2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kızlar manuel göğüs pompası almak istiyorum Lansinoh ve Philips avent arasında kaldım hangisi daha kullanışlı acaba bilenler yardimci olabilir mi

battaniyesini sevdim canım ben ama nevresimin kumaşı içime sinmedi geri vericem orda açıp bakamamıştım çünkü, Hayırlı olsun sana da :)
Nevresimi cok ince sevmedim ben yorgani güzel sadece battaniyenin kullanilabilitesi var ama bende 2 tane var diye almadim :))

Merhaba kızlar manuel göğüs pompası almak istiyorum Lansinoh ve Philips avent arasında kaldım hangisi daha kullanışlı acaba bilenler yardimci olabilir mi
Canim ben almicam ama lansinohun cok iyi oldugunu okudum bircok yerde calisan bayan olmayacaksan dogumdan sonraya birak bence birde kiralanabilir olanlar var madela gibi duruma göre onlara da bakilabilir :)

Cok yag baglamadim saniyorum popo ve gogusler büyüdü birde gobek asiri sisman durmuyorum ama cok yiyorum kuzumm :))
Normalde zayif oldugun icin normal bence aldigin kilo. Millet popoyu ameliyatla buyutuyor ne guzel iste :) bende popo ve gogusten alanlardanim bu arada ondan savunuyorum

Normalde zayif oldugun icin normal bence aldigin kilo. Millet popoyu ameliyatla buyutuyor ne guzel iste :) bende popo ve gogusten alanlardanim bu arada ondan savunuyorum
Hahahahahha yasasin buyüyen popo ve gögüsler benim normalde hic yoktu hic degilse bence simdi birseye benzedim

Nevresimi cok ince sevmedim ben yorgani güzel sadece battaniyenin kullanilabilitesi var ama bende 2 tane var diye almadim :))

Fil desenli diye aldım dokusu da güzel normalde bizimde battaniyesi vardı hem polar hemde kapanınca ayıcık gbi olanlardan bi tane de örme battaniye gelicek ama olsun :)
Nevresimi orda açıp baksaymışım keşke neyse akşama vericem geri kesin

Allahım sözde bende almaya gidicektim bugün bunlardan ama uyanalı 5 dk oldu rüyamda görürüm artık geldiği gibi bitmiştir
Kuzum nevresimi iyi degil cok ince ben begenmedim. Yorgani iyi evet battaniyesi de fiyati uygun diye sadece alinabilir bence onunda kalitesi ehh ben english homedan 19 tlye aldim onun kalitesi 1 tik daha iyiydi o yuzden bence birsey kaybetmis sayilmazsin :))

Ben yakin zamanda english homedan aldim 19 tlye battaniye onun kalitesi bir tik daha iyiydi ondan almadim. Birde triko var onuda yine 20 25 tl gibi bir rakama almistim. Bundan sonrakileri de kaliteli alayim dedim :)) yoksa bende alirdim battaniyesini :)

Cinsiyeti görebileceğimiz açıdan bir görüntü yok ama içimden kız geçti :)

Ben ilk resimde nub belli gibi düşünmüştüm ama anlamıyorum demek ki:) Yorumun için teşekkür ederim. Ben de kız istiyorum ama erkek hissediyorum. Hayırlısı bakalım. Allah neyi uygun görürse razıyız.

Canim ben almicam ama lansinohun cok iyi oldugunu okudum bircok yerde calisan bayan olmayacaksan dogumdan sonraya birak bence birde kiralanabilir olanlar var madela gibi duruma göre onlara da bakilabilir :)
Canim bende almiycaktim doğumdan önce ama süt gelmezse çok işime yarayacak doktorum doğum çantasında olmasi gerektigini soyledi

aynen canım normal zamanda kullanmalık böyle şeyler de olmalı kaliteli olanlardan da olmalı iyi yapmışsınn :)

Sen dişini çektirdin demi canım,dolgu ile kurtarılmadı mı ?
Çektirdim canım diş doktorum şimdi bir işlem yaparım 6. Aydan sonra tekrar sıkıntı verirse elleyemeyiz çok ağrı çekersin Doğuma kadar dedi. Mecbur çektirdim Doğumdan sonra implant yapılacak oraya kolojen dolgusu yaptı kemik yapısı oluşsun altta diye çünkü bu yaşta diş kaybetmek çok talihsiz bir olay

Annem bi tane disneyden bi tanede organik nevresim takımı diye iki takım almış ama bunada bakayım diyodum madem beğenmediysen iyiki gitmemisim o zaman :)

Ben de kız istiyorum ama erkek hissediyorum.

bu cümle aynı ben ve sonuç erkek ama şu saatten sonra Allah korusun kız deseler neye ugradığımı şaşırırım o kdr alışıyorsun ki söylenilen cinsiyete :) Hakkınızda hayırlısı olsun canım gönlünden geçen olur inş. :)

Kız öyle deme Allah korusun de :)) senin normalde büyükmüydü ki ? Birde sarkarsa emzirme donemi gecince yaptiririz ne olmuş ben oyle diyorum esime hep :))
normalde 80 di şimdi 85. daha da artar emzirme döneminde. bi de göğüs yara vs olursa Allah korusun o zaman sütyen takmak zor oluyormuş iyice sarkma sebebi hayırlısı diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…