2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim hizli gidiyorum ben o sebepten yoksa 55 çok degil :) ama bu hizla gidersem 20. Haftaya +10 kiloyla girerim düsün dikkat etmem lazim :)
Evet canım kendine kilo yapıcak şeyler yeme mesela acıktığın zaman muz süt elma ceviz falan ye ekmek mesela bebeğe hiç bi fayda sağlamıyor ama bize direk kilo olarak geliyor

Canım biliyorsun benimde ikili testte çok yüksek risk çıktı 1:50 ama hiç üzülmedim hâlâ da üzülmüyorum nifty bizede önerdi doktorum ama çok pahalı evet ama bedava olsa bile yaptırmayı düşünüyorum bu tabi herkesin kendi kararı İnşâAllah en doğru kararı verirsiniz bu testler tarama testi içiniz rahat etsin isterseniz emin olmak adına yaptırın isterseniz. Ama farzedelim ki üçlüyü yaptırmadın için ne güzel rahattı demi bende keşke ikili için kan vermeseydim bu strese hiç girmeseydim diyorum İnşâAllah bebeklerimiz sağlıklıdır canım.

Evet canım kendine kilo yapıcak şeyler yeme mesela acıktığın zaman muz süt elma ceviz falan ye ekmek mesela bebeğe hiç bi fayda sağlamıyor ama bize direk kilo olarak geliyor
Muzla süt maalesef hic tuketemiyorum. Elma hergün yerim o yoksa portakal yada armut ama maalesef aciktigimda midem.kaziniyor gibi oluyor vr agzima ekmek atmadan o his gecmiyor surunduruyor resmen beni tatli yok cikolata falan hic sevmem sadece ekmek var kilo yapacak birde diyet yapmak istemiyorum daha simdiden :))

Kızlar iyi geceler ;
Şimdi 3’lü tarama test sonucumu aldım,ama vakit geç olduğu için doktoruma atamadım,kendimde anlayamadım bu sonuçtan.Sizce nasıl ?

Eklentiler

• 13E9F4F7-9DF3-4055-9449-251418BDE884.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar iyi geceler ;
Şimdi 3’lü tarama test sonucumu aldım,ama vakit geç olduğu için doktoruma atamadım,kendimde anlayamadım bu sonuçtan.Sizce nasıl ?
Hiç anlamadım canım ya çevirmeyi denedin mi ? Ben yaptırmadığım için değerler ne anlama geliyor bilmiyorum

Kızlar iyi geceler ;
Canım fotodanda göreceğin üzere üç renk var yeşil sarı kırmızı. Senin satıda çıkmış cutoff değerinün altında bu ikilide iyi demekti tahmin yürüterek buradada iyi demektir diyorum gönlünü ferah tut yarın öğrenirsin doktorundan mutlu mutlu bize temizmiş dersin bu arada hastaneden kağıt olarak mı aldınız yoksa netten mi aldınız ben ikiliyi bir türlü netten alamamıştım hastaneye gitmek zorunda kalmıştım şimdide diğer sonucu bekliyorum bende.

Diyet değilde sağlıklı beslenme ekmeği 1 sene önce bıraktım sadece kahvaltıda 2 dilim yiyorum yemeklerin yanında falan hiç yemem normalde de sağlık açısından yememiz gerek zaten. Bulgur pilavı çok severim genelde onu yiyorum yemeklerin yanında hem bebeğede yararlı :)

Kuzum Hacettepe Hastanesi online işlemlere giriyorum ordan test sonuçlarımı online olarak alıyorum ben ,sonra bu grafiği telefonuma indiriyorum,whatsapptan doktora atıyorum,o da sesli msj atarak yorumluyor.Tekrar test sonuçlarım için hastaneye gitmeme gerek kalmıyor.Ben de şimdi çevirdim,risk yoktur yazıyordu ama bir an endişe ettim

Bence değerin iyi canım telaş etme :) 3 lüyü neden yaptırdın canım senin ikili zaten iyi öıkmıştı hatırladığım kadarıyla
İstiyor bizim doktor her gittiğimde 6 tüp kan veriyorum,şimdi ayın 8’inde gidip detaylı ultrasyon için randevu alacağım.Sen daha cinsiyetini öğrenemedin mi ?

İstiyor bizim doktor her gittiğimde 6 tüp kan veriyorum,şimdi ayın 8’inde gidip detaylı ultrasyon için randevu alacağım.Sen daha cinsiyetini öğrenemedin mi ?
Ayrıntılı ultrasonda rabdevulardan farklınolarak ekstra neye bakıyorlarmış biliyor musun acaba ? Net değil bir şey söyleyemem dedi cinsiyet için 10 ocakta randevum var o zaman kesinleşir dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…