- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.778
- 248
Hamile misin gercekten?Bu ne ilginç bir yöntemmişİlk defa duyuyorum işe yarıyor muymuş peki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile misin gercekten?Bu ne ilginç bir yöntemmişİlk defa duyuyorum işe yarıyor muymuş peki
![]()
Evet, ben de diyorum nereye gitti bu insanlarEylül anneleri sırra kadem bastıüzücü, paylaşımlar güzeldi halbuki....
Evet canımHamile misin gercekten?![]()
Herkes burda aslında ben giremiyorum fazla sadece yazışmaları okuyorumEylül anneleri sırra kadem bastıüzücü, paylaşımlar güzeldi halbuki....
Hayirli olsun canim. Yine Eylul annesi oluyorsun galiba. :) Suphe ediyordun galiba hamile kalir miyim diye, o sendin degil mi? O yuzden merak ettim.Evet canım
Sağol canımHayirli olsun canim. Yine Eylul annesi oluyorsun galiba. :) Suphe ediyordun galiba hamile kalir miyim diye, o sendin degil mi? O yuzden merak ettim.
Çok sevindim. Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah. Azcık cesaretim olsa ben de düşünüyorum. Biraz daha büyüsün kuzum Rabbim tekrarını yaşamayı nasip eder inşallah...Evet canım
İnşAllah yaEnfeksiyondan olabilir. Doktorunuzla görüşüp gerekli tedaviyi alırsanız inşallah sıkıntı olmaz![]()
Senin kuzu nasil canim? Uykulari duzeldi mi? Beni ek gida telasi sardi. Daha bir ay var ama arastiriyorum simdiden, arastirdikca da kafam karisiyor.Çok sevindim. Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah. Azcık cesaretim olsa ben de düşünüyorum. Biraz daha büyüsün kuzum Rabbim tekrarını yaşamayı nasip eder inşallah...
AminnÇok sevindim. Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah. Azcık cesaretim olsa ben de düşünüyorum. Biraz daha büyüsün kuzum Rabbim tekrarını yaşamayı nasip eder inşallah...
Ay inanmıyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Adet görüyor muydun?Sağol canımyok benim şüphe yoktu sürpriz oldu ama güzel oldu inşallah
![]()
hamilelik takvimi ne işBu ne ilginç bir yöntemmişİlk defa duyuyorum işe yarıyor muymuş peki
![]()
Amin inşallah. Evet düzenli görüyordum kırk çıktıktan sonra.Ay inanmıyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Adet görüyor muydun?
sana inanamiyorum canim ya hadi hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin
Ben de inanamıyorum kendimesana inanamiyorum canim ya hadi hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin
İyi çok şükür. Sadece bugün burun tıkanıklığı hapşırık yaşıyoruz. Ateş yok çok şükür ama ciddi salgın var her yerde. Dikkat etmekte fayda var. Uykular düzenli, gündüz uykuları da uyumaya başladı en azından 5 dk uyumuyor 40 50 dk buluyor gündüzleriSenin kuzu nasil canim? Uykulari duzeldi mi? Beni ek gida telasi sardi. Daha bir ay var ama arastiriyorum simdiden, arastirdikca da kafam karisiyor.
Oh ne guzel, iyi olmaniza sevindim. Biz de iyiyiz cok sukur. Gece uykulari bir ara sapitmisti, tekrar duzene girdi cok sukur. 7 gibi odamiza geciyoruz. 8'de uyumus oluyor. Gunduz uykulari hala kotu ama bizim gunumuz oglen basliyorİyi çok şükür. Sadece bugün burun tıkanıklığı hapşırık yaşıyoruz. Ateş yok çok şükür ama ciddi salgın var her yerde. Dikkat etmekte fayda var. Uykular düzenli, gündüz uykuları da uyumaya başladı en azından 5 dk uyumuyor 40 50 dk buluyor gündüzleriakşamları da en geç 9da uykudayiz işte. Kan damlasını kestim. 4 5 gün kaka yapmadığı oldu. 5 5.5 ay gibi başlamayı düşünüyorum. Bağırsakları daha çok gelişmiş olur. Ve doktorumuz kan damlasına tekrar başlayınca sabah akşam çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. Yarın rota aşimiz var. Ve tekirdağ Çerkezköy civarında domuz gribi vakaları gozukmus. Bende kendim alıp yapacağım. İnşallah ziyan etmeden yapabilirim bakalım... Bu durumda hastaneye gitmek doğru değil. Senin yavru nasıl keyfi sıhhati yerindedir inşallah?
Anladım cnmHayır ama arkadaşım düşünüyor onun için sordum