• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaa evet ona da bakıyorum. İç genişliği iyi mi sence, yanibebelerimiz darlanmaz dimi
Valla şuan iç genişliği fazla bile geliyor 😃 herhalde sonra da yeterli olur. Eltim kraft london plus kullanıyor ikisinin iç hacmi aynı elimin çocuğu 2 buçuk yaşında gayet rahat kullanıyorlar. Bi de ben chicco lite way i avm de filan bi kaç annede görüp sormuştum memnun musunuz diye hep olumlu cevap aldım

Kızlar oğlum boğazı tahriş olmuş gibi öksürüyor. Bir çay kaşığı ıhlamur versem olur mu ki? 4,5 aylık bebeğe verilir mi bilemedim.
Ben 2 gün verdim canım, 5-6 çay kaşığı kadar. Arkadaşlar tavsiye etmişti iyi gelir diye. Bi de ara ara ılık su verdim 1-2 çay kaşığı. Tek sıkıntı ıhlamur kaka yaptırıyor

Cam alma attık kendileri tutup içecekler yakında 😁 Ben dün sağdım 10 cc çıktı 😞 Ondan önceki iki gün 30 cc çıkmıştı. 10 gün sonra ben de başlıyorum çalışmaya.
Canım instagramda süt sağımın da miktarı arttırmak için şöyle bişey gördüm bi dene istersen.

Bi de düzenli sağım yaptıkça mesela hergün gündüz 3 saatt bir gece 4 saatte bir gibi memeler sağıma alışıp daha çok süt vermiyormuş

Günaydın. Hasta olan bebişlerimize şifa dilerim. Benim küçük kızım öksürüyordu. Geçen doktora kontrole gittiğimizde gösterdim. Sekrol verebilirsin demişti ama ben kullanmadım. Daha önce de kendi kendine atlatmıştı. Bu sefer de geçti çok şükür ama büyük kızım hasta. Dün doktora gittik. Tahlil yapıldı. Çok şükür hafif bir enfeksiyonmuş. Ama özel hastanenin acil servisi tıklım tıklımdı. Ateşle gelen bebek, çocuk ve yetişkinler. Şu aralar insanın çok olduğu AVMlere, oyun alanlarına vs hiç gitmemeli. Aman dikkat edin.

Bebek için oturma minderi alan, kullanan, kullanmayı düşünen var mı? Bizim doktor 6 aydan önce destekli oturmayı önermiyorum dedi. Ama benim kız çok aceleci. Oturmak, oturarak birşeylerle meşgul olmak çok hoşuna gidiyor. Kendini sürekli yukarı çekmeye çalışıyor. Internette araştırdım. 4 aylıktan sonra kısa kısa oturtturabilirsiniz diyenler var. Hatta bunun için geç kalmayın diyenler de var. Doktoruna bu konuyu danışan var mı? Farklı yorumları merak ediyorum.

Selamlar herkese 💞 Umarim herkes iyidir.. Bebisler huzurlu ve mutludur 🥰 kilo alımlarıniz ne durumda bebislerin?
1. ay: 900gr
2. ay: 1000gr
3. ay: 1000gr
4. ay: 450gr
5. ay: 600gr
Günde bir kere mama veriyorum. Duruma göre dışarı çıkacağım zaman bir öğün veriyorum. Dışarıda bir 2-3 saat emzirme sıkıntım olmasın diye. Bazen gündüz vermediysem gece yatmadan önce 90-120 veriyorum. Tok olduğundan emin olursam uyuturken kafam daha rahat oluyor. Kendimize göre böyle bir düzen oluşturduk. Ama sanırım bu düzenimiz yavaş yavaş değişecek. Emmeye ilgisi epey azaldı. Önceleri gak dese meme verirdim, guk dese meme verirdim. Şimdi aç değilse ağızına alıp alıp bırakıyor. Bir de etrafta konuşan varsa, ilgisini çeken bir şey olursa basıyor çığlığı memeyi görmek bile istemiyor. Hemen kaldırmam gerekiyor.
Sizin kilo alımınız nasıl?

Canım instagramda süt sağımın da miktarı arttırmak için şöyle bişey gördüm bi dene istersen.

Bi de düzenli sağım yaptıkça mesela hergün gündüz 3 saatt bir gece 4 saatte bir gibi memeler sağıma alışıp daha çok süt vermiyormuş

Teşekkür ederim canım bebiş fırsat verirse denicem 😊

Selamlar herkese 💞 Umarim herkes iyidir.. Bebisler huzurlu ve mutludur 🥰 kilo alımlarıniz ne durumda bebislerin?
19unda 6 buçuk kilo olduk doktorumuz iyi mama verme dedi☺ Önceki ay günde 1 kez 90 cc ver demişti düzenli vermedim açıkçası bol bol emzirdim yarım kiloya yakın aldı ama artık ilgisi çevreye kayıyor pek emmek istemiyor

Günaydın. Hasta olan bebişlerimize şifa dilerim. Benim küçük kızım öksürüyordu. Geçen doktora kontrole gittiğimizde gösterdim. Sekrol verebilirsin demişti ama ben kullanmadım. Daha önce de kendi kendine atlatmıştı. Bu sefer de geçti çok şükür ama büyük kızım hasta. Dün doktora gittik. Tahlil yapıldı. Çok şükür hafif bir enfeksiyonmuş. Ama özel hastanenin acil servisi tıklım tıklımdı. Ateşle gelen bebek, çocuk ve yetişkinler. Şu aralar insanın çok olduğu AVMlere, oyun alanlarına vs hiç gitmemeli. Aman dikkat edin.

Bebek için oturma minderi alan, kullanan, kullanmayı düşünen var mı? Bizim doktor 6 aydan önce destekli oturmayı önermiyorum dedi. Ama benim kız çok aceleci. Oturmak, oturarak birşeylerle meşgul olmak çok hoşuna gidiyor. Kendini sürekli yukarı çekmeye çalışıyor. Internette araştırdım. 4 aylıktan sonra kısa kısa oturtturabilirsiniz diyenler var. Hatta bunun için geç kalmayın diyenler de var. Doktoruna bu konuyu danışan var mı? Farklı yorumları merak ediyorum.
Günaydın canım geçmiş olsun :( bizim doktorumuz da destekli de olsa oturtmayin dedi bizimki de çok hevesli anakucaında kendini kaldırıp oturmaya çalışıyor ☺Birkaç kez oturttuk çok mutlu oldu ne bilemedim ben de :KK54:

Acıkıp kalkmıyor mu hiç? Biz bir veya iki kez kalkıyoruz.
Kalkıyor tabi önce 4 saat güzel uyuyor 11 gibi emip uyuyor sonra da 2 yada 3 saate bir uyaniyor bu aralar sabaha doğru daha çok uyanmaya başladı.Emip uyusa da ben çok uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum pek :(

Kızlar bizim hala bebek arabamız yok, almayı düşünüyoruz artık. Tavsiyesi olan var mı? Kriterim hafif ve az yer kaplaması. Eşim de kullanacağı için çok kısa olmamalı. Çift yönlü olursa ne ala, olmazsa da sorun değil :) max bütçem 1400 lira
Benim de epey araştırdığım konuydu bu chicco duo kwik one da karar kıldık arabayı çıkarmadan puseti direk takıp kullanabiliyoruz arabanın ağırlığı genişliği kolay katlanması (tek elle) önceliğimdi tek olumsuz yanı tek yön olması şuanlık memnunuz pusetsiz daha pratik olacağı kesin😃 fiyat olarak tek arabanın fiyatını bilmiyorum pusetli kampanyadan almıştım 1960 gibi fiyata

geçmiş olsun kuzularınıza Allah şifa versin. 4. Ay kontrolümüzde destekli oturtmaya başlayabileceğimizi söyledi bize doktorumuz dik oturtmuyorum hafif yatık destekle kısa aralıklarla oturtuyorum minder olarak emzirme yastığını kullanıyorum

Kalkıyor tabi önce 4 saat güzel uyuyor 11 gibi emip uyuyor sonra da 2 yada 3 saate bir uyaniyor bu aralar sabaha doğru daha çok uyanmaya başladı.Emip uyusa da ben çok uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum pek :KK43:
Evet sabaha karşı bizimki de iyi uyumuyor, uykunun en tatlı olduğu anlar, ben de yoruluyorum öyle olunca.

Kızlar bugün 4.ay aşılarını olduk. Şimdi ateşini ölçtüm 37.5 olmuş. Calpol versem mi baya da bi huzursuz. Ilik duş aldırıp ince giydirdim ama pek düşecek gibi durmuyor. Bir de 2. ay aşısını olduğumuzda hemşire gerekirse 1 çay kaşığı ver demişti. O zaman gerekmemişti. Hala ölçü 1 çay kaşığı mı acaba yoksa daha fazla mı vermek gerek, kaç saatte bir vermek gerek. Kafamda deli sorular 🤦🏻‍♀️😔

Back
X