• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bizimki diş mi çıkaracak damakları sertleşti sanırım emzirirken yine acımaya başladı. Yaşayan var mı ?

Ayy canım 😍 işe başladım yarim gün çalışıyorum oğluşla da anneannesi ilgileniyor. Seçmelere doyamıyorum büyüdükçe ❤ sen nasılsın?

Biz de bir kaç güne başlayacağız tekrar kan damlasına. Aklında olsun zeytinyağı verebilirsin 1 çay kaşığı kadar. Kabizlik maalesef kaçınılmaz oluyor. Biz sadece anne sütü alıyoruz kabizlik denmez yine cıvık yaptı 4 5 günün sonunda ama ilkinde zorlandı. Ben de biraz daha geç başlama kararı aldım. Bugün tam 5 aylığız. Rota aşını atlatalım etkilerini, 4 5 güne başlayacağım damlaya.
Zeytinyağını denedim ilkinde olmuştu ama sonra olmadı. Biz de sadece anne sütü alıyoruz bizimki de kabız değil, yaptığında cıvık yaptı ama bir kaç gün beklediği için zorlanıyor. Bu arada rota aşısı ilk etapta ishal yapıyor.

Yaa ne şahane kadınsın :))
İyiyiz çok şükür, uykusuzluk aynen devam, bi de kabızlık çıktı bu ara. Ara ara da öksürüyor ama genel olarak iyiyiz :) sen nasılsın, bebişkon nasıl :)

38his 38his merhaba canım bizimki huysuz bu aralar telefonu elime alamıyorum yeni gördüm mesajını 😊Atak haftasının bitimine birkaç gün kaldı huysuzluk tavan yaptı komşular gelecek artık noluyo diye bağıra bağıra agliyor :(

Bizim de gece uykularımız 2 saatten 3 4 saate çıktı. Arada yine 2 saat oluyor. Tükürükler salyalar devamm🙂 şu kışı bir atlatsaydıkk...

Canım sizin çığlaklar ne alemde bizimki de atıyordu ama son bir kaç gündür abarttı iyice aklıma geldin geçiyor mu bu dönem ne kadar sürüyor merak ettim
O fena cigliklar bitti. Simdi de atiyor ama o mesajda bahsettigim gercekten abarti cigliklardi. Simdi normale dondu. Deneme yapiyordu heralde 😀 sizinki de gecer yakinda bence. Seslerinin sinirini deniyorlar galiba.

Aynı hareket sıkıp kafa çeviriyo ben tepki verince tekrar yapiyo çok fenayiz. Bide babada bile durmak istemiyor, yabancı birinde ağlıyor buara çok değişik tepkilerimiz var
bizimkide yatmak asla istemiyor dönüyor ağlamaya başlıyor ya da oturmak istiyor otururken çok mutlu etrafi izliyor 😬

bizimkide yatmak asla istemiyor dönüyor ağlamaya başlıyor ya da oturmak istiyor otururken çok mutlu etrafi izliyor 😬

Normal destekli oturtuyor musun? Ben kucağımda oturtuyorum sadece. Bizde ayni uykumuz olsa bile yaptırdığım an poposunu kaldırıp kaldırıp duruyo. Hep kucaktayiz, sürekli oynayın gezdirin modundayiz

İyiyiz çok sukur canim, sen nasılsın kuzuların nasıl?
Bizim gündüz uykular nerdeyse hiç yok. Bi huysuzluk var bu aralar elleri sürekli ağzında salya akitiyor ama damağında hiç sertleşme yok:)
Bu ara sesini keşfediyor sanırım kısa kısa çığlıkları var gören de etini kopariyorum sanir:) bi de sinirlenince eddededede diye söylenmeye başladı dedeleri ustune alınıyor:)
Gözü de çok açıldı uyanıkken tv izlemiyordum zaten ama tele de çok bakamiyorum artık..
Ev yoğurdu yaptım bugun ek gıdaya baslayacagim sizde durumlar nasıl 😆

İyiyiz canım sen nasılsın kuzucukların nasıl koşturmacadan bayadır bakamadım inşallah diğer kızlarda kuzucuklarıda iyilerdir özledim hepinizi💞😍😘

günaydın canım. çok şükür biz de iyiyiz. oturtmaya çalıştığım bi uyku düzeni var (evet doğduğundan beri😂) onunla uğraşıyorum. analık zor zanaat🤣
sen nasılsın? abla nasıl, tosbağa nasıl 🐢?🤪

Hic iyi degiliz :) uyku duzenimiz bozuldu dislerimiz kasiniyo surekli aglama modundayiz butun gun tuvalete bile gidemiyorum valla buyudukce daha zorlasiyor 🙄

Günaydın. Çok şükür iyiyiz. Dün geç saatte uzak bir yerden döndük. Arabada uyudu. Ama altını doldurmuş eve gelince değiştireim, pijamalarını giydirdim. Tabi o sırada uyandı. Tekrar uyumaz diye çok korktum ama uyudu. :KK16:
Demek ki baya yorulmuş kendince 🐣
Değişik ortamlar etkiliyor bebekleri
Eve gelince dinlenme moduna geçiyorlar 😊

Bizim de ayni. Elleri surekli agzinda. Memedeyken bile bir yandan elini sokmaya calisiyor 😁
Aynısını yapıyor bizimkide 😂😂
Sanki kocaman bi ağzı varmış gibi
iki işi aynı anda yapmaya çalışıyor 🤣
Minik ellerini öp benim için oğluşunun 💙🦋

Aynı hareket sıkıp kafa çeviriyo ben tepki verince tekrar yapiyo çok fenayiz. Bide babada bile durmak istemiyor, yabancı birinde ağlıyor buara çok değişik tepkilerimiz var
Bebeklerin gelişim süreçleri ne kadar birbirlerine benziyor ya çok ilginç😀 Bizimki de bu aralar yabancı birini görünce dudak büzerek ağlıyor😀

38his 38his selam canım
Bizde de durumlar aynı.Sabırım dişlerinden bir hırsla eline ne geçerse kemirmek istiyor salya akıtıyor bolca. Gündüz uykularımız sıkıntılı bazı günler toplasan bir saat anca uyuyor. Gece fena değil. Ama her gün değişiyor huyumuz. Henüz bir düzenimiz yok yani. 4. Ay olduğundan beri huyu değişti atak dedikleri durum bizi fena vurdu 😔 Ama çok şükür sağlıklılar yaa en önemlisi o 😊
Aleykümselam canım ❤️
Bakalım hangi kuzu önce diş çıkaracak
Herkes dişten dert yanıyor 😊🐣
Tek derdimiz o olsun dediğin gibi sağlıklı olsunlar da
Bunlar da gelişimin bi parçası 😘

Back
X