- 10 Mayıs 2014
- 3.417
- 7.035
- 358
Çok ilginç. Ben de Tekirdağ’ın bir ilçesinde yaşıyorum. Burada öyle bir durum yok. Hatta 2 aylık aşısına eşimi tek gönderdim. Yaptırdı geldi.1 senedir Tekirdağ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç. Ben de Tekirdağ’ın bir ilçesinde yaşıyorum. Burada öyle bir durum yok. Hatta 2 aylık aşısına eşimi tek gönderdim. Yaptırdı geldi.1 senedir Tekirdağ...
İki çocuklu ana kafası işte bacımNe bileyim ben de alingan uyandim gune sanirim![]()
Günaydın canım Kayseri’de hangi dr a gittin?Baya bi sayfa okuyamadım fırsat bulamıyorum kaç gündür bizimde dengemiz şaşmış durumda4 ay aşıları olmuştuk rotavirüsünde 2. Dozunu bunlardan kaynaklı mı yoksa atak huysuzluğu mu yaşıyoruz anlamadım.
Demirle ilgili sormak istediğim bişey var. Asıl takip doktorumuz izmitte fakat bu ay gidemeyeceğimiz için kayseride bizim doktorun tanıdığı bi doktora götürdük aşı için. Genel muayene sonrası demirle ilgili annenin değeri iyiyse bebeğe hiç başlamıyorum ben dedi. 5. ayda bi değerlerime baktırmamı istedi ona göre önerecekmiş hiç kullandırmadığım bebeklerim var dedi anneye bağlıymış diğer doktorumuz da 5. Ayda kesin başlıyoruz dedi sağlık ocağı 4. Ay dedidiş boyama sıkıntısı da hep var dedi kayserideki. Demir konusu kafamı karıştırdı iyice. Sizlere ne dediler zaman olarak falan?
Aaa ne kaçırdım ben kim sallamış arkamızdan ne ayıp yaaaYaaa ben de suan baktim ve yaziyi gordum ne asil bi grup ya ve eylul bebekleri duydugum kadariyla pragmatizm hakkinda kompozisyon yazabilir hale gelmisler oturup kendimizi elestirmeliyiz hala kac gram aldi sicti sicmadi yaziklar olsun
Su msji yazan kişiye girip çok şey diyesim var da. Bebeklerimizi niye alet ediyor acaba? Densiz
Ben niye senin nickini şekerpare diye okuyorumÇok ilginç. Ben de Tekirdağ’ın bir ilçesinde yaşıyorum. Burada öyle bir durum yok. Hatta 2 aylık aşısına eşimi tek gönderdim. Yaptırdı geldi.
Maşallah onaAşılarımızı vurulduk az önce teyzeleri, azıcık ağladı oğlum maşallah. Gitmeden mamasını vermiştim şimdi de emiyor uykulu uykulu. Ateş yaptı mı sizde?
Beni asıl korkutan 4 buçuk aylıkken bexsero yaptırıcaz, zorlu bir aşıymış. İki doktordan biri 4 saat öncesinde, diğeri bir saat öncesinde yarım ölçek calpol ver dedi, kimi doktor hiç verme diyor. Ne yapsam bilemiyorum ben de.
Teşekkür ederiz canımMaşallah ona ❤
Sen carpol ver bi çay kaşığı ne olur ne olmaz canım
Bizimki de dışarı çıkınca şaşırdı, en son güzel havada çıkmıştıAşıyı Cuma gününe erteledik biz
Çok iyi oldu ya hava soğuk rüzgarlı burda![]()
Günaydın canım dr. serap ceren çağrıl’a. Bende doğum sonrası vitaminlerimi kullanmaya devam ettim doktorumun önerisiyle 6.aya kadar devam edicem bakalım demirde kullanıyorum değerlerim ne durumda baktırıcam bende. Ama diğer doktorumuz direk 5. Ay başlıyoruz demiştiGünaydın canım Kayseri’de hangi dr a gittin?
Benim ilk hamileliğimde kan değerim düşüktü, kızımın da düşüktü mecbur ilaç kullandık
Bunda değerim çok iyiydi bakalım oğlumun kan değeri ne kadar.
Bende merak ediyorum bunu
Yalnız değilmişim tatlıyı sevdigimizden zaarBen niye senin nickini şekerpare diye okuyorum![]()
Bugün için dedim canımTeşekkür ederiz canım![]()
Bexsero için mi diyorsun yoksa bugün için mi?
Rüzgarlı havada bi komik oluyorlar ki hemde nasılBizimki de dışarı çıkınca şaşırdı, en son güzel havada çıkmıştı![]()
Dün kendime çaya şeker atmayı azaltacağım diye söyledimYalnız değilmişim tatlıyı sevdigimizden zaar![]()
Anladım canımGünaydın canım dr. serap ceren çağrıl’a. Bende doğum sonrası vitaminlerimi kullanmaya devam ettim doktorumun önerisiyle 6.aya kadar devam edicem bakalım demirde kullanıyorum değerlerim ne durumda baktırıcam bende. Ama diğer doktorumuz direk 5. Ay başlıyoruz demişti![]()
Sağlık ocağı öyle aynen bana dedi bu ay başlıyoruz diye 5. Ayda düşünüyordum bu doktorda böyle deyince karıştımAnladım canım
Bakalım cuma günü sağlık ocağına gideceğim
Bi baktırayım ama Demiri direkt veriyor kiloya göre şu kadar damla ver diye
Öyle zaten.Ben niye senin nickini şekerpare diye okuyorum![]()
Çok severim benÖyle zaten.Seneler önce “Dur şu kk neymiş? Ben de kayıt olayım derken ilk aklıma geleni kullanıcı adı yaptım.”
Devamlı süt içtiklerinden Demiri düşüyorSağlık ocağı öyle aynen bana dedi bu ay başlıyoruz diye 5. Ayda düşünüyordum bu doktorda böyle deyince karıştım