• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım son değerin kötü çıkmamış ama için rahat edecekse en sağlıklısı endokrin doktoruna gitmek çünkü sadece tsh da değil t3, t4 bunlara da bakıp hepsine göre yorum yapılması daha sağlıklı. Bende bu meseleyi haftaya doktorumla halledemezsem endokrin doktoruma gidicem.
Endokrine ben de randevu almıştım ama gidemedim canım özel hastaneydi, muayene 125+tahliller. Bilemedim önümüzdeki hafta gidebilirim, umarım geç kalmamışımdır.

Endokrine ben de randevu almıştım ama gidemedim canım özel hastaneydi, muayene 125+tahliller. Bilemedim önümüzdeki hafta gidebilirim, umarım geç kalmamışımdır.
Yok korkma canım değerin çok yüksek değil olumsuz düşünme ama tedbir amaçlı gidersen için rahat eder.

:halay:Kızlar bebeklerim cinsiyeti belli oldu bir kız bir erkek:emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Ayy minnoslar yaaa... ne guzel 2 cinsiyet :) siz ikisini de kocaman sevinnn kucaklayin:)) Hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsinler dunyaya annesi :)

@honey bunch çok sevindim canım cinsiyeti öğrenmişsin darısı başımıza :KK200: Saçmalayan kv'ni de salla. Benimki de bir baktım oturmuş eşimle plan yapıyor şunu alırız bunu alırız doğum çantasına şunu koyarız diye. Ben ne oluyorum bu durumda acaba, bahçıvanın eşeği mi :KK70:
Seninkini de merdaneyle kovalamami ister misin canim? :))))

Biz geldikkkk...ense kalinligimiz 0.9 cikti cok sukur..kan sonuclarimizda 1 hafta sonra...ve veeeee erkek gibi ama net degil dedi.sasirdim mi :) basindan beri erkek hissediyorum ama kiz yorumlarid cok aliyordum..sizce cidden erkek midir :)) babamiz mest oldu :)
Cok sukur benim de 0.9du... Kan sonuclarinda benim gibi temiz ciksin insallah canim. Nedense ben de erkek hissettim goruntulere bakinca. Anlamam ama.. hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah. :)))

Ayy minnoslar yaaa... ne guzel 2 cinsiyet :) siz ikisini de kocaman sevinnn kucaklayin:)) Hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsinler dunyaya annesi :)

Seninkini de merdaneyle kovalamami ister misin canim? :))))

Cok sukur benim de 0.9du... Kan sonuclarinda benim gibi temiz ciksin insallah canim. Nedense ben de erkek hissettim goruntulere bakinca. Anlamam ama.. hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah. :)))

Fotoya göre nubu yukarıda erkek gibi

Hanimlar tecrubeli ya da bilgili olanlara bir sorum var. Bebekler icin sampuan pisik kremi vs icin dusundugunuz markalar var mi? Ornegin bazen bebekler icin camasir yumusatici filan goruyorum ama kokulu olmalari minikleri rahatsiz eder mi? Kisacasi ne tur urunler markalar onerirsiniz en azindan indirimli vs rastlarsam almak istiyorum malum cinsiyet belli degil bari bu tip seylerden yavastan baslayayim
Tüm kremleri denedim. İlk aylarda pek pişik olmuyor. Sadece gece sürmek yeterli . Tabi bu dediğim yedikleirne dikkat eden anne için. Biber, acı , domatesi çok sık yersen pişik olabiliyor.
Neyse sadede geleyim. Günlük kullanım için sudocrem al, hem çok iyi hem de gramaj fiyat mukayesesi yaptığında çok uyguna geliyor. Pişik olduğu zamanlar için ise bepanthol pişik merhemini tek geçerim. Harika bir krem. Ben indirimden 2li 100mllik aldım çok da uyguna geldi. İyiki almışım. Oğlum zehirli ishale yakalandı geçen hafta hemen değiştirmeme rağmen sürekli poposu yandı. Bu krem hemen tedavi etti. Kanama noktasına gelmiş pişiği bile ilk sürüşte iyileştiriyor.

Şampuan sebamed kullandım. Banyolarımız hiç sorunlu olmadı.
Deterjan Baby Me kullandım , ilk kullanım için iyi, kokusuz ama ek gıda döneminde leke çıkarmada yetersiz kaldı. ikinci de granül sabun kullanmak istiyorum ama kalıntı bırakır da memnun kalmazsam yine baby me alırım

Tüm kremleri denedim. İlk aylarda pek pişik olmuyor. Sadece gece sürmek yeterli . Tabi bu dediğim yedikleirne dikkat eden anne için. Biber, acı , domatesi çok sık yersen pişik olabiliyor.
Neyse sadede geleyim. Günlük kullanım için sudocrem al, hem çok iyi hem de gramaj fiyat mukayesesi yaptığında çok uyguna geliyor. Pişik olduğu zamanlar için ise bepanthol pişik merhemini tek geçerim. Harika bir krem. Ben indirimden 2li 100mllik aldım çok da uyguna geldi. İyiki almışım. Oğlum zehirli ishale yakalandı geçen hafta hemen değiştirmeme rağmen sürekli poposu yandı. Bu krem hemen tedavi etti. Kanama noktasına gelmiş pişiği bile ilk sürüşte iyileştiriyor.

Şampuan sebamed kullandım. Banyolarımız hiç sorunlu olmadı.
Deterjan Baby Me kullandım , ilk kullanım için iyi, kokusuz ama ek gıda döneminde leke çıkarmada yetersiz kaldı. ikinci de granül sabun kullanmak istiyorum ama kalıntı bırakır da memnun kalmazsam yine baby me alırım
Cok tesekkurlerrr:KK200:

Back
X