- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
Benim çok erken bitti bu sefer mide agrısı felan.Arkadaşlar merhaba. Yoğun mide bulantıları geçen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çok erken bitti bu sefer mide agrısı felan.Arkadaşlar merhaba. Yoğun mide bulantıları geçen var mı
Ay gereksiz canım ya. İlk zaman illa oluyor. Doğru emzirme pozisyonu ve açık memeler ile iyileşiyor. Sonra şekilden sekile gire gire bebe zaten kıvama getiriyor memeleri :)Kızlar su pazarlama harikası görünen gümüş gögüs kapagı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Evet tahin yağı da çok iyi gelmişti banaKızlar göğüs yaraları için bana diğer çocuklarında hiç bir krem fayda etmemişti ben çareyi ayva çekirdeklerine kendi sütümden sağmıştım bekletince JEL gibi olmuştu o çok iyi gelmişti hemen geçirmişti çatlakları kullandığım diğer kremlerden daha faydalıydı aklınızda bulunsun
Göğüs ucunu uyarmak erken doguma da sebep olur ama. Bence biraz tehlikeliTAvsiYe
15. Haftadan itibaren goguslerinjzi sagar gibi duş altında masaj yapin ve ardindan yine ılık su altinda uç çıkarıp emzirme taklidi yapın 15den doğana kadar en az haftada 1 uç lr gomulmeyecektir....
Ablamda hatırlıyorum paramparça olmustu kan geliyoduAy gereksiz canım ya. İlk zaman illa oluyor. Doğru emzirme pozisyonu ve açık memeler ile iyileşiyor. Sonra şekilden sekile gire gire bebe zaten kıvama getiriyor memeleri :)
Herkeste öyle olmaz canım. Bende de ufak çaplı ona benzer seyler oldu ama korkma. Belki sende olmayacak. Sen yine kremini felan hazır tut. O zaman olursa yine konuşuruz :) rahat ol belki de olmayacakAblamda hatırlıyorum paramparça olmustu kan geliyodu![]()
Dimi inşallah hic birimiz yasamayızHerkeste öyle olmaz canım. Bende de ufak çaplı ona benzer seyler oldu ama korkma. Belki sende olmayacak. Sen yine kremini felan hazır tut. O zaman olursa yine konuşuruz :) rahat ol belki de olmayacak![]()
BennnnKızlar gün içinde ara ara çarpıntı sorunu yaşayan var mı? Ara ara Nabzım 120 lere kadar çıkıyor. Normal mi bilemedim?
Aynen canım banada ayva çekirdeği çok iyi gelmişti yapıp kullanınca onca krem boşunaymış dedim doğal olan daha iyi oluyorEvet tahin yağı da çok iyi gelmişti bana
Alıcaksak listeme ekleyecegim de işte hep bloggerlar hep ünlüler ondan güven veremedi bana hic kullanan varmı peki cevrende
Avent duydum da kullanan, gumus kapak duymadim canim. Onu nette gordum sadece.ay hadi inşallah cok sagol :)
Senin ki kaçtı hcg
Aaa valla erkekmişAvent duydum da kullanan, gumus kapak duymadim canim. Onu nette gordum sadece.
Avent denemeyi dusunuyorum ben de. Bakalim...
Benim hcg 30.1 di :)
Sen yaptırdınmı ikiliyi ?Beta olayına baktım tutmuş mu diye. Kızımın da 76 imiş. Yazan herkeste tuttu sanırım. Bakalım bunda kaç çıkacak tutacak mı![]()
Canım herkeste öyle çok yara olmuyor bide emzirirken bebeğin göğüs ucunu iyi kavramasını sağlamak gerekiyor o zaman fazla yara ve ağrı olmuyor ilk oğlumda çok acemiydim 19 yasında anne olunca bişey bilmiyordum onda çok zorlandım ama diğerlerinde öyle çok aşırı yara ağrı olmadıAblamda hatırlıyorum paramparça olmustu kan geliyodu![]()
Tansiyon hep sabit 11/7 benim. Senin çarpıntı tansiyon iniş çıkışlarından olabilir. Ama insanı soluksuz bırakıyor dimi, geçen akşam 1 saat nerdeyse inmedi nabzım acile gidicektik son anda 90lara indi.Bennnn
Bende mide bulantısıyla birlikte baslıyor nabzım 118i gördü tansiyon bes dk icinde 11/9dan 8/6ya düştü nabızda tabi 70lere
İlk ya onun heyecanı var herşeyi arastırıyorum :)Canım herkeste öyle çok yara olmuyor bide emzirirken bebeğin göğüs ucunu iyi kavramasını sağlamak gerekiyor o zaman fazla yara ve ağrı olmuyor ilk oğlumda çok acemiydim 19 yasında anne olunca bişey bilmiyordum onda çok zorlandım ama diğerlerinde öyle çok aşırı yara ağrı olmadı
Benim kısa süreli atak gibi geliyorTansiyon hep sabit 11/7 benim. Senin çarpıntı tansiyon iniş çıkışlarından olabilir. Ama insanı soluksuz bırakıyor dimi, geçen akşam 1 saat nerdeyse inmedi nabzım acile gidicektik son anda 90lara indi.
Maşallah canım inşallah gazsız sakin bir bebek olur hiç gerek kalmaz onlara benim oğlum çok sakindi heralde dediki annem bişey bilmiyo bari ben uslu oluyum dedi valla ben ilkte hiç bişey anlamamıştım bide çok hareketliydim hiç yerinde duramıyordum oradan oraya hoplardım zıplardım Kaynanam kızardı az yavaş hareket et düşecek bebek diye ama dinleyen kim kanım kaynıyordu duramıyordum ki şükür bişey olmadı ama tabi şimdiki aklım olsa temkinli davranırdımİlk ya onun heyecanı var herşeyi arastırıyorum :)
Gaz kremi bile buldum simdiden Almanya’dan![]()