- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Çok şükür öksürüğü ciddi oranda azaldı ateşi de yok. Bexsero me canım?Nasıl oldunuz canım? Biz az önce bexsero yaptırdık korkarak bekliyorum inşallah ateşi yükselmez. Emiyor şuan uykulu vaziyette.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür öksürüğü ciddi oranda azaldı ateşi de yok. Bexsero me canım?Nasıl oldunuz canım? Biz az önce bexsero yaptırdık korkarak bekliyorum inşallah ateşi yükselmez. Emiyor şuan uykulu vaziyette.
Valla şuan iç genişliği fazla bile geliyorYaa evet ona da bakıyorum. İç genişliği iyi mi sence, yanibebelerimiz darlanmaz dimi
Faydası oldu mu?Kolye aldım ama ayagına takıyorum iki sıra döndürüp boynunda iz bıraktı gecici. Bide gece cıkarmak lazımmış bazen uykusunu bölmiyim diye boynununda cıkarmayı unutuyorum diye korkuyordum
Ben 2 gün verdim canım, 5-6 çay kaşığı kadar. Arkadaşlar tavsiye etmişti iyi gelir diye. Bi de ara ara ılık su verdim 1-2 çay kaşığı. Tek sıkıntı ıhlamur kaka yaptırıyorKızlar oğlum boğazı tahriş olmuş gibi öksürüyor. Bir çay kaşığı ıhlamur versem olur mu ki? 4,5 aylık bebeğe verilir mi bilemedim.
Canım instagramda süt sağımın da miktarı arttırmak için şöyle bişey gördüm bi dene istersen.Cam alma attık kendileri tutup içecekler yakındaBen dün sağdım 10 cc çıktı
Ondan önceki iki gün 30 cc çıkmıştı. 10 gün sonra ben de başlıyorum çalışmaya.
1. ay: 900grSelamlar herkeseUmarim herkes iyidir.. Bebisler huzurlu ve mutludur
kilo alımlarıniz ne durumda bebislerin?
Canım instagramda süt sağımın da miktarı arttırmak için şöyle bişey gördüm bi dene istersen.
Bi de düzenli sağım yaptıkça mesela hergün gündüz 3 saatt bir gece 4 saatte bir gibi memeler sağıma alışıp daha çok süt vermiyormuş
Aksam 7de uyuyoruz sabah 7de uyanıyoruz ama gündüz uykuları düzensiz bazen saatlerce uğraşıyorum uyumuyorUykusu düzene giren var mı? Akşam kaçta uyuyorsunuz?
19unda 6 buçuk kilo olduk doktorumuz iyi mama verme dedi☺ Önceki ay günde 1 kez 90 cc ver demişti düzenli vermedim açıkçası bol bol emzirdim yarım kiloya yakın aldı ama artık ilgisi çevreye kayıyor pek emmek istemiyorSelamlar herkeseUmarim herkes iyidir.. Bebisler huzurlu ve mutludur
kilo alımlarıniz ne durumda bebislerin?
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın. Hasta olan bebişlerimize şifa dilerim. Benim küçük kızım öksürüyordu. Geçen doktora kontrole gittiğimizde gösterdim. Sekrol verebilirsin demişti ama ben kullanmadım. Daha önce de kendi kendine atlatmıştı. Bu sefer de geçti çok şükür ama büyük kızım hasta. Dün doktora gittik. Tahlil yapıldı. Çok şükür hafif bir enfeksiyonmuş. Ama özel hastanenin acil servisi tıklım tıklımdı. Ateşle gelen bebek, çocuk ve yetişkinler. Şu aralar insanın çok olduğu AVMlere, oyun alanlarına vs hiç gitmemeli. Aman dikkat edin.
Bebek için oturma minderi alan, kullanan, kullanmayı düşünen var mı? Bizim doktor 6 aydan önce destekli oturmayı önermiyorum dedi. Ama benim kız çok aceleci. Oturmak, oturarak birşeylerle meşgul olmak çok hoşuna gidiyor. Kendini sürekli yukarı çekmeye çalışıyor. Internette araştırdım. 4 aylıktan sonra kısa kısa oturtturabilirsiniz diyenler var. Hatta bunun için geç kalmayın diyenler de var. Doktoruna bu konuyu danışan var mı? Farklı yorumları merak ediyorum.
Acıkıp kalkmıyor mu hiç? Biz bir veya iki kez kalkıyoruz.Aksam 7de uyuyoruz sabah 7de uyanıyoruz ama gündüz uykuları düzensiz bazen saatlerce uğraşıyorum uyumuyor![]()
Kalkıyor tabi önce 4 saat güzel uyuyor 11 gibi emip uyuyor sonra da 2 yada 3 saate bir uyaniyor bu aralar sabaha doğru daha çok uyanmaya başladı.Emip uyusa da ben çok uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum pekAcıkıp kalkmıyor mu hiç? Biz bir veya iki kez kalkıyoruz.
Benim de epey araştırdığım konuydu bu chicco duo kwik one da karar kıldık arabayı çıkarmadan puseti direk takıp kullanabiliyoruz arabanın ağırlığı genişliği kolay katlanması (tek elle) önceliğimdi tek olumsuz yanı tek yön olması şuanlık memnunuz pusetsiz daha pratik olacağı kesinKızlar bizim hala bebek arabamız yok, almayı düşünüyoruz artık. Tavsiyesi olan var mı? Kriterim hafif ve az yer kaplaması. Eşim de kullanacağı için çok kısa olmamalı. Çift yönlü olursa ne ala, olmazsa da sorun değil :) max bütçem 1400 lira
geçmiş olsun kuzularınıza Allah şifa versin. 4. Ay kontrolümüzde destekli oturtmaya başlayabileceğimizi söyledi bize doktorumuz dik oturtmuyorum hafif yatık destekle kısa aralıklarla oturtuyorum minder olarak emzirme yastığını kullanıyorumGünaydın. Hasta olan bebişlerimize şifa dilerim. Benim küçük kızım öksürüyordu. Geçen doktora kontrole gittiğimizde gösterdim. Sekrol verebilirsin demişti ama ben kullanmadım. Daha önce de kendi kendine atlatmıştı. Bu sefer de geçti çok şükür ama büyük kızım hasta. Dün doktora gittik. Tahlil yapıldı. Çok şükür hafif bir enfeksiyonmuş. Ama özel hastanenin acil servisi tıklım tıklımdı. Ateşle gelen bebek, çocuk ve yetişkinler. Şu aralar insanın çok olduğu AVMlere, oyun alanlarına vs hiç gitmemeli. Aman dikkat edin.
Bebek için oturma minderi alan, kullanan, kullanmayı düşünen var mı? Bizim doktor 6 aydan önce destekli oturmayı önermiyorum dedi. Ama benim kız çok aceleci. Oturmak, oturarak birşeylerle meşgul olmak çok hoşuna gidiyor. Kendini sürekli yukarı çekmeye çalışıyor. Internette araştırdım. 4 aylıktan sonra kısa kısa oturtturabilirsiniz diyenler var. Hatta bunun için geç kalmayın diyenler de var. Doktoruna bu konuyu danışan var mı? Farklı yorumları merak ediyorum.
Canım bence bi dğeişiklik olmadı hala salyalı gayet bide quartz taslı olanı aldım oda sözde sakinletiyor bebegi de onunda bi etkisini göremedikFaydası oldu mu?
Evet sabaha karşı bizimki de iyi uyumuyor, uykunun en tatlı olduğu anlar, ben de yoruluyorum öyle olunca.Kalkıyor tabi önce 4 saat güzel uyuyor 11 gibi emip uyuyor sonra da 2 yada 3 saate bir uyaniyor bu aralar sabaha doğru daha çok uyanmaya başladı.Emip uyusa da ben çok uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum pek![]()