- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Free beta hcg ne kiKızlar diğer değerler normal mi
Başın sağ olsun Allah kolaylaştırsın Insaaallah10 haftalik olmasi gerekirken 1 hafta geriden gidiyordu zaten 9+2 cıktı. Bir-kac gün önce de kalbi durmus
Acele etme benceHaklısınız valla 24 yaşındayım 8 aylık evliyim . Evlenirken 2 yıl çocuk istemiyoruz dedik 5 ay sonra artık olsa mi demeye başladık![]()
Rabbim en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsinHaklısınız valla 24 yaşındayım 8 aylık evliyim . Evlenirken 2 yıl çocuk istemiyoruz dedik 5 ay sonra artık olsa mi demeye başladık![]()
Eee olacak o kadar annesi :) kendini hissettirmeye başlıyorInanilmaz kotu bir gun oldu.sabah servis beklerken rahimimden biri tutup asagi cekti sanki karincalanma oldu.ogleden sonra karnim..gazmi bilmem ama organlarim acidi..bu saate kadr mide bulantisi..ve hala rahimde karincalanma var..gitsem mi bir acile? Yarin 12 hafta olduk derken sıpa daha fena yapti beni
Inanilmaz kotu bir gun oldu.sabah servis beklerken rahimimden biri tutup asagi cekti sanki karincalanma oldu.ogleden sonra karnim..gazmi bilmem ama organlarim acidi..bu saate kadr mide bulantisi..ve hala rahimde karincalanma var..gitsem mi bir acile? Yarin 12 hafta olduk derken sıpa daha fena yapti beni
Canım o karıncalanma birkaç gündür var bende sanki bebek aşağı kayıyor hissi bazen zonklama. Doktorum uzun süreli olursa ve akıntı rengi şüphe uyandirirsa mutlaka gel onun dışında rahmin baskısıdır dediInanilmaz kotu bir gun oldu.sabah servis beklerken rahimimden biri tutup asagi cekti sanki karincalanma oldu.ogleden sonra karnim..gazmi bilmem ama organlarim acidi..bu saate kadr mide bulantisi..ve hala rahimde karincalanma var..gitsem mi bir acile? Yarin 12 hafta olduk derken sıpa daha fena yapti beni
Bende kiziyorum cok hemde bi auru hastalik tekrar hortladi bu yuzden bizim cocuklarimizin gunahi neBen bu konuya girmeyeyim bir hemşire olarak.aşı karşıtlarına karşı asabi olabiliyorum.![]()
Icerde napiyo tepiniyor mu da öyle karincalaniyo anlamadimmEee olacak o kadar annesi :) kendini hissettirmeye başlıyor
Ayiptir soylemesi cikamiyorumda 2 gundur..kayisi falanda yiyorum ama suyu azalttim o etken sanirimO bendede oluyor canım en büyük etken gaz, benimde arada sancım olurdu gaz çokmuş
Aynen bunlar oluyor canim zonklama karincalanma asagi cekilme..sol bacagim uyusuyo bazen.. akinti falan yok ama bakalim ..bulantilar baslamayaydi yine iyidi..Canım o karıncalanma birkaç gündür var bende sanki bebek aşağı kayıyor hissi bazen zonklama. Doktorum uzun süreli olursa ve akıntı rengi şüphe uyandirirsa mutlaka gel onun dışında rahmin baskısıdır dedi
Haklısın valla bu ayda kırmızılar gelirse öyle yapayımRabbim en hayırlı zamanda saglıkla nasip etsin
Bak gencsin yeni evlisin evliliginin tadını korunmadan cıkar illaki en kısa sürede nasip olcsk bebeğin :)
Ayiptir soylemesi cikamiyorumda 2 gundur..kayisi falanda yiyorum ama suyu azalttim o etken sanirim
Bebek düşecekse zaten düşer emzirme ile hic ilgisi yok.Vucut hormonlari ayiriyor.internette tandem emzirme deyin arastirin.Emzirme Sorunlari/Sanati grubuna uye olun faceden yazin onlar size onemli arastirmalari atacaktir.doktorunuzu değiştirin bence yazık emzirdiginiz bebeğeİşte benim doktorum bebek düşer diyor buda beni korkutuyor![]()
Bugün bir arkadaşin Dr u kızamık hastalığı ve kabakulak görülmeye başladı aşı yaptirmayanlar yüzünden demişti bu risk alınmaz bence sadece şunu söyleyebilirim medical parkın çocuk hematologu bana turkiyede amerikan tipi aşılama yapılıyor 3 4 aşı birden bir kerede veriliyor çocukların bünyesi kaldıramıyor keşke 2 3 hafta ara verilse demişti hep konferanslarda anlatıyorum demişti çünkü canlı aşılar oğlumun kan değerlerini aşırı düşürdü lösemi zannedip hematologu yönlendirmesi Dr sonra aşıdan olduğu çıktı fakat aşıya karşı değilim sadece biranda yüklenmesini karşıyım benBen bu konuya girmeyeyim bir hemşire olarak.aşı karşıtlarına karşı asabi olabiliyorum.![]()