2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İyi olmana sevindim canım
En iyisini yapmışsın , ikili sonucu çıktı canım kombine risk yok ama ense kalınlığından ötürü hala bir risk var.
Kuzenimle aynı hamilelik haftamiz onda da risk vardı üçlü yaptırmış ve temiz çıkmış sonucu.
Bende haftaya üçlü yaptıracağım peşinden fetal dna. İnşallah benimde temiz çıkar

Insallah canım zaten cok yuksek degıl kı sonucun... ben sonucun temız olduguna ınanıyorum

İnş yaa deniycem inş .*

Reactions: BYV
Burun tikanikligi nefes darlığı yaşayan var mı ?
Sanki boğularak gibi oluyorum nefesim yetmiyor..
Birde burun kanaması oluyor öyle yoğun değil ama bir kan hep var
ben canim ben de ayniyim burnum hep tikali uyurken agzim hep acik uyumak zorunda kaliyorum. Esime deniz suyu aldirdim o da midemi bulandiriyo kullaninca. nefes darligi zaten ben de coktandir var ben de ikiz gebelige bagliyordum. Ama ikisi de cok rahatsiz edici..

Kızlar bu çok hoşuma gitti uyku arkadaşı olarak yaptırmayı düşünüyorum bir zararı olur mu ne dersiniz
Eki Görüntüle 2220352
Benim annem yapıyor bunlardan gayet de sağlıklı organik oyuncak diye geciyor kimin bebişini görmeye gitsem annemden bir tane satın alıp götürüyorum bebişime de alcam :)

kızlar uzanınca tekrar doğrulamıyorum. belim bacağım kalçam sanki tek parça oluyor, hareket edince kırılacak gibi ağrıyor. daha 15. haftadayım neden oluyor sizce? napmam lazım

Kuzum ya sen neler yazmışsın böyle okudum ağladım eşime okudum kafamı kaldırdım onunda gözler dolmuş okadar içten yazmışsınki sanki yanımdaymışsın sanki bunları yaşayan benmişim gibi çok etkiledi çok
Aradan iki gün geçmiş umarım daha iyisindir ama iyi ol sorun olsa 2 lide zaten çıkardı tüm kalbimle sana dua ediyorum sen bebeğine iyi bak

Ay valla bilmiyorum ki onları çıkartamayız demi çünkü ben hiç bu kadar kız olduğunu duymadım topiğimizde
aynen canım çıkmaz onlar yok zaten o kadar çok kişi bile değiliz ki bir kız bir erkek ikiz de 2 kişi işaretlemiş bizim bir kişi var öyle diye biliyorum

aynen canım çıkmaz onlar yok zaten o kadar çok kişi bile değiliz ki bir kız bir erkek ikiz de 2 kişi işaretlemiş bizim bir kişi var öyle diye biliyorum
Yok canım onu işaretleyenler doğru hatta bir kişi daha vardı ama o pek girmiyor sanırım topiğe. En doğrusu listeye eklediğim cinsiyetler sanırım ordan bakmak daha mantıklı ve zaten orda erkek daha fazla :))

Yok canım onu işaretleyenler doğru hatta bir kişi daha vardı ama o pek girmiyor sanırım topiğe. En doğrusu listeye eklediğim cinsiyetler sanırım ordan bakmak daha mantıklı ve zaten orda erkek daha fazla :))
Zaten liste 70-80 kişi herkesin oyu yok orda :) ben kız işaretleyenlere bakmıştım önde giderken tanıdık isimlerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…