• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız acaba paylaşalım birbirimize destek olalım 🤗
ilaclar yaglar derkeb 60 civarıydım sanırım almistim sonra 57e düştüm 17. haftaya kadar

17den sonra ipimi koparmış gibi bi almaya başladım
sonuç 75le doğuma gittim 4kg. bebeğim
73 le eve geldim
1. bebegimde de 75 le gitmiştim eve geldiğimde 63tu bu kezde öyle olur sandım olmadı 🤷‍♀️
şuan 67 im
6 , 7 aylık olmadıkça ne diet ne spor yaparım
sadece anne sütü alıyor kuzum
durumumuz bu

Th4Lia Th4Lia yanlış hatirlamiyorsam
bu bütürler gaz diye okumuştum dogru olabilir
uzuncabi zamandir olmamıştı ilk kez nohut yedim bir de ateş yüzünden ciplak a yakin geziyoruz gaz doldu kuzum kakada pütürlü gibi

*siyahlık için bi fikrim yok gazdan pütür olurmuş diye okudum diye hatırlıyorum

ilaclar yaglar derkeb 60 civarıydım sanırım almistim sonra 57e düştüm 17. haftaya kadar

17den sonra ipimi koparmış gibi bi almaya başladım
sonuç 75le doğuma gittim 4kg. bebeğim
73 le eve geldim
1. bebegimde de 75 le gitmiştim eve geldiğimde 63tu bu kezde öyle olur sandım olmadı 🤷‍♀️
şuan 67 im
6 , 7 aylık olmadıkça ne diet ne spor yaparım
sadece anne sütü alıyor kuzum
durumumuz bu
Anladım canım bende 75 kiloydum hamile kaldığımda daha 9 haftalığız henüz almadım mide bulantılarımdan dolayı ama sonrası için biraz korkuyorum

Kızlar merhaba kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız acaba paylaşalım birbirimize destek olalım 🤗
Canım ben de gebelik zehirlenmesi riski vardı sonradan gebelik kolestazı da çıktı bu sebeple tuzsuz ve karaciğeri zorlamadan beslendim. İlk 4 ay bulantı kusma yüzünden kilo almadım sonra 9 kilo aldım (doktorum kilo konusunda çok katıydı) doğumdan 2 hafta sonra 9 kilo gitti ama süt arttırma derdinden sonradan 5 ayda 4 kilo aldım 😬

54'le hamile kaldim.15 kilo aldim toplamda. Baslarda hic kilo vermedim cunku hic mide bulantim, tiksintim olmadi. En hizli ikinci trimesterde kilo aldim. Son aylarda daha az kilo aldim.

Canım ben de gebelik zehirlenmesi riski vardı sonradan gebelik kolestazı da çıktı bu sebeple tuzsuz ve karaciğeri zorlamadan beslendim. İlk 4 ay bulantı kusma yüzünden kilo almadım sonra 9 kilo aldım (doktorum kilo konusunda çok katıydı) doğumdan 2 hafta sonra 9 kilo gitti ama süt arttırma derdinden sonradan 5 ayda 4 kilo aldım 😬
Siz iyi almışsınız bende 8 9 kilo alsam çok memnun kalıcam

Anladım canım bende 75 kiloydum hamile kaldığımda daha 9 haftalığız henüz almadım mide bulantılarımdan dolayı ama sonrası için biraz korkuyorum
canım ya hamilelikle çok alakalı olmuyor abartmazsan
ben de ağır bir aşerme yaşadım hiperemezis gravidarum oluyor bizim ailede ve bende 2 gebeligmde de oldu ve birincisinde 4 kilo bunda 3 kg vererek 17. haftaya ulaştım
ancak şu vardı bende 7 8 hafta yattığım kan kustugum süreçte bıkkınlık yaşadım ağır travma gibi hayattan zevk alamama
v.s.
çünkü ben yemeyi yeni restaurant lara gitmeyi yemek konulu etkinlikleri çok seviyorum
o hasta dönemim de oruç lu gibi her gün sabahtan akşama akşamdan sabaha instagramda v.s. hep yiyecek tarifleri fotoları v.s. baktım ve deli gibi bebek alışverişi yaptim
çünkü 1. de depresyona girmiştim
bi de ben su da içmiyorum 😓 7 8 hafta
bu kez depresyona girmemk için elimden geleni yaptım
17. haftalara ulaştığımda deli gibi poğaça simit lahmacun yedim kiloları hızlıca aldim
bir de ben çay içemedim kendimi taze sıkılmış portakal suyuna verdim
monum pek sağlıklı olmadığından çok kg. aldim hızlı aldim ama bence alınan kg. ile süt de bağlantılı dikkatli ol ancak çok da takılıp doğal süreci baltalama
verirsin merak etme
heleki yaşın küçükse haydi haydi verirsin...

Bnde 55 le kaldim 71 le doguma gittim 10 gun sonra 60a düştüm. 2 ay 59 60 da seyrettim 57 ye goz dikmisken 62de kaldim ama vericem insllh bakalim :D evde sadece dolanmak ile verilmiyr sanrm onu anladim

Canımm çok teşekkürler iyiyiz hamd olsun bu ara siteye giremedim
Valla gece uykularımız saatte bir yarım saatte bire düşmüştü , iki saati görünce seviniyorum 😀
Ama çok bal , öyle gülmeler yılışmalar babası gelince kucağına atlamalar
Elhamdulillah..♥️
günleri evde geçiriyoruz her yer hastalık dışarı çıkmak istemiyorum aslında çok istiyorum da durumlar şimdilik böyle
Yaz gelsin de çıkarız bol bol inşallah
Senin minnoşları da öpüyorum çokk 😘😘

canım ya hamilelikle çok alakalı olmuyor abartmazsan
ben de ağır bir aşerme yaşadım hiperemezis gravidarum oluyor bizim ailede ve bende 2 gebeligmde de oldu ve birincisinde 4 kilo bunda 3 kg vererek 17. haftaya ulaştım
ancak şu vardı bende 7 8 hafta yattığım kan kustugum süreçte bıkkınlık yaşadım ağır travma gibi hayattan zevk alamama
v.s.
çünkü ben yemeyi yeni restaurant lara gitmeyi yemek konulu etkinlikleri çok seviyorum
o hasta dönemim de oruç lu gibi her gün sabahtan akşama akşamdan sabaha instagramda v.s. hep yiyecek tarifleri fotoları v.s. baktım ve deli gibi bebek alışverişi yaptim
çünkü 1. de depresyona girmiştim
bi de ben su da içmiyorum 😓 7 8 hafta
bu kez depresyona girmemk için elimden geleni yaptım
17. haftalara ulaştığımda deli gibi poğaça simit lahmacun yedim kiloları hızlıca aldim
bir de ben çay içemedim kendimi taze sıkılmış portakal suyuna verdim
monum pek sağlıklı olmadığından çok kg. aldim hızlı aldim ama bence alınan kg. ile süt de bağlantılı dikkatli ol ancak çok da takılıp doğal süreci baltalama
verirsin merak etme
heleki yaşın küçükse haydi haydi verirsin...
Daha 21 yaşıma yeni girdim inşAllah çok almam alırsam da veririm tek tesellim bu 🤗

Bizim başımıza geldi canım siyah ip gibi minik minik şeyler ben de araştırdım dediğin gibi ek gıdaya başlandığında muz yiyen bebeklerde görülmüş böyle bir durum bir de demir damlası kullananlarda ama bizde de ikisi de yoktu. Ben fotosunu çekmiştim ama doktor fotodan teşhis yapamam bir daha yapınca beziyle gel dedi ama bi daha hiç olmadı bilinmeyen olarak kaldı o durum.
Her şeyi ağızlarına götürüyorlar ya bi giysi kumaş yün vs biseyi emmiş olabilir mi belki o çıktı kakasında🤷🏻‍♀️
İnş dediğin gibidir ya alerjik bi durumda olabilirmiş inşallah öyle bişi değildir 😢

Th4Lia Th4Lia yanlış hatirlamiyorsam
bu bütürler gaz diye okumuştum dogru olabilir
uzuncabi zamandir olmamıştı ilk kez nohut yedim bir de ateş yüzünden ciplak a yakin geziyoruz gaz doldu kuzum kakada pütürlü gibi

*siyahlık için bi fikrim yok gazdan pütür olurmuş diye okudum diye hatırlıyorum
Baloncuklu kaka gazdan oluyo diye biliyorum bu öyle değildi bildiğimiz siyah pütürdü

Normal doğum mu yaptın?

Gebelik zehirlenmesi riski bnde de vardi ama dr karacigeri yorma fln demedi sisme olmasin diye tuzu azaltmistm sadece

Daha 21 yaşıma yeni girdim inşAllah çok almam alırsam da veririm tek tesellim bu 🤗
Sadece emzirmek cok kilo verdiriyor. Tecrubeyle sabit. Benim kilolar yavas yavas ama duzenli bir sekilde gitti. 2 kilo kaldi. Eski kiyafetlerimin hepsine girebiliyorum artik 🤗

İnş dediğin gibidir ya alerjik bi durumda olabilirmiş inşallah öyle bişi değildir 😢
Bizde alerji çıktı ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum çok sonra bir gün minik kan gördüm kakada her seferinde. Süt ürünlerini yemeyi kestim bi daha olmadı. Çok katı diyet yapmıyorum ama sadece direkt süt ürünü yemiyorum ama mesela kek yiyorum yoksa yiyecek birşey kalmıyor🤷🏻‍♀️

Canim ben 75.5la hamile kaldim. 85 ile doguma gittim. 9.5 kilo aldim. Bebek 3.5 kilo dogdu. Saglikli beslenip paket gidalardan uzak durursan cok almazsin. Zaten ilk 3 4 ay kilo alinmiyor.

D2BD7F6B-59BF-4530-AB2F-EBE12D9A3D4B.webp

Hayırlı cumalar 🛐

Back
X