Bir kisi daha alma hediye gelecek derse o kisiyi bogabilirim hem yardimlari yok hem bos beles konusuyorlar sizene arkadas para benim aliyorum yok erken yok bizde aliriz belki alicaksan al neyi bekliyorsunki ayy nasil dolmussam bu konuya tastim kusuruma bakma kuzuçok güzeller canım güle güle kullanılsın inş. :)
kayınvalidemde bugün bana eksikleri son zamanlarda tamamlarız acele edip içine sinmeyen bişey alma dedi bin lira ben ayırıcam o zaman için istediklerini alırsın dedi ben şokkk
Annemlerden görmem gereken şeyleri nişanlandıgım andan itibaren eşimin ailesinden görmem gerçekten garip ama işte :) Anneme de bişey diyip gösterince çok bişey alma der hemen büyüyor hediye gliyor vs der aaa güzelmiş begendiysen alimi yok :/
Kızlar merhabalar
İnstagramda @zerrebebe sayfasından alışveriş yapan var mı?
Orda gecelik ve pijamadan oluşan 3 lü takım beğendim ama kredi kartıyla ödeme yapacağımdan bir sorun olur mu acaba diye düşünüyorum...
Umarim.hicbirimizinki yara olmaz kuzum benim 75ti destekli takiyordum dolmuyordu bile suan 80 oldu hala hafif boşluk var ama oda dolacak.gibi buyumeye devam ediyor:))normalde 80 di şimdi 85. daha da artar emzirme döneminde. bi de göğüs yara vs olursa Allah korusun o zaman sütyen takmak zor oluyormuş iyice sarkma sebebihayırlısı diyorum artık
Ben daha hic almadim nevresim o yuzden hemen gidip baktim ama yok yani :)) beşik alınsın uyku seti alirim bitane diyorum ama bakalim :))Annem bi tane disneyden bi tanede organik nevresim takımı diye iki takım almış ama bunada bakayım diyodum madem beğenmediysen iyiki gitmemisim o zaman :)
Aynen bencede canim :)aynen canım normal zamanda kullanmalık böyle şeyler de olmalı kaliteli olanlardan da olmalı iyi yapmışsınn :)
Cok kolay bulunabilen birseyki gelmezse hastanede hepsini bilmiyorum ama veriliyor. Pahali bir urun birde benim arkadas aldi hic kullanmadi mesela satmaya calisiyor suan tabiki senin kararin ben etkilemek istemem ama en azindan indirimli yakalamaya bakCanim bende almiycaktim doğumdan önce ama süt gelmezse çok işime yarayacak doktorum doğum çantasında olmasi gerektigini soyledi
8Kaç almistin ki sen?:).
Bir kisi daha alma hediye gelecek derse o kisiyi bogabilirim hem yardimlari yok hem bos beles konusuyorlar sizene arkadas para benim aliyorum yok erken yok bizde aliriz belki alicaksan al neyi bekliyorsunki ayy nasil dolmussam bu konuya tastim kusuruma bakma kuzu
Tekstilde senelerce calismis biri olarak bildigim kadariyla ince penye pamuk ipliginden yapilan bir kumas kuzumKizlar poplin kumas nedir
Benim suanlik ikisindende hayir yok :)) anca konussunlar gerci annemden beklemiyorum oda var :))bi de kendi annemin böyle deyip kayınvalidemin görünce dayanamazsın hep alasın gelir ama içine sinmeyen hiçbişey alma vs demesi eksik hiçbişey kalmaz ben de zaten o zmn için para biriktiriyorum falan demesi gerçekten ayrı bi olay :)
anneme mi kızsam kayınvalidem için şükür mü etsem bilemedim :)
Bakalım ben de akşama gidicem,cumartesi günü İÇİN randevu almıştım ama dayanamıyorum artık ,bana hangi işlem yapılacak.Zaten son bir haftam kaldı,6.aydan sonra hiçbir şey yaptıramam.Kanal tedavisi uyarın İÇİN çok saol canımÇektirdim canım diş doktorum şimdi bir işlem yaparım 6. Aydan sonra tekrar sıkıntı verirse elleyemeyiz çok ağrı çekersin Doğuma kadar dedi. Mecbur çektirdim Doğumdan sonra implant yapılacak oraya kolojen dolgusu yaptı kemik yapısı oluşsun altta diye çünkü bu yaşta diş kaybetmek çok talihsiz bir olay
Teşekkür ederim canım. Nevresimler lcwda indirimde ben iki takım aldım internet sayfasından sağdaki 40₺ soldaki 50₺ ama mağazada 25₺ye de var gidebilirsem ve kalmışsa değişcem soldakini yerleri çok güzel çok beğendimbattaniyesini sevdim canım ben ama nevresimin kumaşı içime sinmedi geri vericem orda açıp bakamamıştım çünkü, Hayırlı olsun sana da :)
hahahaha hakkımızda hayırlısı diyelim :)Benim suanlik ikisindende hayir yok :)) anca konussunlar gerci annemden beklemiyorum oda var :))
ben internet sitesine baktımda erkek için göremedim :/Teşekkür ederim canım. Nevresimler lcwda indirimde ben iki takım aldım internet sayfasından sağdaki 40₺ soldaki 50₺ ama mağazada 25₺ye de var gidebilirsem ve kalmışsa değişcem soldakini yerleri çok güzel çok beğendim
Kalitesi nasil canim ?Teşekkür ederim canım. Nevresimler lcwda indirimde ben iki takım aldım internet sayfasından sağdaki 40₺ soldaki 50₺ ama mağazada 25₺ye de var gidebilirsem ve kalmışsa değişcem soldakini yerleri çok güzel çok beğendim
Poplin kumaş ince bir kumaş oluyor canım Eğer yaptırma imkanın varsa al ondan mutlaka yaptır.Yaz bebeği olacağı İÇİN emzirirken filan sarabilirsin,kundak yapabilirsin,bayağı işini görür.Biz dün annemle Bursa Kumaştan bir metresini 20 liraya aldık,makinede 30 derecede yıkadım ben onu.Annem de Pikocuya verecek ,kenarlarına fisto çekilecek.Kizlar poplin kumas nedir
Ay çok güzel orjinal bi isim olmuş bende çok beğendim adı ile yaşasın InşAllah
benim ismim de buna benzer zor bir isim hala herkez zor anlıyor ama anlayıncada ne güzel ne değişik ismin var falan diyorlar benim bide ablamın adı aylin karıştırmayız inşallahBenim çocukluk arkadaşıminn adı Aynil, küçükken soylemekte zorlanırlarsa, çoğu kişi Aynil derdi. Büyüdükçe çoğu kisi doğru söylemeye basladi. Hem akıllı, hem iyi huylu, hem de su gibi bir kız, bahtı da güzel gitti maşallah, 2 aylık bebeği var:). İsim etkiliyor, inşallah onun da huyu ,suyu, bahtı, kendisi güzel olur.
Mah-i nev ismiyle büyüsün inşallah canım ben de sevdim kulağıma hoş geldi kibar zarif nazlı minnak bı bebiş canlandı gözümde
saolun kızlar gerçekten begenmenize çok sevindim zira isme yapılan yorumlardan çok etkilenen biriyim şimdi mutlu oldumBence değişik ve güzel olmuş söylenmesi çok narin çok beğendim adıyla yaşasın
hiç duymadım resimlerin altındaki yorumlara bak istersen belki alışberiş yapan biri yorum yazmıştır :)Kızlar merhabalar
İnstagramda @zerrebebe sayfasından alışveriş yapan var mı?
Orda gecelik ve pijamadan oluşan 3 lü takım beğendim ama kredi kartıyla ödeme yapacağımdan bir sorun olur mu acaba diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?