2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cuma gidicem bakalım yine aynı davranırsa değiştiricem canım baya canımı soktı çünkü doktor

Masallah benim gobus de boyle hatta az biraz daha büyük olabilir
Maşalllah canım insan bir mutlu kuyr eskiden olsa aman göbek çıktı rejim yqpakım derdik nasıl bir psikoloji bu yarabbim

Hayırlı olsun canım hep tatlı telaşlar bunlar İnşâAllah bende toparlanırım sağlıkla.
Amin canım inşallah
Bende bitane aldim camasircidan cok memnunum ama aynisinin bir tık kalını olsa süper olurdu :)) ben bol kiyafetler disindakileri giymiyorum pantolonlari falan kaldirdim hep

Canım fotoları ekliyorum. İçi polar gögüs altına kadar paçadan topuğa geçmeli bileklerin açılma durumu yok

Peki basladin mi hic almaya canim ? Bana suan sadece hediyeler geliyor ben birsey almadim henüz :)
Bir zıbın birde çorap okadar

Canım bana yardıma gelen abla bal limon karabiber rende zencefil hazırladı geçen gece beni tutu kuru bir öksürük kalktım bir kaşık attım uyudum dene istersen canım. Geçmiş olsun bu arada

Ödem yapıyor olabilir vücudun doktorunada söyle belki bir önerisi olur dh erken m ödem icin bile fazla tuzlu yeme dikkat et
Geçen gün hem doltorla hemde sağlık ocağındaki ebe ile görüştük baktım yok dedi ödem7 kilo aldım canım

Allah yardımcın olsun canım amin

Ekmeğe damlatılanlardan tamam canım d vit 3 demi yani bunun formunda ama bu benim degerimi yükseltmemişti daha önce oyüzdden yükleme yapmışlardı
Bende ilk başta ondan kullanıyordum canım sonra eczacım başka bürşey önerdi oda hamileliği boyunca onu kullanmış adına bakar atarım
Dudak kuruluğu bendede var canım ama benim normaleede kışın biraz rüzgar görsün mahvoluyor. Dün biodermanın bir ürününü aldım işe yararsa yazarım canım.

Eklentiler

• 597D27AD-132F-456A-AF60-E6AF2F5CFB03.webp
    100 KB · Görüntüleme: 62
  • DA0A48FA-B6CC-4E56-95D6-4AF495E9573E.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 6701C033-5674-4DA6-A461-E4D7B380B60C.webp
    182,5 KB · Görüntüleme: 122
  • CFD85140-FC19-400E-A0E4-E5E141BD9EC1.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 121
Kızlar bana da grip hafiften hafiften geliyor burnum boğazım başladı. Napsam acil çözüm

Benimde gece öyle gün içinde de pencereyi açıyorum dediğin gibi hava temiz olmadığı için iyice kötü ediyor. Dudaklarım hep soyuluyor yara oldu hep. Hava nemlendirici benimde aklımda ama çok pahalı onlarda
Hangi forum canım
tüp bebek bölümünde ikili test başlığı altında

Kızlar bana da grip hafiften hafiften geliyor burnum boğazım başladı. Napsam acil çözüm
Canım geçmiş olsun ben faydasını görüyorum umarım hemen düzelirsin

Eklentiler

• DA2C62B6-DF4E-435B-BBE4-51FB6E644FE1.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 127
Ben yogunluğa göre sabah akşam bir tatlı kaşığı alıyorum hemen yutma mümkün olduğunca boğazında tutmaya çalış yakar biraz ama işe yarıyor üstünede hemen su içme inşallah işe yarar sendede canım

Evet şimdi baktım, çok sağ ol canım bana çok yakın o hastane . Sen randevu aldın mı ? Yaptıracak misin ?
Ben ayın 14 une randevu alabildim. Umarım bayanın yazdığı gibidir.

Evet dikisleri bir tık kötüymüs ama bende muhtemel uzun birseyle giyerim ondan cok sorun olmaz gibi satici ismi de alabilirmiyim senden ?

Standart renkler alirsaniz beyaz sari gibi cok sorun olmaz rahatlikla kullanir bebis tabi yine bir tik farkeder ama ona da yapilacak birsey yok :)) bu arada kesin dedi bize pipiyi gosterdi mesela bu nasil degisebilir ki ?

Evet şimdi baktım, çok sağ ol canım bana çok yakın o hastane . Sen randevu aldın mı ? Yaptıracak misin ?
Ben ayın 14 une randevu alabildim. Umarım bayanın yazdığı gibidir.
Sizde mi henüz yaptırmadınız ben karşıdayım ama yinede aynı şehir sonuçta. Aslında direk perinatoloğa randevu almak lazım ama MHRS vermiyor kadın Doğum doktorunun yönlendirmesi lazımmış yakınımdaki devlette perinatolog kaydını açtırabilirsem belki direk randevu alabilirim. Aslında hiç yaptırmakta gelmiyor ya içimden işte yinede böyle araştırıyorum

Evet ben henüz yaptırmadım. Dediğin gibi normal bir devlet hastanesine gidip yeşil alandan seni perinatoloji ye yönlendirmesini isteyebilirsin. Sonra perinatoloji ye randevu alabiliyorsun.

Evet ben henüz yaptırmadım. Dediğin gibi normal bir devlet hastanesine gidip yeşil alandan seni perinatoloji ye yönlendirmesini isteyebilirsin. Sonra perinatoloji ye randevu alabiliyorsun.
Öyle yapayım o zaman bakalım eşimle konuştuk konuyu kapatmıştık tekrar açarsam sinirlenmez İnşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…