- 19 Eylül 2018
- 479
- 1.025
- 113
yok eva'lı bir üye var son günlerde yazdı bir de turkuvazvesarı arkadaşımızaynen canım çıkmaz onlar yok zaten o kadar çok kişi bile değiliz ki bir kız bir erkek ikiz de 2 kişi işaretlemiş bizim bir kişi var öyle diye biliyorum
2 kisiyiz ikizleri olacak olan ama ben listede ekli degilim ilk sayfada, bilgilerimi yazmistim ama unutuldu sanirim eklenmedim.aynen canım çıkmaz onlar yok zaten o kadar çok kişi bile değiliz ki bir kız bir erkek ikiz de 2 kişi işaretlemiş bizim bir kişi var öyle diye biliyorum
Ayy bende tahat edemiyorum ya ama her hafta da gidemiyorum gidene kadar aklım hep diğer randevuda oluyor 3 hafta da bir çağırıyor doktorumArkadaşlar ben hemen hemen her hafta doktora gidiyorum çünkü içim asla rahat etmiyo benim gibi olan var mı?
Kurutma olayı kötü oldu yıkayıp hızlıca kurutmak iyi olurdu peki ben bunlar hiç elime almadım içi dolgumu nasıl birşey kurumu hemenMakina da yünlü ayarında yıkayabilirsin ama kurutma yapılmaz makina da.
Tamam canım saol aklımda olsun yaptıracağım kişiyi özellikle tembihlerim.Ben Alize coton gold kullanıyorum çok güzel duruyor ve sağlıklı. Tarifle yapılıyor evet. Bi ara tarif bulmak imkansızdı şimdi çok güzel modellerin tarifi var
Valla korkarım hem çocuk hem 4 kedi oradan çıkar yutarlar mutarlar Allah korusunBu gözler vidalı oluyor canım arkasından vidalanıyor. Ama tabi işlemede çok güzel duruyor.
Ben bir akrabamda hamileymiş onlara görede bu sene kız senesiymiş. Etrafımızdaki kişilere göre kız erkek seneleri diyoruz galiba ama dünya üzerinde dişi nüfusu daha fazla olduğuna göre her sene kız senesi hoşgelsin kızımB BYV canım çok iyiymiş tayt çok sıcak tutar bugün böyle bişey aradım bulamdidm :/ nereden aldığını sorabilir miyim
Canım aliexpressten aldım bende almadan çok aradım hatta eminönüne bile gittim belki orada bulurum diye ama nafile ama şimdi Bursasayım satıcı ismini bilmiyorum Salı günü yazcağım 65 tl falan gelmişti.
Feeling07 yaaa dimi bu sene erkek senesi derken yanılmışız kızlar solladı erkekleri
Benim annem yapıyor bunlardan gayet de sağlıklı organik oyuncak diye geciyorkimin bebişini görmeye gitsem annemden bir tane satın alıp götürüyorum bebişime de alcam :)
Saolasın canım.Tamam canim hic sorun degil iyi eglenceler diyeyim ben ozaman :))
Bilmem bende duyduğumu söyledim tecrübem olan bi konu değilStandart renkler alirsaniz beyaz sari gibi cok sorun olmaz rahatlikla kullanir bebis tabi yine bir tik farkeder ama ona da yapilacak birsey yok :)) bu arada kesin dedi bize pipiyi gosterdi mesela bu nasil degisebilir ki ?
aynen canım,saol inşallahBen uyuyamıyordum, oğlum ve eşim de benim yüzümden uyuyamayınca 1 hafta başka oda da yattım, umarım ilaca gerek kalmadan geçer, tekrar geçmiş olsun
Bende aynıyım canım her çarşamba gittimArkadaşlar ben hemen hemen her hafta doktora gidiyorum çünkü içim asla rahat etmiyo benim gibi olan var mı?
öylemi canım ben tek kişi sanıyordum maşallah çok güzel bir şey hem kız hem erkek annesi olmak2 kisiyiz ikizleri olacak olan ama ben listede ekli degilim ilk sayfada, bilgilerimi yazmistim ama unutuldu sanirim eklenmedim.
Ekran görüntüsü aldım canım yarın eklerim büyük ihtimal pcden ekliyorumda :)Feeling07 bilgilerimi tekrar yazayim liste icin hala ekli degilim canim daha once yazmistim ama arada unutuldu sanirim.
Son adet tarihi: 01.09.2018
Yas: 31
Dogum tarihi tahmini: 09.06.2018
Sehir: manisa
Çok güzel hepsi canım yalnız senin karnında baya çıkmış maşallah :))Kızıma bugün aldıklarımı paylaşmak istedim arkadaşlar :))
Ayakkabı koton 15 tl
Patikli alt koton 27 tl
Battaniye koton 25 tl
Çoraplar defacto 5 tl
3 lü tulum seti Waikiki 30 tl
Almak isteyenler bakabilirler şuan indirim var çoğu yerde
Çok güzel canım bende baktım aynısına biraz büyük geldi bana o yüzden bir değişiğini aldık :)) Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallahKızlar Bursaya geldik annemler yılbaşı için davet ettiler benim ailemde Sakaryadan gelicek yarın. Hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa gördüler beni aman aman yarabbi sevinçler mutluluklar isimler konuşuldu planlar yapıldı beşik bile alındı annemle babamın hediyesi. Umarım iyi çıkar hızlı karar verdik biraznasıl sizce?
Teşekkür ederiz canım :)) Evet ben 7 kilo aldım ya hepsi o bölgede toplanmış diğer yerlerim aynı çok şükür :)Çok güzel hepsi canım yalnız senin karnında baya çıkmış maşallah :))
insallah canim Rabbim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersinöylemi canım ben tek kişi sanıyordum maşallah çok güzel bir şey hem kız hem erkek annesi olmak
tamam canim tesekkur ederimEkran görüntüsü aldım canım yarın eklerim büyük ihtimal pcden ekliyorumda :)
Arkadaşım selam ;sen bir kere daha resim yüklemiştin değil mi ,yanlış hatırlamıyorsam ve ben sana kız demiştimTeşekkür ederiz canım :)) Evet ben 7 kilo aldım ya hepsi o bölgede toplanmış diğer yerlerim aynı çok şükür :)
Saolasın canım 60-120 cm 2-3 yıl kullanırım anca olur heralde bilemedim inşallah sende iyi günlerde kullan canım.Çok güzel canım bende baktım aynısına biraz büyük geldi bana o yüzden bir değişiğini aldık :)) Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Ben cinsiyet tahmini için resim yüklemiştim ama kim be tahmin yaptı hatırlayamadım şimdi canım genelde kız demişlerdi :))Arkadaşım selam ;sen bir kere daha resim yüklemiştin değil mi ,yanlış hatırlamıyorsam ve ben sana kız demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?