- 2 Ekim 2019
- 873
- 1.498
- 28
- 34
Ben günde 3 veya 4 kere emzirdikten sonra veriyorum 90 hazırlıyorum hep iciyo. Bazen fazla geliyo kusuyo ama içerken mesela daha olsa içecek gibiSiz nasil veriyorsunuz? Onceden 30 cc emzirme sonrasi veriyordum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günde 3 veya 4 kere emzirdikten sonra veriyorum 90 hazırlıyorum hep iciyo. Bazen fazla geliyo kusuyo ama içerken mesela daha olsa içecek gibiSiz nasil veriyorsunuz? Onceden 30 cc emzirme sonrasi veriyordum..
Evet evet fark ediyor hepsi haklısın. Benim yeğenim de çok geç emekledi ama çok erken yürüdü emeklemeden yürüdü gibi bişey oldu. Benim acelem yok, her çocuğun hazırbulınuşluk zamanı farklı. Şuanın tadını çıkarmaya bakıyorumBenim ilk kizim erken doğdu 5. Aydı dönmesi çok normal anne karnında geçirmesi gereken 6 haftası daha vardi oturmasida 7 aydı oda gecti. 11. Ayda odanin icnde yuruyordu bi izne gittik direk kesti yurumeyi 13 aylik yurudu. Son derece hareketli ve hizli bir cocuktur ondan cok daha uzun olan yasiti ona yetisemiyor mesela onun gibi bisiklet suremiyor kipir kipir bir cocuk donnemiz gec oldu ama onun sonraki hareketleriyle bir ilgisi olmuyor erken döndü daha atık daha hareketli olucak diye birşey yok hepsinin motor gelişimi farklı 2 yaşında renkleri türkçe ingilizce biliyordu ve çok erken konuştu mesela
Cok normal iyi yapiyosun napayim yaa verecgim artik sirf anne sutu demek ne kolay.Ben günde 3 veya 4 kere emzirdikten sonra veriyorum 90 hazırlıyorum hep iciyo. Bazen fazla geliyo kusuyo ama içerken mesela daha olsa içecek gibi
Yooo degistirecegim yan odadaki doktor cok daha iyi en azindan insanin moralini bozmuyor hatta bir kez kilo almiyo demistim 1 hafta takip edelim doktoruna soyle demisti ben kendim zotla getirip kontrol ettirdim adami zorla oturtuyorlar sanki!Elwingcim valla beni de öyle huzursuz etti ki aile hekimi resmen ayağım gitmiyor oraya
Niçin böyle yapıyorlar bilmiyorum kesinlikle kasten böyle kötüler bence
Hemşiremiz de çok tatlıydı ona dedim ki sizden memnunum ama hekimi hiç sevmedim o da muayene olmadan aşıya almıştı bizi
Bir dağdakine sen de rica et sadece aşı için gitmiş olursun
Doktorla muhatap olmana gerek kalmaz
Bak böyle anlatınca ne tatlı geliyor ama yaşarken öyle olmayabilirBizomki hala nefes almadan konusuyor. Benim taraf cok konusur ama kizim herkesi gecmis durumda. Bisey soyleyebilirmiyim birsey sorayım mi diye giriyor. Sormaaa desek te devam. Hic susmuyor. Bazen uykusunda bile sayikliyor.![]()
Lafta kalmasın o halde birimiz kursun grup numaraları verelim bizde özeldenBenimde öyle. Çok yakın arkadaşlarım var sadece yeni açtım zaten whatsapp daha iyi olur![]()
Arkadasın cocugunada nasılsın diyorsun ateşin bulunusuna kadar gidicek bilse o kadar cok duraksız konusuyor
Yeğenim öyle inanılmaz geveze ablam yüzünden omda geveze , telefonda konuşsak bile aynı şeyi 3 kez demeden bırakmaz bende söylenip kapatırım hiç sevmem telefonla konuşmayı zaten![]()
kaç kg şuan? bir de kafa çapında, boyunda falan bi sıkıntı görmediyse dert etme. yine içine sinmiyorsa devlettekine bi git bakalımHicbir sey..tekrar doktorun yanina cikmadim..ebe az alir gelisimi iyi dedi..ki gulce oyle cok zayif bi bebek degil iştahlida..ya artik alerji olayini dusunmeye basladim,biz 250 bayildik doktora ama devletteki kadr bilr ilgi goremeyincr sinirlenio goturmedim..yine devlette bi doktor var ona gotururum belki ya da arsstirip iyi bi doktor bulacagim..takviyeyi oyle veririm yoksa meme reddi olabilir.ShinSeGi ayaklarida puutur putur gosterrdim 6.ayda ek gidada belli eder test icin erken dedi @Plm123 bu kadar emmeye bu kadar az kilo almasina hayret ediyorum..yanii sutum yok demice. Ne zaman sıksam geliyo ne bileyim ya çozemedim..bir saglik sorunu yo
Hepsi tutarsız sorma ya kimseye guvenmiycez açıkçası asi dışında götürmeyi bile istemiyorum bi dönem sonra bi sıkıntı olamazsa (olmasin)Ya birinin dedigi bile birini tutmuyo bi ara isi varfi yandaki doktora gittim gaz damlasini onermiyoruz dedi(cok tatli bi doktor) bizimkine geldim o da nurse harveyse soyledi yaniii gecmek istiorm digerine ama o da her seye amaaan olur kafasiyla bakiyot gibime gelio bizimki fazla geriyo bilemedim
Anneli kızlı masallahiniz var sizinde
Bende bayılırım öyle kızlara ama anaları hep şikayetci uzaktan sevmek daha güzel sanırımMaşallah minnoşaAblamın kızı da 7 aylıkken anne ge meme ge diyodu
ge yani gel dicek aslında
Çok erken konuşmaya başladı hatta anlatmak istediklerinin kelimelerini bilmediği için sinirleniyodu
Çok güzel bıcır bıcır oluyo öykü de öyle olcak galiba
![]()
HahahBizim o haller 1 haftadır var ama sadece sabahları sesine uyanıyorum elini uzatan uzaya birşeyler gebelşyo beni görünce daha Bi heyecanlanıp sitem eder gibi dudaklarını bize bize uzaya uzaya birşeyler diyor eşime diyorum aklımı tut yoksa uçacak![]()
Valla süt iciyor ama günde kac kere kaka yapıp tutmuyor icinde pisÇocuk içtiği sütlerin hakkını veriyor maşallahbenimki atak krizleri ile uğraşmaktan hala daha yüz üstü dönmedi bile
gerçi bizim bebişlerin tahmini doğum tarihleri arasında 2-3 hafta vardı diye hatırlıyorum benim kıza 2 hafta daha mühlet veriyorum dönemezse disipline başlıyorum
![]()
Ince borudan sut gecmemesi lazim, bende de lansinoh var. Ayni sistem. Sut gectigine emin misin? O borularin yikanmamasi lazim.
Maşallah ya cok tatlılarçok konuşuyor. hele sinirlenince emmmmm emmmmmhecelere döndü anne diyo ağlarken
![]()
Kafalar artık o kadar büyümüyor olması lazımkaç kg şuan? bir de kafa çapında, boyunda falan bi sıkıntı görmediyse dert etme. yine içine sinmiyorsa devlettekine bi git bakalım
1.resimdeki bizimki gibi. Boncuklar köşeli olduğu için üstüne bir baskı gelse iz oluyor. Bebişler de bu dönem gıdı var üstüne biniyor. (Ayak bileğine taktım bugünden itibaren öyle kullanayım bakalım).Bileklik mi almalıyız peki
Damla model dediğin nasıl bişey
6.250 iste gelisimi iyi dedi bilmiyormkikaç kg şuan? bir de kafa çapında, boyunda falan bi sıkıntı görmediyse dert etme. yine içine sinmiyorsa devlettekine bi git bakalım
Dip notunu sevsinler1.resimdeki bizimki gibi. Boncuklar köşeli olduğu için üstüne bir baskı gelse iz oluyor. Bebişler de bu dönem gıdı var üstüne biniyor. (Ayak bileğine taktım bugünden itibaren öyle kullanayım bakalım).
2.resimdeki damla model yani yuvarlak pürüzsüz. lakin bu da iz yapar mı bilemiyorum. Herkes hiç çıkarmadan kullanıyor. Zaten ilk taktım hemen etki etti diye birşey yok, bebeğin teriyle taş vücuduna etki etmeye başlarmış yani biraz zaman sonra etkisini gösterirmiş.
Haa bir de sahtesi çok varmış. Güvenilir referanslı yerden alın.
dip not: resimler rasgele netten alındı