Evet değişik bir kokusu var sevmedi 6 aylik olsun tahlil yaptirip o zaman veririzpas tadımı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet değişik bir kokusu var sevmedi 6 aylik olsun tahlil yaptirip o zaman veririzpas tadımı![]()
Aa pişiğe karşı mı kullandın, ben normal mustela kullanıyorum pişiğe. Vücuduna denemedim hiç hindistancevizi yağını. Aynen saçına iyi geldi. Valla her şeyi deneye yanıla öğreniyoruzPisige karsida kullaniyrm xnm kizarikligi geciriyr yumusatiyr. Hindistncevzi yagi arada bizim de oluyr konak sacina surup tarayinca iyi geldi biraktim baya oldu yine yapicm ama biraz tekrarlamis
Ocean microfer kullanıyoruz bayıla bayıla iciyor tadı tatlıcok teşekkür ederim canim
ooceanmicrofer
sidefer
ya da bestirol du sanirim
3unden birini kullanacam
soyle bir yorum var
6 aylik olana kadar anne sütü dışında birşey vermeyin derken bu takviyeler neden var ?
bana da biraz mantik geluyor d vit. sektirerek veriyorum bilemiyorum doğru mu
büyük kızımda hiç bir şey kullanmadim
bakalım kan tahlili yaptıracağım
Kafası her zaman sıcak olur zaten koltuk altını gözlemleDün aşımız vardı bugun biraz ateş yaptı koltuk altı 36.7 kafası 38 olctum. Doktorumuz 38e kadar ilaç verme aşı etkisini yitirir dedi napsam ki sizler kaç derecede calpol verdiniz?
Canım yeni gördüm. Malesef çoook yoğun günler geçirdim, anneme geldim de az nefes aldım. Önce kv geldi 10 gün ona baktım, sonra eşim halı sahada sakatlandı ardından ben grip oldum sonra eşim çok fena grip oldu sonra kız da hafiften bi grip atlattı hastalıklar bitti derken tatil dolayısıyla misafirler bastırdıGünaydın kızlar ♥
nasılsınız kuzular nasıl?
@Papatyam3422 @azizan H honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazop @morcivertkediKoalacikk P Pink85 Z Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz
-EarthLing- N NotFair X xxyyzztt @sugarpare
ShinSeGi @Mavikelebek0134 @Pircici @Plm123 @Serrarana18 @smyr35 @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz @Brcbrcbrc84 @EslemVera @Gula2 @zuka24 @erensar @nery83 @GULUMSE86
@hilal1907
Nickini hatırlayamadıklarım oldu kusura bakmayın![]()
Bizim geçti sayılır ama hala günde 2-3 sefer öksürüyor. Ben günde 2 defa serum fizyolojiğe devam ediyorum (öksürürken 4-5 defa yapıyordum). Ya şu zor geçen grip virüsünden kaptıysa o uzun süreli öksürük yapıyor. Eşim de 3 hafta önce grip olmuştu grip geçti hala öksürüyorShinSeGi gunaydin, oksurugu gecti mi sizin bebisin acaba? Gunde on defaya kadar düştü bizde ama hala gecmis degil sinirim bozuldu artik. Dun iki hafta oldu bugun 15.gun neden bu kadar suruyor anlamadim
((
Insallah bir an evvel gecer ya hepimizinki, ne zormus bebek büyütmek...Bizim geçti sayılır ama hala günde 2-3 sefer öksürüyor. Ben günde 2 defa serum fizyolojiğe devam ediyorum (öksürürken 4-5 defa yapıyordum). Ya şu zor geçen grip virüsünden kaptıysa o uzun süreli öksürük yapıyor. Eşim de 3 hafta önce grip olmuştu grip geçti hala öksürüyor![]()
Ne aşısı ateş yaptı? Bizde şimdiye kadar sadece 4. Ay sonu yapılan karma aşı ateş yaptı o da 1 çay kaşığı calpolle geçti gitti.Dün aşımız vardı bugun biraz ateş yaptı koltuk altı 36.7 kafası 38 olctum. Doktorumuz 38e kadar ilaç verme aşı etkisini yitirir dedi napsam ki sizler kaç derecede calpol verdiniz?
teşekkür ederim canımOcean microfer kullanıyoruz bayıla bayıla iciyor tadı tatlı
Doktorumuz bestiron yazdı onunda tadı güzelmiş ocean alabilirmiyim dedim bulursanız kullanabilirsiniz dedi ve gercekten cok zor bulduk
Kabıxlık değil ama Gaz yaptı sanırım rengi normal olmasına ragmen cok zorlanıyor cok ıkınıyor o kadar ıkınmaya yarım saatte yapabilecegini yarım gün sonra anca cıkarıyor bizde böyle etkileri oldu
Okurken bile yorucuuu. Allah kolaylık versinCanım yeni gördüm. Malesef çoook yoğun günler geçirdim, anneme geldim de az nefes aldım. Önce kv geldi 10 gün ona baktım, sonra eşim halı sahada sakatlandı ardından ben grip oldum sonra eşim çok fena grip oldu sonra kız da hafiften bi grip atlattı hastalıklar bitti derken tatil dolayısıyla misafirler bastırdısen de iyisindir inşallah?
Bir kez mi veriyorsun gunde?İlk başlayan ben değilim sanırım ama yazarım tabi kiyoğurtla başladım uç gün boyunca yoğurt tattircam. İlk yediğinde sevdi çok sukur bakalım nasıl ilerlicez bende çok heyecanliyim
![]()
Yok elazigda değilim k.marasta yaşıyorum burasıda elazığ kadar olmasada iyi sallandı hala o korku icimdeÇok
Geçmiş olsun canım ailem Elazigda herkes çok korkmuş Allah birdaha yasatmasın çok zor bir durum sen de Elazığda mıyın?
Bizim de 4.ay aşısıydı ilaç vermeden üstünü incelterek düsürdüm.Koltuk altını temaslı ölçerle ölçtüm.Temasız da var o daha pratik oluyor başını ve alnını da onla ölçüyorum. 38 olunca ateşli kabul ediliyor sanırım.Ne aşısı ateş yaptı? Bizde şimdiye kadar sadece 4. Ay sonu yapılan karma aşı ateş yaptı o da 1 çay kaşığı calpolle geçti gitti.
Bu arada ben koltuk altı zor ölçülüyor diye temassız ölçer aldım ama kullanabilecek miyim bilmiyorum alnından ölçüyorum hep 37 civarları çıkıyor 37.2 falan ateşimiz olmadığı halde. Normalde alından ölçünce kaç çıkması gerekiyor ki acaba![]()
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat edin miniğime daha çok dikkat et amaCanım yeni gördüm. Malesef çoook yoğun günler geçirdim, anneme geldim de az nefes aldım. Önce kv geldi 10 gün ona baktım, sonra eşim halı sahada sakatlandı ardından ben grip oldum sonra eşim çok fena grip oldu sonra kız da hafiften bi grip atlattı hastalıklar bitti derken tatil dolayısıyla misafirler bastırdısen de iyisindir inşallah?
Bende o gün uyuyamadımPskolojim bozuldu çok korktuk sarsıntı baya etkiledi beni uyuyamıyorm ev içinde com huzursuzum nekadar düşünememeye çalışsakta allah bi daha yasatmasin(
İyiler şükür canımAşımızda vardı bugün tam olduSenin kuzular da iyidir umarım☺Sanırım 2 yasinda ancak rahat edecez çevremdeki herkes 2- 3 yaşına kadar zor diyolar
Modelini bilmiyorum canım bakamadım nasıl göründüğüneNeko switch kanguru aldım ama her şeyi doğru yapmama rağmen belim ağrıyor taktıktan 5 dk sonra![]()
Allah Allah huysuzluğu var mı? Bi de farklı bi atesolcerle de olcsen ?teşekkür ederim canım
kızlar biz de garip ve anlamsiz bir ateş var dış mi diyorum ama ateş için erken gibi
ama başka bisey yok![]()
37.6 dan sonrasında dayanamayıp ateş düşürücü veriyorum