• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de branşım sınıf öğretmenliği canım. 15 sene özelde çalıştıktan sonra bakıcıyla sıkıntı yaşayınca oğlum 1,5 yaşındayken anaokulu açtım. Kuzum da erken tanıştı okulla ama yanıbaşımda büyüdü. Şimdi 4,5 yaşında. İkinci de kısmetse öyle büyüyecek :emir_bebek:

gerçekten içim rahatladı bunu okuyunca, benim de 1560ta görünmedi, haftaya cumartesi gidicem

ilk fırsatta alacağım bu kitabı

bugün doktora bana da aynı şeyi söyledi 10 binde görünür bekle dedi. bu durumda senin salı 12 bin falan olacak ya görünür o zaman
Her işte vardır bir hayır.beni m kızım 3 yasında.yasları yakınmıs

Şükür herşey iyiydi mirketcim belli belirsiz gördü doktor kalp atışını ben de gördüm. Haftaya gel iyice netleşir dedi
Haftaya kontrole gideceğim
Sonra bana da 3 hafta gün verir heralde
Ay hadi hayırlı olsun çok sevindim canım

Valla öyle evde oturanlar çok şanslı çalışanlar kişiler işe mi, eve mi, kendine mi, bebişemi eşine mi hele birde bende 4 kedi var nereye yetişeceğim şaşırıyorum ama allahtan şuanda pek etkisi yaşamıyorum
Evet aynı şekilde
Keske evde olsam diyorum ben de ama mümkün DEĞİL :(

İlk doktora ne zaman gittiniz ? Ne zaman gitmem uygun olur?
Ben biraz sabrettim 7+5 de gideceğim yarın yani..
Herkese tavsiyem Allah a teslim olmak
O nasip edecekse sağlıklı doğacak, olmadıysa da vardır bir hayır demek
İnsan rahatliyor böyle düşününce
Kesinlikle canım boş yere evham yapmaya gerek yok Allah nasip ettiyse olur..
yabi eskiden insanlar daha bilgisizmiiş gebeliği boyunca hiç hastaneye bile gitmeyenler var ama bak sağlıklı çocuklar olmuş hep

Gunaydin hanimlar bende inşallah haziran annesi olacağım ama cok korkuyorum 5+3 te gittim kese 5mm. 15 gun sonra gel gec dollenmedir dedi ama toxoplazma yüzünde bir düşük yaşadım cok korkuyorum çok da dua ediyorum.
İnsallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza bebeklerimizi. Su bir hafta gecmeyecek bana :KK17:
Hoşgeldin canım inşallah bu sefer sağlıcakla kucagina alırsın

Teşekkür ederim canım
Senin de hayırlı olsun
İlk çocuk mu
Teşekkürler evet canım benim ilk gebeliğim ve çok mutluyum, sabırsızım, korkularım var herkes gibi nasıl sabretcem die düşünüyorum rabbim sağlık huzur ve dayanma gücü versin hepimize inşallah

Gunaydin hanimlar bende inşallah haziran annesi olacağım ama cok korkuyorum 5+3 te gittim kese 5mm. 15 gun sonra gel gec dollenmedir dedi ama toxoplazma yüzünde bir düşük yaşadım cok korkuyorum çok da dua ediyorum.
İnsallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza bebeklerimizi. Su bir hafta gecmeyecek bana :KK17:
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba toksoplazma nereden gelmiş evcil hayvan mı var yok yiyecekten mi aldınız?

İyi bari uyuyabiliyorsun ben aksine şuan miğdeyle pek sorun yaşamıyom kasık ağrıları sancılarım oluyor ara ara ama ben ne gece ne gündüz uyuyamıyorum her gözümü kapattığımda uykuya dalamıyom gözler fal taşi gibi açılıyor nie böyle oldum bilmiyorum gece en az 3 kez uyanıyorum
Hangi folik asiti kullanıyosun?

Hanımlar çift çizgiyi gördüm:halay:
Tahmin ettiğim gibi oldu sanırım. Bat tan 5 gün önce korunmamıştık. O yüzden Cuma günü yaptığım test negatif çıktı. Geç döllenme oldu sanırım. Testi yüklüyorum bakar mısınız:anne:

Eklentiler

• 13347AC3-C6B3-4C87-8D5D-AC1E9BC0DA95.webp
    13347AC3-C6B3-4C87-8D5D-AC1E9BC0DA95.webp
    3 KB · Görüntüleme: 69
Back
X