Bende ikilide o dediğin yolu izledim ama benim hastane sisteminde lab. Başvurun deyip durdu. Ayrıca ne yapıyoruz artık bebişler büyüdü biz ne hissediyorsak hissediyorlar o yüzden hayattaki tüm olumsuzluklar kötü düşünceler kem gözler demsiz lafları hayatımızdan çıkarıyoruz biz mutlu bebiş mutlu başka hiç birşey geçmiyor aklımızdanKuzum Hacettepe Hastanesi online işlemlere giriyorum ordan test sonuçlarımı online olarak alıyorum ben ,sonra bu grafiği telefonuma indiriyorum,whatsapptan doktora atıyorum,o da sesli msj atarak yorumluyor.Tekrar test sonuçlarım için hastaneye gitmeme gerek kalmıyor.Ben de şimdi çevirdim,risk yoktur yazıyordu ama bir an endişe ettim
Aslında evet böyle olmamız lazım ama burda olumsuz ne okuyorsam kendimde arıyorum acaba diyorumBende ikilide o dediğin yolu izledim ama benim hastane sisteminde lab. Başvurun deyip durdu. Ayrıca ne yapıyoruz artık bebişler büyüdü biz ne hissediyorsak hissediyorlar o yüzden hayattaki tüm olumsuzluklar kötü düşünceler kem gözler demsiz lafları hayatımızdan çıkarıyoruz biz mutlu bebiş mutlu başka hiç birşey geçmiyor aklımızdan
Mutlu değilim ki eşim bir haftadır hastanede yatıyor ve daha ne zaman çıkacağıda belli değil.Ye ni yılı bebeğimizle birlikte karşılayacaktık,onu da yapamayacağız.O hastanede yatıyor,ben annemlerde kalıyorum.Bulaşıcı hastalık olabilir diye hastaneye de gelmemi istemiyor.Ne yapıyorlar,nasıl bir yol izliyorlar hiç bilmiyorumBende ikilide o dediğin yolu izledim ama benim hastane sisteminde lab. Başvurun deyip durdu. Ayrıca ne yapıyoruz artık bebişler büyüdü biz ne hissediyorsak hissediyorlar o yüzden hayattaki tüm olumsuzluklar kötü düşünceler kem gözler demsiz lafları hayatımızdan çıkarıyoruz biz mutlu bebiş mutlu başka hiç birşey geçmiyor aklımızdan
Ben de grafikten anlamıyorum altta yazanları çevirdim ing öğrtmeniyim, bence iyi çıkmış sonucun cutoff altındadır diyor zatenYani iyi mi ,grafik yüksek gibi geldi ben de endişe ettim
Canım aklıma geldikçe sana dua ediyorum üzülüyorum sizin böyle üzülmenizeMutlu değilim ki eşim bir haftadır hastanede yatıyor ve daha ne zaman çıkacağıda belli değil.Ye ni yılı bebeğimizle birlikte karşılayacaktık,onu da yapamayacağız.O hastanede yatıyor,ben annemlerde kalıyorum.Bulaşıcı hastalık olabilir diye hastaneye de gelmemi istemiyor.Ne yapıyorlar,nasıl bir yol izliyorlar hiç bilmiyorum
çok çok teşekkür ederim ben de yarım ingilizcemle çevirmeye çalıştımBen de grafikten anlamıyorum altta yazanları çevirdim ing öğrtmeniyim, bence iyi çıkmış sonucun cutoff altındadır diyor zaten
Doğru diyosun canım benim çok saol gerçekten şu dönem içerisinde eşlerimizin kıymetini bilelim.Yanımızda olmaları bile en büyük destekçimiz.Canımız birşey çektiği zaman bile koşup alıp geliyorlar .Canım aklıma geldikçe sana dua ediyorum üzülüyorum sizin böyle üzülmenizesen güçlü bir kadınsın belli bebişin için kendin için güçlü kal gülsün yüzün bu günler geçince ah keşke o zaman bu kadar takmasaymışım diyceksin
Aynen öyle valla ben de bazen eşime kızıyorum ama sonra kıyamıyorum,o kadar değer veriyor bana bebeğine boşuna yükleniyorum adamcağıza diyorum :) sen de merak etme artık ağır bir hastalık olarak görme tedavisi uzadı ya da geziye gitti gibi düşün .Doğru diyosun canım benim çok saol gerçekten şu dönem içerisinde eşlerimizin kıymetini bilelim.Yanımızda olmaları bile en büyük destekçimiz.Canımız birşey çektiği zaman bile koşup alıp geliyorlar .
Ayrıntılı ultrasyonda da parmak sayılarına kadar bakıyorlarmış,cinsiyet yanılmaları olabiliyormuş,doktorlar o yüzden riske atmak istemiyorlar.Benim arkadaşıma hep kız dediler,ayrıntılı ultrasyonda erkek çıktı mesela
Çok geçmiş olsun canım vardır her şerde bi hayır Rabbim en kısa zamanda hayırlı şifalar versin İnşâAllahMutlu değilim ki eşim bir haftadır hastanede yatıyor ve daha ne zaman çıkacağıda belli değil.Ye ni yılı bebeğimizle birlikte karşılayacaktık,onu da yapamayacağız.O hastanede yatıyor,ben annemlerde kalıyorum.Bulaşıcı hastalık olabilir diye hastaneye de gelmemi istemiyor.Ne yapıyorlar,nasıl bir yol izliyorlar hiç bilmiyorum
Valla hayran kaldım bu düşünce sistemine :) çoook haklısın. Galiba gebelik duygusallığına geçtim bir anda . Benim ailem seninkiler gibi tamam kızım git hayatını kur demezdi bu aradaOZaman çok yanlış yapıyorsunburada iyisi kötüsü dertlerimizi sevinçlerimizi aklımızdaki soruları bilmediklerimizi bazen içimizi dökmek için çevremizdekilerle kınuşamadıklarımızı paylaşıyoruz. Elbette kimi zaman mutsuz paylaşımlar okuyoruz üzülüyoruz onlarda aslında bizi üzmek için yazmıyorlar paylaştıkça çoğalıypruz yeri geliyor o kötü tecrübeler bize yol gösteriyor bilinçleniyoruz. Bu sebeple hayata ne olursa olsun pozitif bak ondan ders çıkarmayı bil . Bak ben 22 yaşında üniv. Bitirdim yurttan eşyalarımı topladım baba evine dönmedim İstanbula taşındım. Dedimki bırakın bu benim hayatım bu yaşıma getirdiniz okuttunuz ettiniz ama şimdi benim hayatımı inşa etme vaktim geldi dedim. Korkuyorsunuz biliyorum bende korkuyorum ama kendi kendime hayatımı kurmam lazım elbette hatalarda yapacağım yara alacağım düşeceğim ama her seferinde bundan tecrübe ederek daha sağlam kalkacağım ve öylede oldu yaralar aldım ama güçlendim ve ben hayatın hep olumlu tarafından bakmayı bildim. Olabilir bende yaşayabilirim hatta temmuz ayında ilk bebeğimi kaybettim ama bırakmadım kendimi şimdi kızım geliyor inşallah. Aman buda düşerse bunuda kaybedersem diye hiç aklımdan geçirmedim geçirmiyorumda ben kızıma inanıyorum o annesinin kızı diyorum. Tek tavsiyem bırak dünya yıkılsın sen pozitif çizgini asla bozma
canım ultrasonda 19 çıktı yazmıştın sanki senin bebiş 1 hafta öndeydi bende artık ultrasona göre hareket ediyorumBende 18+0ım canım 5 gün falan var aramızda :)
Ya bu çocukluktan gelen birşey asla boyun eğmezdim annem babam destekti ama ananene dede dayılar teyze hiç durmazlardı bir kulağımdan girer diğerinden çıkardı hee şuda var annemle babamı hiç hayal kırıklığına uğratmadım açıktım hep neyse söyledim anlattım onlara hem ben biliyordum sıkışırsam orada annem babam vardı gideceğim hemde onlar biliyordu nasıl bir kız yetiştirdiklerini. Akrabalar kötü yola düşmüşüm gibi demediklerini bırakmadılar ama hiç umrumda olmadı ben ne olduğumu biliyordum ve hiç bir zaman onların laflarını gram bir tarafıma takmadım. Şuandada iyiki yapmışım derim ben oldum sonucunda çünküValla hayran kaldım bu düşünce sistemine :) çoook haklısın. Galiba gebelik duygusallığına geçtim bir anda . Benim ailem seninkiler gibi tamam kızım git hayatını kur demezdi bu arada
İnsanı annesi babasından başkası düşünmüyor herkes de hakkında iyi düşünmüyor gerçekten akrabaların hepsi akraba olsaydı gerçekten. Kimseyi umursamamak en iyisi hiçbir şeyden gocunmam çalışmaksa çalışırım ben de bizimkileri hayal kırıklığıma uğratmadım ama benimkiler biraz daha kızım yanımda olsun derdinde hatta o yüzden eşim benim memleketime gelmek zorunda kaldı daha sevgiliykem:) çok şükür halimize aslında ama haziran gelmeden şu bebeleri kucağımıza almadan rahat yok bizeYa bu çocukluktan gelen birşey asla boyun eğmezdim annem babam destekti ama ananene dede dayılar teyze hiç durmazlardı bir kulağımdan girer diğerinden çıkardı hee şuda var annemle babamı hiç hayal kırıklığına uğratmadım açıktım hep neyse söyledim anlattım onlara hem ben biliyordum sıkışırsam orada annem babam vardı gideceğim hemde onlar biliyordu nasıl bir kız yetiştirdiklerini. Akrabalar kötü yola düşmüşüm gibi demediklerini bırakmadılar ama hiç umrumda olmadı ben ne olduğumu biliyordum ve hiç bir zaman onların laflarını gram bir tarafıma takmadım. Şuandada iyiki yapmışım derim ben oldum sonucunda çünkü
geçmiş olsun canım üzüldüm bebeğin içinArkadaslar bu ikili üclu testlere fazla takılmayın
Benin doktorum neden istemiyosun dedi yuzde yuz sonuc vermiyo test hasta denilip sağlikli dogan milyonlarca cocuk var dedim evet dogru dedi e ozam benim 9 ayim zehir gecmekle kalir dedim eger bu bebek bana nasip olacaksa her turlu olur dedim . Sonucda bi sorunla karsilasinca annenin karninda bisey yapamayacaklar ya gebelik sonlancak yada annenin sitresten üzüntuden kala ayi berbat gecicek hasta denilip saglikli dogan bebekler taniyorum
Veya saglikli sonuclar cikip hasta dogan bebekler lütfen testlere takılmayin doktorunuzda emin olun destek olucak bu konuda rabbim sagsaglim kavustursun bebeklerimizi .
Bide ekleyeyim ben nisanda 17 haftalik bebegimi kaybettim hic bir sorun yoktu plesenta assagidydi erken dogum oldu
Veren allah olunca her türlu sizin olur
Alacaksa yagmur bile bahane olur
Peki şöyle düşün sen şimdi bebiş karnındayken böyle stressli düşünceli anlamsız korkular yaşayan huzursuz bir annesin arada mutlusun ama bu olumsuzlar acabalar daha baskın geliyor ve bebeğin bu duyguları hissederek büyüyor ve dünyaya geliyor bu bebekten ne bekliyorsun mutlu mutlu etrafa gülücük saçıp huzurlu sakin bir bebek olmasını mı? Ama o bilmiyorki bu duyguları annesi onun gelişimde bu duygulardan çok o olumsuz duyguları verdi ona. Hadi şimdide burada yazan kötü şeyleri kendine yor bakalımİnsanı annesi babasından başkası düşünmüyor herkes de hakkında iyi düşünmüyor gerçekten akrabaların hepsi akraba olsaydı gerçekten. Kimseyi umursamamak en iyisi hiçbir şeyden gocunmam çalışmaksa çalışırım ben de bizimkileri hayal kırıklığıma uğratmadım ama benimkiler biraz daha kızım yanımda olsun derdinde hatta o yüzden eşim benim memleketime gelmek zorunda kaldı daha sevgiliykem:) çok şükür halimize aslında ama haziran gelmeden şu bebeleri kucağımıza almadan rahat yok bize
Yaaa çok tatlısınPeki şöyle düşün sen şimdi bebiş karnındayken böyle stressli düşünceli anlamsız korkular yaşayan huzursuz bir annesin arada mutlusun ama bu olumsuzlar acabalar daha baskın geliyor ve bebeğin bu duyguları hissederek büyüyor ve dünyaya geliyor bu bebekten ne bekliyorsun mutlu mutlu etrafa gülücük saçıp huzurlu sakin bir bebek olmasını mı? Ama o bilmiyorki bu duyguları annesi onun gelişimde bu duygulardan çok o olumsuz duyguları verdi ona. Hadi şimdide burada yazan kötü şeyleri kendine yor bakalımhemen beynine bir filitre koyuyorsun hayatından olumsuzları çıkarıyorsun onu huzur içinde büyütüyorsun ilk adım elini karnına koy seni seviyorum bebeğim ve hep mutlu olacağız iyi varsın hoş geldin iyiki geldin seni tüm kötülüklerden koruyacağım ( kafamdaki kötü düşünceleri şuan itibariyle kovuyorum) ve seni sabırsızlıkla bekliyorum diyorsun
Amin amin tüm anne adaylarına inşallah aşkınız daim olsunYaaa çok tatlısınGenelde öyleyim Merak etme teyzecik bebişimle aşk yaşıyoruzzzz Gece gece mutlu ettin beni iyiki varsın Allah bebişlerimizi bağışlasın huzur sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?