2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar bu hastane çıkışı setinden çıktı ama ne işe yarıyo anlayamadım çok amaçsız geldi bana Eki Görüntüle 2234658
Merhaba, ben 2018 aralık annesiyim. Tesadüfen gördüm mesajı. Bizim setlerde de vardı ve hic kullanılmadı bu parca. Göbek kordonu olduğu için citcitli body çok daha kullanışlı. Size tavsiyem bol bol citcitli body alın her ay için. Belli bi süre evden çıkmak zor olabiliyor. Ben daha fazla almadigima çok pişman olmuştum. Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım:) Biz de hep araştırma, tecrübeli insan peşindeydik çünkü. :) kolay doğumlar dilerim

Canımm benim doktorum yaptırcaksın kesin aksini düşünme diyor
Ben istemiyorum
sende zorla mi yaptirmak istiyosun :)
Evet çünkü annede şeker varsa bebekte ciddi sıkıntılar olabiliyormuş önlem alınması ya da bilinmesi daha iyi değil mi
Bir dilim pasta ya da baklavaya denk geliyormuş

Evet
Peki allah korusUn yükleme sonrası sıkıntı çıkarsa bize ya da bebeğe ne gibi önlem alınıyor ?

Rennie duo suspansiyon icebilirsin dedi bana doktorum gynde 3 4 defa ama aksamlari yaniyor 1 kasik iciyorum aninda geciyor
Gün içerisinde bir kaç saat yanıyor. Napsam ki ay sonunda doktora gitcem o zaman sorayım en iyisi. Süt falan içince de biraz rahatlıyor da çay ya da başka sıcak şeyler hayal oldu artık

Çift yastığı ben de deniyim. 23+2 yim şükür yeni başladı benim ve ara ara geliyor. Alev alıyor sanki içim ne değişik bir şeymiş komik ama tabii tecrübesiz olduğum için ve hiç mide yanması yaşamadığım için ne olduğunu anlamadım başta sonra çay içince mideme giden yolun bile yandığını hissedince dedim aha bebek büyüyor annesine baskı yapıyor galiba :)

Merhaba kizlar aranizda buhar makinesi almis yada alacak olan varmi ? Almasam olurmu ? Illa almak gerekir mi bu ürünü yoksa indirimi var bir bakayim diyorum?

Canım hangi şehirdeydin hatırlamıyorum ama özellikle kuru bir şehirdeysen kışın ihtiyacın olacak hele de çocuk hastaysa, burnu tıkalıysa almak için şu an acele etme ilerde alırsın büyük insan bile rahat ediyor onunla :)

Evet çünkü annede şeker varsa bebekte ciddi sıkıntılar olabiliyormuş önlem alınması ya da bilinmesi daha iyi değil mi
Bir dilim pasta ya da baklavaya denk geliyormuş
Anladım evet böyle düşününce haklısınız

Kendi doktorunuz yapmazsa eğer
sağlık ocaklarıda yapıyor aklınızda bulunsun

Anladım evet böyle düşününce haklısınız

Kendi doktorunuz yapmazsa eğer
sağlık ocaklarıda yapıyor aklınızda bulunsun
sağlık ocağı cuma gunu cagırdı yaptırmak ıcın
dr uma da randevum ct gunu
dr sakın yaptırma gel konusalım dedi,bir de saglık ocagında mıkrop falan kaparım dıye yaptırmayı düşünmedim zaten.
:) yıne kendı hastanemde baskı ıle yaptırabılırım

doktorun dediği doktoru tutmuyor insanın kafası karısıyor

Sıcak şeyler de içmeyin

Yememen gereken gıdalara internetten bakabilirsin. Onun dışında ben dolaba yarım bardak süt koydum ve yanma geldikçe en fazla 1-2 yudum alıp bırakıyorum, bu bana iyi geldi.
Sıcak şeyler direkt kıvılcımı ateşledi zaten sütü ben de deniyorum iyi geliyor cidden ben gecsin diye 1 bardağın hepsini deviriyorum ikizlere hamileydiniz değil mi,sizinki nasıl ilerliyor hep hayalim ikizdi

Çok geçmiş olsun canım, mide yanması bu haftalardan sonra çok normal diye biliyorum bebişlerin saçları oluştuğu için onlar yapar diye okumuştum.. yeni yeni benimde başladı sıcak hiç bişey içmiyorum soguk su ve soguk hersey psikolojik iyi geliyor en azından :):)

Canım detaylıya gittikten sonra haber verirmisin, Zeynep Kamilden asla sıra alamayanlardanım bende :)

Anadolu yakasında detaylıya giren varmı nerelerde yaptırdınız yazabilirmisiniz :):)

Ben de bebek büyüyünce mideye baskı yaptığından diye okudum da normal diye takmamaya başladım. Dediğin gibi soğuk her şey muhteşem geliyor sanki ama şansımıza da kış ayı soğuk içince de üşüyorum

Sıcak şeyler direkt kıvılcımı ateşledi zaten sütü ben de deniyorum iyi geliyor cidden ben gecsin diye 1 bardağın hepsini deviriyorum ikizlere hamileydiniz değil mi,sizinki nasıl ilerliyor hep hayalim ikizdi

Sütü yudumla ara vererek için, hepsini bi anda içmeyin :) sıvı olsun katı olsun her şeyi yavaş gönderin mideye.. evet bi kız bi erkek bekliyorum. İyi gidiyor. Mide yanması ve uykusuzluk çekiyorum sadece. Mideyi hallettim ama uykusuzluk geçmiyor.. doğum sonrasına alıştırıyor vücudum kendini sanırım :))

Sonraki indirimden de alirim o vakit zaman cok saol ,:))

Ben de cok uykusuzluk yasıyorum
yan yatmam gerektiği için bacaklarımın yan kısımlarının ağrısına uyanıyorum gece
uykusuz işe geliyorum bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…