- 7 Şubat 2012
- 989
- 1.866
- 113
Bebeğin kalp atışlarıni dinlemeye yarayan doppler aleti bebek büyüdükçe duyululuyor kalp atışı bununlaKızlar merhaba, boyle bir cihaz alan yada fikri olab var mi? Ben ilk kez gördüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin kalp atışlarıni dinlemeye yarayan doppler aleti bebek büyüdükçe duyululuyor kalp atışı bununlaKızlar merhaba, boyle bir cihaz alan yada fikri olab var mi? Ben ilk kez gördüm.
valla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/Kendi doktoruma yarın gidicem canım o kesin bi takviye verir ama genelde kaliteli takviyeler seçen biri gereksiz bişey vermez. Bakalım bana hangisini verecekama bence asıl önemli olan omega takviyesi, tabi haftada 2-3 kere balık yiyebilene gerek olmayabilir.
Oh şükür benden baskada varmıs :)Bana yazdı Dr marincap miydi neydi ismi hergun içmiyorum gün aşırı balık yiyemiyorum iyi oldu gibi
Dimi ya :)Yesin yesin annesi onun büyümeye ihtiyacı var onlar sağlıklı olsunlar da anneler herşeye razı oluyorlar
Bencede gereksiz :) kendi kalbimizi sürekli dinliyormuyuz ki :)
Ben atıyorum valla yemeklere :)Geçen televizyonda gördüm bol kolejen içerdiği için ilikli kemik suyuyla yüz maskesi yaptılarbiz de göbeğimize sürermişiz
ayyy ben ilikli kemik suyundan da tiksindim, o kadar hazırlayıp buzluğa doldurmuştum.
Ah asıl annemi görmeliydinsizinki de farklı bir yaklaşım olmuş![]()
Bana decavit vegaferon da verdi 3 çocuğun var çok yoruluyorsundurkullan bunları dedi kafama göre kullanıyorum bendeOh şükür benden baskada varmıs :)
Bende ücgünde bir iciyorum haftada üc yiyemem balık haftada üc takviye alırım ama :)
Öyle tabi bende idare ediyorumHadi yaa bende kilolu olduğum için dedim tutar mutlaka diye neyse olmadı iade ederim yapacak bişey yok![]()
Cnm ben hamileligimin son 2 ayinda icmistim balik yagi sanki erken gibi geldi bana ama dedigin gibi 2 3 gunde bir al bence. Ben cok zor iciyordum hele su an asla icemem folik asiti bile icmiyorum diyebilirimvalla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/
Gavisconu gunde kac kere ve ne kadar iciyorsunuzHayırlı günler herkese ♥
Ben yanmadan dolayı gaviscon ile kanka oldum
Bi de halsizlik çok oluyor artık 13. Haftadan sonra vitaminlere başlatır doktor ve enerjim yükselir kendime gelirim inşallah
Mide sıkıntılarımızın geçmesi için de sabırla bekliyorum
Zaman geçer mi geçmez mi derken cinsiyete az kaldı inşallah çok heyecanlı ya![]()
Solante bende varda hamilelikte kullanılmaz diye hiç surmek aklıma gelmedi kullanayım bende bariBanu cifciyi izledim tatlı badem ve kakao yagı karısımını önermiş ben direk onu kullanıyorum
Güneş kremi aldım sadece solante pregna
Senle aynıyız canım folik asit bitene kadar iç dedi başka bişey vermedi banaGünaydın kızlar nasılsınız benimde bu gün doktor randevum vardı gittim gelişimi gayet güzelmiş beş gün önden gidiyormuş teyzeleri doktor ikili test zamanı olduğunu söyledi bende yaptırmam şartmı dedim oda zekasında bir problem varsa aldırmayı düşünürmüsün dedi bende tabiki hayır dedim o zaman zaten gerek yok yapmaya dedi zorunlu değilmiş zaten yaptırmak bide folik asiti bırak dedi onun yerine ferrozinc hap yazdı 11+3 um şuan sizler bıraktınız mı folik asiti cinsiyet hakkında bişey demedi bende sormadım bizden bu kadar teyzeleri
Bana da yazmıyordu bişey, balık giyemiyorum dedim kendim istedim takviye marincap dedi, yiyemeyince veya ilacı içemeyince zorlama dediBana yazdı Dr marincap miydi neydi ismi hergun içmiyorum gün aşırı balık yiyemiyorum iyi oldu gibi
Canım solantenin değişik çeşitleri var, ben hamilelikten önce yeni almıştım solante ama hamileler için olan değildi onu anneme verdim, hamileler için olan solante pregna aldımSolante bende varda hamilelikte kullanılmaz diye hiç surmek aklıma gelmedi kullanayım bende bari
Öylemi normalini sursem nolurkiCanım solantenin değişik çeşitleri var, ben hamilelikten önce yeni almıştım solante ama hamileler için olan değildi onu anneme verdim, hamileler için olan solante pregna aldım
Solante pregna direk hamileler icin zaten :)Solante bende varda hamilelikte kullanılmaz diye hiç surmek aklıma gelmedi kullanayım bende bari
Pigamenta galiba bendeki kahverengi olanSolante pregna direk hamileler icin zaten :)