2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Güle güle büyütün darısı bizlere inşallah saglicakla

Canım detaylıya gittikten sonra haber verirmisin, Zeynep Kamilden asla sıra alamayanlardanım bende :)

Anadolu yakasında detaylıya giren varmı nerelerde yaptırdınız yazabilirmisiniz :):)
Tamam canım İnşâAllah güzel haberlerle gelirim.
Marmara üniversitesi hastanesini araştırdınız mı?
Çapa'da da yapılıyormuş hangi doktor yapıyor diye bi arkadaştan haber bekliyorum.

Evet
Peki allah korusUn yükleme sonrası sıkıntı çıkarsa bize ya da bebeğe ne gibi önlem alınıyor ?
Doguma kadar hergun olcup bi kagida yazıyorsunuz diyet yapiyorsunuz ayrica cok sıkı bir diyet :// bunla yukselmeye devam ederse insülin vurulmaya basliyorsunuz tabi bunlarin asamalari var arkadasim diyeti uygulayamadigi icin igne vuruluyordu hem surekli olcmekten parmak uclari hemde igne vurmaktan bacaklari cok kötüydü onunki biraz gec kalinmisti 32. Haftanin icinde ogrendi zor oldu. Ama ogrenilirse cözümü var annede bebekte sonrasinda bir sıkıntı olmuyor. Benim ailemde seker yok kimsede aclik tokluk 1kez baktilar cikmadi benim doktorda cok tavsiye etmedi yaptirmami ama ben yaptiracagim tabi ki yaptirmayanda cikacak diye bir şey yok ama bu bir risk

Kızlar ebebekte bugün chicco indirimi vardı gece saat 1'de tesadüfen girdim baktım bütün biberonlar bitmiş ne çok beklemiştim halbuki

hım anladım canım
bu mesajın ıyı oldu kesınlıkle kararım netlestı

Ben de cok uykusuzluk yasıyorum
yan yatmam gerektiği için bacaklarımın yan kısımlarının ağrısına uyanıyorum gece
uykusuz işe geliyorum bir de
Canım şöyle bişey alsan rahat edersin ,ben kullanıyorum

Eklentiler

• A1971ACF-DF89-48E7-BCCE-CFD32317BE87.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 62
Ben gece 1 de aliyorum bekledigim ürunleri canim birdaha sefere gece al kalmiyor cünkü
Bende 1 olmadan baktım bitmişti. Yine olur indirim heralde. Yada ardı arası bi biberon alırım bi tane :) dün evimin yakınında bi bebek mağazasına girdim 80₺ diyo 40₺lik biberona böyle kazıkçı tiplerde var :/

Maalesef o tipler heryerde var internetten arastirip almak daha iyi bu sebepten :)) ben gece baktim chicco biberonlara stokta vardi hala bilsem senin icin alirdim :))

Güzel arkadaşlarım hamilelerin duası geçer nolur bana da bir evlat için dua edin Rabbim e inşallah ben de evlat sahibi olabileyim istiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin aşılama yapıldı sonuç bekliyorum hepinize sevgiler sağlıklı doğumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…