- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
- 158
Ağlamasının bi çok nedeni olabilirBoluk porcuk uyuyorus aglayarak uyaniyoruz![]()
Baş ucunda çokça oku rahatlasın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlamasının bi çok nedeni olabilirBoluk porcuk uyuyorus aglayarak uyaniyoruz![]()
yok kucagimiz da salincaginda oturuyor dun babasi koltuğa destekleyip oturttu bir mutluki anlatamam etrafa bakip bakip gülücük atmalar v.s.Normal destekli oturtuyor musun? Ben kucağımda oturtuyorum sadece. Bizde ayni uykumuz olsa bile yaptırdığım an poposunu kaldırıp kaldırıp duruyo. Hep kucaktayiz, sürekli oynayın gezdirin modundayiz
Sorma ya bazen akşam olunca hissediyorum pilim bitmiş okullar tatil bende biraz DinleniyorumO hepimizde var ya
Herşeye yetişmeye çalışıyorum
Hep bi tempomuz var ❤
Allah iyilik versin canım bizde iyiyiz ☺
Biz iyiyiz kuzum büyüyor seninkiler de iyidir insallahGünaydın kızlar ♥
nasılsınız kuzular nasıl?
@Papatyam3422 A azizan @honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazopmorcivertkedi
Koalacikk P Pink85 Z Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz
-EarthLing- N NotFair @xxyyzztt @sugarpare @ShinSeGi @Mavikelebek0134 @Pircici @Plm123 @Serrarana18 @smyr35 @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz B Brcbrcbrc84 @EslemVera @Gula2 @zuka24
erensar @nery83 @GULUMSE86
@hilal1907
Nickini hatırlayamadıklarım oldu kusura bakmayın![]()
Coook şükür canım 3 çocukla cebellesmeye devamGünaydın kızlar ♥
nasılsınız kuzular nasıl?
@Papatyam3422 A azizan @honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazopmorcivertkedi
Koalacikk P Pink85 Z Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz
-EarthLing- N NotFair @xxyyzztt @sugarpare @ShinSeGi @Mavikelebek0134 @Pircici @Plm123 @Serrarana18 @smyr35 @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz B Brcbrcbrc84 @EslemVera @Gula2 @zuka24
erensar @nery83 @GULUMSE86
@hilal1907
Nickini hatırlayamadıklarım oldu kusura bakmayın![]()
Önlük geliştiremiyorum anında sırılsıklam yapıyor ağzına dokunan herşeyi kemirmek istiyor bu birinin eli de olabiliyor kendi önlüğü de hayır demekten dilimde tüy bitti. Bazen yumruğunu komple sokup öğürüyor ne zaman geçecek iple çekiyorumMaşallah subhanallah
Bizde de durumlar çok iyi şükür
Az önce miniğin altını değiştirdim ablası karnını öpüp ses çıkartıyo
Ona nasıl gülüyor tosbağam
Çok fena kaşınıyor dişlerimiz
Salyalar çoğaldı
Elini komple sokuyo ağzına
Yorganı bile kemiriyor![]()
teşekkürler, hemen ışınlansak şu dönemdenAllah kolaylık versin
Yormasın anasını fındık burunlum
İyiyiz bizde
abla oynuyo,
tosbağam da gülüyor
Tosbağa demene bittim![]()
Benim de 1 haftadır falan tekrar acımaya başladı ama ben onu tutuş şekline bağlıyorum bazen sıkıştırarak tutuyor o zaman çok canımı yakıyor. Bir de kafasını geriye atıp aynı zamanda eliyle ters yöne memeye bastırması var ki en acısı oKızlar bizimki diş mi çıkaracak damakları sertleşti sanırım emzirirken yine acımaya başladı. Yaşayan var mı ?
Neko switch kanguru aldım ama her şeyi doğru yapmama rağmen belim ağrıyor taktıktan 5 dk sonraAllah iyilik versin canım ❤
Bizde iyiyiz şükür bi sıkıntı yok
Nasıl bişey aldın ki canım
Destek yerlerinde sünger filan yok mu
Aaa ne kadarlıktı senin kuzu? Doldu mu 180 gününüzİyiyiz çok sukur canim, sen nasılsın kuzuların nasıl?
Bizim gündüz uykular nerdeyse hiç yok. Bi huysuzluk var bu aralar elleri sürekli ağzında salya akitiyor ama damağında hiç sertleşme yok:)
Bu ara sesini keşfediyor sanırım kısa kısa çığlıkları var gören de etini kopariyorum sanir:) bi de sinirlenince eddededede diye söylenmeye başladı dedeleri ustune alınıyor:)
Gözü de çok açıldı uyanıkken tv izlemiyordum zaten ama tele de çok bakamiyorum artık..
Ev yoğurdu yaptım bugun ek gıdaya baslayacagim sizde durumlar nasıl![]()
Ya normalde bizimki de öyleydi gülerdi herkese ama bu hafta bu huyu edindi. Netten biraz araştırdım bebeklerde yabancılama diye bir şeymiş bu. 6-8 aylıkken böyle yabacılarmış az gördüğü kişileri ama 4. Ayda da yabancılama olabilirmiş. Bizimki şimdiden başladıBenim sıpam da tam tersi herkese kahkaha atıyo![]()
Oyy kuzum benimBizde iyiyiz canım
Bende sabah minik kavanozlara mayaladımellerine sağlık
O Da iyiymiş dedede hı
Bizimki de çığlık basıyo arada erkeklik taslıyo sanki
Dün de bah diye bi ses çıkarttı
Döndük baktık![]()
Yok canım beş aylık olacağız bi kac gün sonra. Ben mama veriyorum onun için 5 aylık baslatiyo doktorumuzAaa ne kadarlıktı senin kuzu? Doldu mu 180 gününüz![]()
Hiçbir fikrim yok neden kabız olduğuna dair, hasta değil, kan ilacı bile kullanmıyor, mama da eskisi gibi çok da artırmadım, yani 60-90 cc daha fazla içiyor eskiye göre o da kabız yapmaz heralde.Estağfurullah
Kabızlık neden canım?
Hasta mı oldu kuzum
İyiyiz şükür biz canım![]()
Hadi hayırlısı o zaman en tecrübeli sen olacaksın. Vaktin oldukça yaz ne yaptın ne yedirdin ben çok merak ediyorumYok canım beş aylık olacağız bi kac gün sonra. Ben mama veriyorum onun için 5 aylık baslatiyo doktorumuz![]()
Aşımızda vardı bugün tam olduTopluca huysuzluk var canım
Bende ara ara bakıyorum oraya buraya
Kıyamam ya öp benim için ☺![]()
4. Ayda basladik. Doktorumuz newvit marka onerdi. Pek bir degisim yok. Kakasini her gun yapiyor cogunlukla. Bazen 2 gunde bir yapiyor, ama damladan once de oyleydi. Yalniz kakasi artik kaka gibi degil degisik kokuyor. Ilac gibi dicem, tam o da degil. Damladan memnun degilim, soyle ki simsiyah rengi ve hos olmayan kokusu var. Bebegim normalde kasikla verdigim d vitaminini, probiyotigini sorunsuz icer ama bundan tiksiniyor. Cogu zaman tukuruyor. Bunu icirirken birinin ellerini tutmasi lazim, cunku direkt elini agzina sokunca kiyafetleri de siyah oluyor. Yikayinca tam cikmiyor. Cok bulasan, etrafi batiran bir damla.kan damlası basladiniz mi
ne zaman
marka ne ve
kuzulardan bu damla sebebiyle fizyolojik ya da psik. değişim hissediyor musunuz ??
cok teşekkür ederim canim4. Ayda basladik. Doktorumuz newvit marka onerdi. Pek bir degisim yok. Kakasini her gun yapiyor cogunlukla. Bazen 2 gunde bir yapiyor, ama damladan once de oyleydi. Yalniz kakasi artik kaka gibi degil degisik kokuyor. Ilac gibi dicem, tam o da degil. Damladan memnun degilim, soyle ki simsiyah rengi ve hos olmayan kokusu var. Bebegim normalde kasikla verdigim d vitaminini, probiyotigini sorunsuz icer ama bundan tiksiniyor. Cogu zaman tukuruyor. Bunu icirirken birinin ellerini tutmasi lazim, cunku direkt elini agzina sokunca kiyafetleri de siyah oluyor. Yikayinca tam cikmiyor. Cok bulasan, etrafi batiran bir damla.
Ben de bilseydim bestiron alirdim. Doktor bunu onerince sorgulamadim pek. Icinde paraben, bha falan yokmus. Bittiginde bi daha almam, ama bitecek gibi degil mubarek. Kampanyaliymis iki koca sise var kutudacok teşekkür ederim canim
ooceanmicrofer
sidefer
ya da bestirol du sanirim
3unden birini kullanacam
soyle bir yorum var
6 aylik olana kadar anne sütü dışında birşey vermeyin derken bu takviyeler neden var ?
bana da biraz mantik geluyor d vit. sektirerek veriyorum bilemiyorum doğru mu
büyük kızımda hiç bir şey kullanmadim
bakalım kan tahlili yaptıracağım