sende 14 haftalık olursun. insallah gösterirler valla 11 haftalıkken nub görüntüsü bile vermedi sıpaBende hemen hemen öyle gidecem canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende 14 haftalık olursun. insallah gösterirler valla 11 haftalıkken nub görüntüsü bile vermedi sıpaBende hemen hemen öyle gidecem canım
Sonumcuya 2010 da mı gebe kalmıştın peki? Benim de kızım 2014 lü. 2013 haziranda gebe kalmıştımOlabilir ortanca kızım 2014de doğdu, küçük kızım 2016da bi en büyük kızım 2011de doğdu :)
Sonumcuya 2010 da mı gebe kalmıştın peki? Benim de kızım 2014 lü. 2013 haziranda gebe kalmıştım
Sebamed bebeğinize bişi yapmamışsa şanslısınız. Dermatit yüzğnden gelen çok bebek var hastaneye ve hepsinin ortak noktası sebamed kullanmalarıydı. Değiştirince tüm cilt problemleri geçti.Tüm kremleri denedim. İlk aylarda pek pişik olmuyor. Sadece gece sürmek yeterli . Tabi bu dediğim yedikleirne dikkat eden anne için. Biber, acı , domatesi çok sık yersen pişik olabiliyor.
Neyse sadede geleyim. Günlük kullanım için sudocrem al, hem çok iyi hem de gramaj fiyat mukayesesi yaptığında çok uyguna geliyor. Pişik olduğu zamanlar için ise bepanthol pişik merhemini tek geçerim. Harika bir krem. Ben indirimden 2li 100mllik aldım çok da uyguna geldi. İyiki almışım. Oğlum zehirli ishale yakalandı geçen hafta hemen değiştirmeme rağmen sürekli poposu yandı. Bu krem hemen tedavi etti. Kanama noktasına gelmiş pişiği bile ilk sürüşte iyileştiriyor.
Şampuan sebamed kullandım. Banyolarımız hiç sorunlu olmadı.
Deterjan Baby Me kullandım , ilk kullanım için iyi, kokusuz ama ek gıda döneminde leke çıkarmada yetersiz kaldı. ikinci de granül sabun kullanmak istiyorum ama kalıntı bırakır da memnun kalmazsam yine baby me alırım
Vay be hepsi farklı mevsim şansa bakar mısın :)İlk kızıma 2010 Temmuz mu Ağustos muydu tam hatırlayamadım, ortancaya 2013 baharın hamile kaldım. En küçüğe 2015 yazın kaldım. Bunda kışın kaldım:)
Gerek var mı biz belli oldukca scalaya yazacağım
Cok sukur benim de 0.9du... Kan sonuclarinda benim gibi temiz ciksin insallah canim. Nedense ben de erkek hissettim goruntulere bakinca. Anlamam ama.. hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah. :)))
Ama çoğu kış doğdu, büyük martta ortanca ocakda küçük nisanda. Bu farklı Eylül doğacak :)Vay be hepsi farklı mevsim şansa bakar mısın :)
Bakalim 11 haftalikta ne gordu acaba :) organlar yeni yeni olusuyo ya..3 haftaya netlesir :)Normalde kız gibi ama tutmadı sende demekki
Gerek var mı biz belli oldukca scalaya yazacağım
gelecek nesiller için mi :))))
Hahah aman kalsın mesafeli halde böyleyse yüzü düşünemiyorum :)Biraz yüz ver daha neler görürsün![]()
Cok sagol canim benim..ogluslar gelsin o zaman :) tabi senin durum gelio aklima yanilma payi var 11 haftalik ama nedense erkekte daha az yanilabilir :) kiz dese goremedi derdim :))) hayirlisi olsun insallah deerin bir ohh cektim.saglik her seyin basinda
Valla yüzde yetmiş dedi ama tüm bilgiler kız oldugunu gösteriyor :) inşallah gönlünüzden gecen olsun hepinizinH honey bunch çok sevindim canım cinsiyeti öğrenmişsin darısı başımızaSaçmalayan kv'ni de salla. Benimki de bir baktım oturmuş eşimle plan yapıyor şunu alırız bunu alırız doğum çantasına şunu koyarız diye. Ben ne oluyorum bu durumda acaba, bahçıvanın eşeği mi
![]()
Valla yüzde yetmiş dedi ama tüm bilgiler kız oldugunu gösteriyor :) inşallah gönlünüzden gecen olsun hepinizin
Ay seninki gene sempatik daha simdiden hastane cantası düşünmüş şükret bak gör neler var :)
Kuzum ilk sayfadaki listede adın yok seninValla canım ileri hfta olmadan emin olmayın, ben ortanca kızımda 11 haftalıkken erkek gibi dedi öbür ay netleştirelim dedi 15 haftalıkken gittim kız dedi
Vuhhuu söze gel bayılıyorum su eskilerin deyimlerineBosver hiç kafana takma üzme canını hamileliğin in tadını çıkar herkes ettiğini buluyor uveye etme öz de bulursun geline etme kızında bulursun derler
Kuzum ilk sayfadaki listede adın yok senin
Yüzde yetmiş kız dediKız mı dedi doktor canım kese yorumu tuttu mu sende