2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Öyle tabiki. Tahlil sonucunu bilmeden de vermek iyi değil eksik olanlar hangisi ise ona takviye yapılmalı. Ben 2 ayda bir falan gidiyorum sağlık ocağına kan tahlili yaptırıyorum kendi doktorum demeden yani. Gerçi sağlık ocağımda her vitamin tahlili yapılmıyor ama yine de belli başlı şeyleri görebiliyorsun.Sonra randevum olduğu zaman gösteriyorum kan tahlili yaptırdım diye değerlerime bakıyor ona göre veriyor ilaçları. Mesela ilk hamile kaldığımda kan değerim iyidi sonra tekrar yaptırdım azalmış sınırın altına düşmüş demir verdi hemen. Sen de gidip sağlık ocağında falan yaptır göster doktoruna belki o zaman veririr.

Sinirlenecek bir durum yok ama erkekler böyle işte :) bence değerlendirin . Senden önce gidip yaptırma imkanım olursa sana kesin yazarım canım.
Şimdi söyledim sinirlendi valla :))) sen yaptır canım İnşâAllah güzel sonuçlar alırsın.
Kızlar bu çok hoşuma gitti uyku arkadaşı olarak yaptırmayı düşünüyorum bir zararı olur mu ne dersiniz
Eki Görüntüle 2220352
ben bunlardan çok yaptım canım ama hep yeğenlerime yaptım şuan bebişime çok az bişeyler kaldı :) azıcık daha bulantım geçsin başlicam kuzuma da örmeye İnşâAllah zararlı değil organik oyuncak ben tüylenmeyen koton iple yapıyorum

Çok fena birşey,ilaç kullanmamak için direniyorum ama olmazsa bende gidicem bu şekilde daha kötü oluyor çünkü
Ben uyuyamıyordum, oğlum ve eşim de benim yüzümden uyuyamayınca 1 hafta başka oda da yattım, umarım ilaca gerek kalmadan geçer, tekrar geçmiş olsun

Ben hiç anlamam canım böyle şeylerden hiç niyetlenmedimde iş ev derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Bizim şirlette çalışan bir kız var aryıldı İzmire taşındı o yapıyormuş facebook paylaşımlarını gördüm ona sipariş vereceğim bu modeli gönderdim bilmiyormuş tarifmmi ne lazımmış araştırayım dedi bu ip konusunda dikkat etmemiz yada önereceğin birşey varsa alırım canım

@ParteMoralll kuzucum nerelerdesin , iyisindir umarım . Bende pek yazmıyorum bu aralar ama sende yok gibisin. Umarım iyisindir
Evet canım bende yoktummm... kendımızı ıyı hıssettıgımız haftalardayız yaa degerlendırıyorum hep dışarlardaydım buraya da pek bakmadım acıkcası
Nasılsın sonucların cıktımı aklımdaydınn

Ben Alize coton gold kullanıyorum çok güzel duruyor ve sağlıklı. Tarifle yapılıyor evet. Bi ara tarif bulmak imkansızdı şimdi çok güzel modellerin tarifi var

Bir tekno göz kısmınıdq örme yapmasını isteyeceğim incik boncuk olmasın ne olur olmaz. Birde bunlar makinada yıkanıp kurutmaya atılır mı?
Bu gözler vidalı oluyor canım arkasından vidalanıyor. Ama tabi işlemede çok güzel duruyor.

Kendini yormamaya çalış canım ya kendine yüklenme yine de :) cinsiyet öğrenebildin mi ?
Sayfada bazı arkadaşların başına gelen talihsiz olaylara üzüldüm
Çok saol canım dikkat etmeye çalişıyorum allah razı olsun dr yüksek ihtimal kız dedi bir hafta sonra kontrole gitcem tam kesin olur o zaman sanırım. Allahım herkese yardım etsin

B BYV canım çok iyiymiş tayt çok sıcak tutar bugün böyle bişey aradım bulamdidm :/ nereden aldığını sorabilir miyim

Feeling07 yaaa dimi bu sene erkek senesi derken yanılmışız kızlar solladı erkekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…