• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pisige karsida kullaniyrm xnm kizarikligi geciriyr yumusatiyr. Hindistncevzi yagi arada bizim de oluyr konak sacina surup tarayinca iyi geldi biraktim baya oldu yine yapicm ama biraz tekrarlamis
Aa pişiğe karşı mı kullandın, ben normal mustela kullanıyorum pişiğe. Vücuduna denemedim hiç hindistancevizi yağını. Aynen saçına iyi geldi. Valla her şeyi deneye yanıla öğreniyoruz

Dün aşımız vardı bugun biraz ateş yaptı koltuk altı 36.7 kafası 38 olctum. Doktorumuz 38e kadar ilaç verme aşı etkisini yitirir dedi napsam ki sizler kaç derecede calpol verdiniz?

cok teşekkür ederim canim
ooceanmicrofer
sidefer
ya da bestirol du sanirim
3unden birini kullanacam
soyle bir yorum var
6 aylik olana kadar anne sütü dışında birşey vermeyin derken bu takviyeler neden var ?
bana da biraz mantik geluyor d vit. sektirerek veriyorum bilemiyorum doğru mu
büyük kızımda hiç bir şey kullanmadim
bakalım kan tahlili yaptıracağım
Ocean microfer kullanıyoruz bayıla bayıla iciyor tadı tatlı
Doktorumuz bestiron yazdı onunda tadı güzelmiş ocean alabilirmiyim dedim bulursanız kullanabilirsiniz dedi ve gercekten cok zor bulduk
Kabıxlık değil ama Gaz yaptı sanırım rengi normal olmasına ragmen cok zorlanıyor cok ıkınıyor o kadar ıkınmaya yarım saatte yapabilecegini yarım gün sonra anca cıkarıyor bizde böyle etkileri oldu

Dün aşımız vardı bugun biraz ateş yaptı koltuk altı 36.7 kafası 38 olctum. Doktorumuz 38e kadar ilaç verme aşı etkisini yitirir dedi napsam ki sizler kaç derecede calpol verdiniz?
Kafası her zaman sıcak olur zaten koltuk altını gözlemle
Ben cok huzursuz oldugunda da vermiştim ates olmasada

Canım yeni gördüm. Malesef çoook yoğun günler geçirdim, anneme geldim de az nefes aldım. Önce kv geldi 10 gün ona baktım, sonra eşim halı sahada sakatlandı ardından ben grip oldum sonra eşim çok fena grip oldu sonra kız da hafiften bi grip atlattı hastalıklar bitti derken tatil dolayısıyla misafirler bastırdı 😬 sen de iyisindir inşallah?

ShinSeGi ShinSeGi gunaydin, oksurugu gecti mi sizin bebisin acaba? Gunde on defaya kadar düştü bizde ama hala gecmis degil sinirim bozuldu artik. Dun iki hafta oldu bugun 15.gun neden bu kadar suruyor anlamadim :KK43:((
Bizim geçti sayılır ama hala günde 2-3 sefer öksürüyor. Ben günde 2 defa serum fizyolojiğe devam ediyorum (öksürürken 4-5 defa yapıyordum). Ya şu zor geçen grip virüsünden kaptıysa o uzun süreli öksürük yapıyor. Eşim de 3 hafta önce grip olmuştu grip geçti hala öksürüyor 😬

Bizim geçti sayılır ama hala günde 2-3 sefer öksürüyor. Ben günde 2 defa serum fizyolojiğe devam ediyorum (öksürürken 4-5 defa yapıyordum). Ya şu zor geçen grip virüsünden kaptıysa o uzun süreli öksürük yapıyor. Eşim de 3 hafta önce grip olmuştu grip geçti hala öksürüyor 😬
Insallah bir an evvel gecer ya hepimizinki, ne zormus bebek büyütmek...

Ne aşısı ateş yaptı? Bizde şimdiye kadar sadece 4. Ay sonu yapılan karma aşı ateş yaptı o da 1 çay kaşığı calpolle geçti gitti.
Bu arada ben koltuk altı zor ölçülüyor diye temassız ölçer aldım ama kullanabilecek miyim bilmiyorum alnından ölçüyorum hep 37 civarları çıkıyor 37.2 falan ateşimiz olmadığı halde. Normalde alından ölçünce kaç çıkması gerekiyor ki acaba 🤔

Ocean microfer kullanıyoruz bayıla bayıla iciyor tadı tatlı
Doktorumuz bestiron yazdı onunda tadı güzelmiş ocean alabilirmiyim dedim bulursanız kullanabilirsiniz dedi ve gercekten cok zor bulduk
Kabıxlık değil ama Gaz yaptı sanırım rengi normal olmasına ragmen cok zorlanıyor cok ıkınıyor o kadar ıkınmaya yarım saatte yapabilecegini yarım gün sonra anca cıkarıyor bizde böyle etkileri oldu
teşekkür ederim canım

kızlar biz de garip ve anlamsiz bir ateş var dış mi diyorum ama ateş için erken gibi
ama başka bisey yok 🤷‍♀️
37.6 dan sonrasında dayanamayıp ateş düşürücü veriyorum

Canım yeni gördüm. Malesef çoook yoğun günler geçirdim, anneme geldim de az nefes aldım. Önce kv geldi 10 gün ona baktım, sonra eşim halı sahada sakatlandı ardından ben grip oldum sonra eşim çok fena grip oldu sonra kız da hafiften bi grip atlattı hastalıklar bitti derken tatil dolayısıyla misafirler bastırdı 😬 sen de iyisindir inşallah?
Okurken bile yorucuuu. Allah kolaylık versin

İlk başlayan ben değilim sanırım ama yazarım tabi ki😊 yoğurtla başladım uç gün boyunca yoğurt tattircam. İlk yediğinde sevdi çok sukur bakalım nasıl ilerlicez bende çok heyecanliyim🤗
Bir kez mi veriyorsun gunde?

Çok

Geçmiş olsun canım ailem Elazigda herkes çok korkmuş Allah birdaha yasatmasın çok zor bir durum sen de Elazığda mıyın?
Yok elazigda değilim k.marasta yaşıyorum burasıda elazığ kadar olmasada iyi sallandı hala o korku icimde :( allah ailene ve kalanlara sağlık sıhhat versin tüm mümin kardeşlerimize

Ne aşısı ateş yaptı? Bizde şimdiye kadar sadece 4. Ay sonu yapılan karma aşı ateş yaptı o da 1 çay kaşığı calpolle geçti gitti.
Bu arada ben koltuk altı zor ölçülüyor diye temassız ölçer aldım ama kullanabilecek miyim bilmiyorum alnından ölçüyorum hep 37 civarları çıkıyor 37.2 falan ateşimiz olmadığı halde. Normalde alından ölçünce kaç çıkması gerekiyor ki acaba 🤔
Bizim de 4.ay aşısıydı ilaç vermeden üstünü incelterek düsürdüm.Koltuk altını temaslı ölçerle ölçtüm.Temasız da var o daha pratik oluyor başını ve alnını da onla ölçüyorum. 38 olunca ateşli kabul ediliyor sanırım.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat edin miniğime daha çok dikkat et ama 🐣✨
Şükür iyiyim canım
Aynı tas aynı hamam
İki çocuk ve ben
Anlatmaya gerek yok 🙃🙃🙃

Pskolojim bozuldu çok korktuk sarsıntı baya etkiledi beni uyuyamıyorm ev içinde com huzursuzum nekadar düşünememeye çalışsakta allah bi daha yasatmasin :KK43:(
Bende o gün uyuyamadım
Elimde çay tepsisi servis yapıyordum
Arkamı dönerken başım döndü sandım
Henüz adet olmadığım için kendimden şüphe ettim
Bi baktık depremmiş
Herkeste aynı şeyi hissetmiş evde
Lamba nasıl sallandı

Bi anlık dünyada yaşarken ne kadar çabuk unutuyoruz herşeyi
Neyse ki bizi unutmayan Rabbimiz var 🛐
Herşeye hazırlıklı olmalıyız
Her anımız çok değerli
Huzursuz olma canım bebeğin senden etkilenir
O minicik bedeniyle, boncuk boncuk bakar ve hisseder 💕

Aşımızda vardı bugün tam oldu😂Senin kuzular da iyidir umarım☺Sanırım 2 yasinda ancak rahat edecez çevremdeki herkes 2- 3 yaşına kadar zor diyolar
İyiler şükür canım
Her evresi farklı ya çocuktan çocuğa değişiyor.
Büyüdükçe sorumlulukları artıyor
İlgiye daha çok ihtiyaç duyuyorlar
Hepsinin kendince gelişim süreci farklı
Bu tamamen çocuğun yapısına bağlı ☺️

Neko switch kanguru aldım ama her şeyi doğru yapmama rağmen belim ağrıyor taktıktan 5 dk sonra😕
Modelini bilmiyorum canım bakamadım nasıl göründüğüne
Ama kemer bölgelerini alttan sıkıştır
Bebek göğsüne yakın olsun
Aksi halde beline ağırlık biniyor
Bel fıtığı gibi bi ağrı oluyor

teşekkür ederim canım

kızlar biz de garip ve anlamsiz bir ateş var dış mi diyorum ama ateş için erken gibi
ama başka bisey yok 🤷‍♀️
37.6 dan sonrasında dayanamayıp ateş düşürücü veriyorum
Allah Allah huysuzluğu var mı? Bi de farklı bi atesolcerle de olcsen ?

Back
X