• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi çok şükür. Sadece bugün burun tıkanıklığı hapşırık yaşıyoruz. Ateş yok çok şükür ama ciddi salgın var her yerde. Dikkat etmekte fayda var. Uykular düzenli, gündüz uykuları da uyumaya başladı en azından 5 dk uyumuyor 40 50 dk buluyor gündüzleri 😍 akşamları da en geç 9da uykudayiz işte. Kan damlasını kestim. 4 5 gün kaka yapmadığı oldu. 5 5.5 ay gibi başlamayı düşünüyorum. Bağırsakları daha çok gelişmiş olur. Ve doktorumuz kan damlasına tekrar başlayınca sabah akşam çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. Yarın rota aşimiz var. Ve tekirdağ Çerkezköy civarında domuz gribi vakaları gozukmus. Bende kendim alıp yapacağım. İnşallah ziyan etmeden yapabilirim bakalım... Bu durumda hastaneye gitmek doğru değil. Senin yavru nasıl keyfi sıhhati yerindedir inşallah?
Merhaba nerede yaşıyorsunuz?

S Serrarana18 kız görünce şok oldum 😊🐣
ALLAH hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik nasip etsin 🛐
İki eylül anası olacaksın 🐣🐣

Depremi hisseden yaşayan oldumu arkadaşlar biz k.marasta yaşıyoruz çok kötü bi şekilde yaşadık sarsıntıyı sanki yıkılacak sandım allah beterinden korusun allah yardımcıları olsun ölenlerin mekanları cennet olsun hâlâ o korkuyu şoku atamadık üzerimizden 😢
Merhaba bizde hissettik maalesef
Allah yardımcısı olsun kardeşlerimizin
Gerçekten çok zor

İyi çok şükür. Sadece bugün burun tıkanıklığı hapşırık yaşıyoruz. Ateş yok çok şükür ama ciddi salgın var her yerde. Dikkat etmekte fayda var. Uykular düzenli, gündüz uykuları da uyumaya başladı en azından 5 dk uyumuyor 40 50 dk buluyor gündüzleri 😍 akşamları da en geç 9da uykudayiz işte. Kan damlasını kestim. 4 5 gün kaka yapmadığı oldu. 5 5.5 ay gibi başlamayı düşünüyorum. Bağırsakları daha çok gelişmiş olur. Ve doktorumuz kan damlasına tekrar başlayınca sabah akşam çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. Yarın rota aşimiz var. Ve tekirdağ Çerkezköy civarında domuz gribi vakaları gozukmus. Bende kendim alıp yapacağım. İnşallah ziyan etmeden yapabilirim bakalım... Bu durumda hastaneye gitmek doğru değil. Senin yavru nasıl keyfi sıhhati yerindedir inşallah?
Geçmiş olsun. Biz de 10 Ocak’ta doktora gittik tahlil yapmadan kan damlası verdi. Tahlil yapmadan diyorum çünkü burada okuduğum biri çok kişiye tahlil yapılmış ve kan damlasına gerek görülmemiş. Her neyse o dönem 7 gündür kaka yapmıyordu, hala 3-4 günde bir yapıyor. O gün sağlık ocağındaki hemşire kan damlası kabız yapar, 4 aylıkken bağırsaklar tam gelişmediğinden kaka sorunu yaşar, sen 15 gün sonda yani 4,5 aylıkken başla kan damlasına dedi. Ben de başlamadım. 4,5 aylık oldu bugün başlamayı düşünüyordum. Eşim doktorun dediğini değil de hemşirenin dediğini niye yapıyorsun diyordu. 4 aylıkken başlatsa mıydım ki diyordum. Yazını okuyunca içim rahatladı.

Cok sukur cok iyiyiz canim. Kuzu her gecen gun bal oluyor. Hayat daha eglenceli. Gulusler, kahkahalar, oyunlar 😀 sen nasilsin, kuzularin nasil?
Maşallah subhanallah 😍
Bizde de durumlar çok iyi şükür 🛐
Az önce miniğin altını değiştirdim ablası karnını öpüp ses çıkartıyo
Ona nasıl gülüyor tosbağam 🐢
Çok fena kaşınıyor dişlerimiz
Salyalar çoğaldı
Elini komple sokuyo ağzına
Yorganı bile kemiriyor 🙄

Günaydın. Çok şükür iyiyiz. Dün geç saatte uzak bir yerden döndük. Arabada uyudu. Ama altını doldurmuş eve gelince değiştireim, pijamalarını giydirdim. Tabi o sırada uyandı. Tekrar uyumaz diye çok korktum ama uyudu. :KK16:

Maşallah subhanallah 😍
Bizde de durumlar çok iyi şükür 🛐
Az önce miniğin altını değiştirdim ablası karnını öpüp ses çıkartıyo
Ona nasıl gülüyor tosbağam 🐢
Çok fena kaşınıyor dişlerimiz
Salyalar çoğaldı
Elini komple sokuyo ağzına
Yorganı bile kemiriyor 🙄
Bizim de ayni. Elleri surekli agzinda. Memedeyken bile bir yandan elini sokmaya calisiyor 😁

38his 38his selam canım
Bizde de durumlar aynı.Sabırım dişlerinden bir hırsla eline ne geçerse kemirmek istiyor salya akıtıyor bolca. Gündüz uykularımız sıkıntılı bazı günler toplasan bir saat anca uyuyor. Gece fena değil. Ama her gün değişiyor huyumuz. Henüz bir düzenimiz yok yani. 4. Ay olduğundan beri huyu değişti atak dedikleri durum bizi fena vurdu 😔 Ama çok şükür sağlıklılar yaa en önemlisi o 😊

Selamm
Aynıyız hatta daha huysuz dişler basladı iyice kasındırmaya sanırım onun etkisi var üstünde uyku gece gündüz farketmeksizin yarım saat 45dklarda falan :)

İyiyiz çok şükür canım. Sen de iyisindir inşallah 😍😘 bugün rota aşısı yaptık eşimle kuzuma 🙈 çok şükür ziyan etmedik bir damlasını bile. Yedi yuttu hepsini 🙈 hastaneye gitmedik. Salgılar varmış hep. Çocuğu hasta etmeyelim dedik. Bu ara pek dışarı çıkmamak lazım. Özellikle kapalı alanlarda bulunmamak lazım... Dışarı cikilacaksa bile ruzgarsiz açık havada dolasabiliriz.. Mevlam korusun hepimizi...

Geçmiş olsun. Biz de 10 Ocak’ta doktora gittik tahlil yapmadan kan damlası verdi. Tahlil yapmadan diyorum çünkü burada okuduğum biri çok kişiye tahlil yapılmış ve kan damlasına gerek görülmemiş. Her neyse o dönem 7 gündür kaka yapmıyordu, hala 3-4 günde bir yapıyor. O gün sağlık ocağındaki hemşire kan damlası kabız yapar, 4 aylıkken bağırsaklar tam gelişmediğinden kaka sorunu yaşar, sen 15 gün sonda yani 4,5 aylıkken başla kan damlasına dedi. Ben de başlamadım. 4,5 aylık oldu bugün başlamayı düşünüyordum. Eşim doktorun dediğini değil de hemşirenin dediğini niye yapıyorsun diyordu. 4 aylıkken başlatsa mıydım ki diyordum. Yazını okuyunca içim rahatladı.
Biz de bir kaç güne başlayacağız tekrar kan damlasına. Aklında olsun zeytinyağı verebilirsin 1 çay kaşığı kadar. Kabizlik maalesef kaçınılmaz oluyor. Biz sadece anne sütü alıyoruz kabizlik denmez yine cıvık yaptı 4 5 günün sonunda ama ilkinde zorlandı. Ben de biraz daha geç başlama kararı aldım. Bugün tam 5 aylığız. Rota aşını atlatalım etkilerini, 4 5 güne başlayacağım damlaya.

Bebegi ciglik atan var mi? Birkac gundur bizimki oyle bir ciglik atiyor ki duyan bi yerini cimdikliyoruz sanir. Bugun iyice abartti. Sanki sesinin cikabilecegi son noktayi bulmaya calisiyor. Aglarken de yapiyor ki bu en fenasi. Sinirlerim lacka oldu resmen. Boyle bir ciglik yok. Lutfen bu da bir surec olsun ve bir an once gecsin.
Canım sizin çığlaklar ne alemde bizimki de atıyordu ama son bir kaç gündür abarttı iyice aklıma geldin geçiyor mu bu dönem ne kadar sürüyor merak ettim

Back
X