- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Yok o değil maviydi sanırımPigamenta galiba bendeki kahverengi olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o değil maviydi sanırımPigamenta galiba bendeki kahverengi olan
Yanma aşırı rahatsız ederse yemeklerin peşine içiyorumGavisconu gunde kac kere ve ne kadar iciyorsunuz
Aa super.Kalp atımları alınıyor mu düzgün.Bende var canim
Ben omega 3 takviyeli multivitamini gebeligi ogrendigimden bu yana kullaniyorum. Sen de ic ihmal etme bencevalla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/
bende vitamin ayrı omega3 ayrı haplarBen omega 3 takviyeli multivitamini gebeligi ogrendigimden bu yana kullaniyorum. Sen de ic ihmal etme bence
Zaten agzima balik surmedim. O yuzden takviye sart bana da. Doktorum son gittigimde de sordu iciyorsun degil mi diye...
Ah asıl annemi görmeliydin
İkilitestin sonucunu birlikte götürdük cinsiyetide net ögrenicektik benim minnak gene göstermedi kendini doktorda dürttü dürttü durdu mola verdi gene dürttü dürttü
Annem o kadar sinir olmuski rahat bırakın cocugu ne istiyosunuz görmeyin cinsiyetini ne olcak biz biliyomuyduk sanki bu zamanlar falan diye isyan etcekmiş doktorada Allahtan susup kapıdan cıktıgımız an bana etti :)
Ben karsiyim ☺ zaten 1 seneyi askindir boyatmiyorum ve halimden muthis memnunum. O iceriklerine bakinca zaten insanin normalde de sac boyatacagini sanmiyorum. Bitkisel boya safsatasina da inanmiyorum. Her seye karsiyim benKızlar sac boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz
Beyazlarım coştu![]()
Her gun 1 tane al. Ihmal etme bence...bende vitamin ayrı omega3 ayrı haplar
Omega 3ü üc günde bir falan iciyorum az mı acaba ya
:) annemde olsa söyletirdi belki böyle dk bası doktora gidemezdik diyor :)Ay çok hoş yaa:)) Benim annem Almanya d a doğum yapmış ozamanlar, abim 40 yıl önce doğduğunda cinsiyet söyleniyormuş Almanya da. Annem zinhar istememiş öğrenmek. Gerek yok supriz olsun istedim diyor:)
yaaa 12. haftada da belli oluyor muuBana yüzde yetmiş kız demişti 12.haftmda
Sonra 13. Haftamda evet kız dedi
Minikin gösterirse görebilir doktorun :)
pazartesi randevum ikili taramam var ayyy inşallah benim içinde tahmin yürütür :) annemde olsa söyletirdi belki böyle dk bası doktora gidemezdik diyor :)
Ben balık yağını normalde de günlük olarak içiyordum ama hamile kalınca fazla doz alınırsa düşüğe sebep olabilir gibi bişiler okudum korktum kafama göre içmiyeyim diye, doktoruma sordum 12.hafta vericem gerekli takviyeleri şuan bişey kullanma dedi. Ama sana doktorun verdiyse gönül rahatlığı ile kullan korkma canım, bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı. Hatta efa mom var hamileler için onun içinde de var omega takviyesi zararlı olsa hamileler için böyle bir ürün çıkarmaz.valla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/
Ben de su an multivitamin+omega , d vit damla, demir hapi iciyorum. Gebelikteki rutin testlerimde demirim normaldi. Ama gecen gittigimde tekrardan kan testi istedi. Dusmus. Ona gore ek takviye verdi. Kimi doktor kan testi yapmadan veriyor yada hic vermiyormus. Bu da dogru degil bence. Bildigim su ki bir cok hamilenin gebelik ilerledikce kan degerleri dusuyor ve beslenme yetersiz kaliyor. Takviye sart...bende vitamin ayrı omega3 ayrı haplar
Omega 3ü üc günde bir falan iciyorum az mı acaba ya
Ya kuaförümde ben o vebale girmem diyor kanıtlanmıs bi bulgu yok ama esmerim ve saclarım cok beyazBen karsiyim ☺ zaten 1 seneyi askindir boyatmiyorum ve halimden muthis memnunum. O iceriklerine bakinca zaten insanin normalde de sac boyatacagini sanmiyorum. Bitkisel boya safsatasina da inanmiyorum. Her seye karsiyim benkendimi mandira filozofu gibi hissettim su an.
![]()
Gösterirse yürütür tabiki :)yaaa 12. haftada da belli oluyor muupazartesi randevum ikili taramam var ayyy inşallah benim içinde tahmin yürütür
![]()
Ben en son 8.haftamda çorbaya koymuştum, pişerkenki kokusundan öldüm resmen öldüm çorbayı da içemedim. O gün çok fena tiksindim. Halbuki eminim fazla bir koku olmamıştır ama hamilelik tuhaflıkları işteBen atıyorum valla yemeklere :)
Yok benim vitaminlerin hepsi yurtdısı menseili zaten biz yapsak belki suphe duyardım bende :)Ben balık yağını normalde de günlük olarak içiyordum ama hamile kalınca fazla doz alınırsa düşüğe sebep olabilir gibi bişiler okudum korktum kafama göre içmiyeyim diye, doktoruma sordum 12.hafta vericem gerekli takviyeleri şuan bişey kullanma dedi. Ama sana doktorun verdiyse gönül rahatlığı ile kullan korkma canım, bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı. Hatta efa mom var hamileler için onun içinde de var omega takviyesi zararlı olsa hamileler için böyle bir ürün çıkarmaz.