• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya çok talep görmüyor muhtemelen. Genelde sağlık ocağından verilenler kullanıyorlar. Özel olarak daha uygun fiyatlar da olanlar tercih ediliyor. Mesela ferrum mu ne var, onu kullanan çok ben de hapını kullanıyorum. Ama damlası diș boyuyormus. Bizimkinin rengi açık renk boyama yapmıyor o avantajı da var. 2 3 aya dislenecekler inşallah. Buldukça almak lazım. Yarın firmayla goruscem ben. Üretimi devam ediyor mu durdu mu diye... Neyle başladıysam onunla devam. Etmek istiyorum.. Kalacaksa piyasadan başka damla arayışına geçeceğim.
Bizede yaz cnm ona göre stok yapayım

Evet canım üst dudak. Dişlerin ayrık veya çarpık çıkmasına sebep oluyormuş. Bizim çocuk doktoru söylememişti. Ameliyat sabahı çocuk cerrahimiz son muayeneye geldiğinde üst dudak bağı da var onu da halledicem ben dedi. Ay olmasa falan diye mırın kırın ettim ben ama dişleri sorunlu olabilir dedi o şekilde ikna oldum.
Benimkinin ust damak simdiden degisti sanki. Tanidik bir disci de ayni seyi soyledi dis yapisi ayrik olur diye ama cocuk dokturi da cerrah da mudahale etmiyoruz dedi. Ne yapsam baska bir coxuk cerrakina mi gostersem

Evet canım üst dudak. Dişlerin ayrık veya çarpık çıkmasına sebep oluyormuş. Bizim çocuk doktoru söylememişti. Ameliyat sabahı çocuk cerrahimiz son muayeneye geldiğinde üst dudak bağı da var onu da halledicem ben dedi. Ay olmasa falan diye mırın kırın ettim ben ama dişleri sorunlu olabilir dedi o şekilde ikna oldum.
Iyi yspmissin, benim de dudak bagindan dolayi dislerim ayrikti, bebekken kurtulmasi iyi olmus 😁

Günaydın sabah güneşiniz bizden olsun 🐣🐣🐣🐣

Çok mu popüler olmuşuz da konuşulmuşuz kızlar 😂😂😂
Biraz kayıverin de yer açalım
gelip yanımızda konuşsunlar
Uzaktan duyulmuyorlar 🙈

Başka konu mu kalmamış Allah aşkına 😏
Bizden ve bebeklerimizden kime ne?

Kusura bakmasın da kimse tecrübeli anne diye başımızda üstünlük taslayamaz!

Günaydın sabah güneşiniz bizden olsun 🐣🐣🐣🐣

Çok mu popüler olmuşuz da konuşulmuşuz kızlar 😂😂😂
Biraz kayıverin de yer açalım
gelip yanımızda konuşsunlar
Uzaktan duyulmuyorlar 🙈

Başka konu mu kalmamış Allah aşkına 😏
Bizden ve bebeklerimizden kime ne?

Kusura bakmasın da kimse tecrübeli anne diye başımızda üstünlük taslayamaz!
Ben bir sey demedim ki. Tecrubeli anneyim diye de ustunluk taslamiyorum.
Zaten simdi cocuk buyutme teknikleri degismis. Benim ilk cocuk zamaninda boyle degildi sanki.

Canım hangi şehirde yaşıyorsun?
Biz bugün bi cerrahla konuştuk sünnet için, 3 yaşın altındaki çocuklara lokal yapmıyorum, genel anestezi yapıyorum bence siz bi üroloğa gidin dedin. Ben de çocuk cerrahı yapsın istiyorum. Emin olamadım
Peki kaö yaşta öneriyor?

Geçmiş olsun. Bizde maalesef sağlık ocağında babaları odaya sokmuyorlar. Sinir oluyorum her seferinde ben tutmak zorunda kaldım. İlk aşısında ağladım tutarken. Erkek giremiyor odaya ne hikmetse. İyi ki çocuğuma aşı yapıyorlar, erkek diye onu odaya almamazlik yapmıyorlar. Sanki dağda yaşıyoruz ya. Dağda bile böyle bir mevzu olmaz. 🤐
Ne saçma neden almıyorlar e çocuk durmıyosa napacaz benimde eşim tutuyo ben dayanamıyorum hatta sağlık ocağından sışarı çıkıyorum sesini duymayım diye

:))) kendi adıma söyleyecek olursam o muhabbetlerde ben de varım çünkü benim oğlan asla uyumuyor ve alerji durumları da mevcut. Olsun yine de yaz, bakarsın bizim yapmadığımız bi şeyi yapıyosundur bi örnek olur bize.
Neden emzik emsin istiyosun ki, emmesin daha iyi bence. Ha bu durumda sürekli bizi emmek isiyorlar ama olsun, ben bunun kısa süreceğini düşünüyorum, algıları iyice etrafa kayınca bizi pek sallamıycaklar :)
Emzikle kendi kendine oyalanır en azından. Ya da uyuduğundan hemen geri uyanmaz. 4.5 yaşında bir kızım daha var. O da ilgi istiyor. Ev temizlik istiyor. Yemek yapmak gerekiyor. Gece uyuyor ama gündüz hep benim üstümde.

Ben bir sey demedim ki. Tecrubeli anneyim diye de ustunluk taslamiyorum.
Zaten simdi cocuk buyutme teknikleri degismis. Benim ilk cocuk zamaninda boyle degildi sanki.
O konuyu uzatanlar bizden bi ay önderler diye öyle söyledim
Sana değildi kastım 👩‍❤️‍💋‍👩
Zaten kimseye taş atma gibi bi huyum yok
Az çok biliyorsunuz beni 🙃
Benimde ikinci çocuğum ve onu 2017 de doğurdum
Bu sıpamla alakaları yok 🙈
Fabrika aynı olsada 😅😅
Her gün bişey öğreniyoruz

Baya bi sayfa okuyamadım fırsat bulamıyorum kaç gündür bizimde dengemiz şaşmış durumda 🤕 4 ay aşıları olmuştuk rotavirüsünde 2. Dozunu bunlardan kaynaklı mı yoksa atak huysuzluğu mu yaşıyoruz anlamadım.
Demirle ilgili sormak istediğim bişey var. Asıl takip doktorumuz izmitte fakat bu ay gidemeyeceğimiz için kayseride bizim doktorun tanıdığı bi doktora götürdük aşı için. Genel muayene sonrası demirle ilgili annenin değeri iyiyse bebeğe hiç başlamıyorum ben dedi. 5. ayda bi değerlerime baktırmamı istedi ona göre önerecekmiş hiç kullandırmadığım bebeklerim var dedi anneye bağlıymış diğer doktorumuz da 5. Ayda kesin başlıyoruz dedi sağlık ocağı 4. Ay dedi 🙄 diş boyama sıkıntısı da hep var dedi kayserideki. Demir konusu kafamı karıştırdı iyice. Sizlere ne dediler zaman olarak falan?

O konuyu uzatanlar bizden bi ay önderler diye öyle söyledim
Sana değildi kastım 👩‍❤️‍💋‍👩
Zaten kimseye taş atma gibi bi huyum yok
Az çok biliyorsunuz beni 🙃
Benimde ikinci çocuğum ve onu 2017 de doğurdum
Bu sıpamla alakaları yok 🙈
Fabrika aynı olsada 😅😅
Her gün bişey öğreniyoruz
Ne bileyim ben de alingan uyandim gune sanirim😁

Back
X