Çok şükür gözünüz aydınKızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Çok pozitif güler yüzlü hastasını korkutmayan bi bayan doktordu. 6 tane ultrason resmi verdi![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende yarın gideceğim kontrole geçen hafta 9011 di ve kese vardı inşallah bu sefer kalp atışlarını duyarım yarın.