2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok dedğim gibi benden hastane sorumlu değil,sadece doktorum orayı doğum yaptırmak için kullanıyor. listeyi doktorumdan ya da doğum koçumdan isterim artık. Tamam teşekkür ediyorum bi değerlendireyim bakayım bu ateşölçeri

Aynen bu dedklerin olmazsa olmaz zaten . Bakalım ben de biraz daha araştırıp ayarlarım da şunu sorcam lohusa pijama takımı almıştım ya doğumdan hemen sonra odsya gelince mi giyiniliyor o ?

Slm anneler bugün kontrol hakkım olduğundan doktora gittim doktor beni görünce kendisininde bir doktora ihtiyacı oluyor tansiyonu düşüyor sanki malum rapor olayları herneyse hafta başında muayene olmuştum kıloyu falan söylemişti ama hiç hatırlamıyordum bile stresten bugün kilosunun 370 boyunun 21cm olduğunu söyledi buna göre 10 günde sadece 50 hem almış boyu da şu aşağıdaki takvime göre 6cm kısa doktor ısrarla gayet normal olduğunu söyledi inşallah öyledir

Ben bunlara bakim ozaman cünku yatamiyorum artik belim kopuyor ://

Canim yanlis olcmus olabilir. Kac haftaliksin?

Canim yanlis olcmus olabilir. Kac haftaliksin?
21+3 haftada sıkıntı YÖK verdiği ultrason çıktısında doğru yazıyor fakat muayene değilde kontrol olduğundan umursamadı ben nasıl olur 10 günde 50 grm mı aldı deyince herşey normal ölçümler değişebilir falan dedi

Canim kilo ve boy genetik durumlarla alakali olabiliyor. Birde hata payi yüksek oluyor. Ama doktorunda bana baya ilgisiz geldi baska bi doktoramı görünsen acaba ? Bizimki biraz daha sisman mesela:)) benim doktorum 28. Haftadan sonra kilonun onemli oldugunu vurgulamisti birde kimseyle kiyaslama demisti

Çok ilgisiz rapora ihtiyacımda olduya bu sebepten kadın beni görünce bi tuhaf oluyor yani doktorluk ultrason cihazını karında gezdirmekten ibaretmidir bir daha gitmeyi düşünmüyorum muayene ücreti ödedim kontrol ününde yapsın diye gittim oğlum 54 cm doğmuştu eşimde 185 ben 165 ben kısayım belki bana çekecektir ama bence kontrol olduğundan yalandan baktı geçti hayır muayenesi ucuz falanda değil kapıdan girdim sancın mı var diyor biliyorya kontrol olduğunu Allah iyilerle karşılaştırsın artık iyi bir doktor çıksın karşıma

Ozel saniyorum ben gitmiyorum ozele kontrole bizimki bakiyor ama cok bekletiyor kapida bence de kontrol diye cok ilgilenmemis yani yanlis mi olctu napti bilemedim. Bi yanlis geldi olcumler devlet varsa aciline gidersen onlarda ilgilenirler bence ? En azindan icin rahat eder para icin doktorluk yapanlar var ya Allah iyilerle karsilastirsin gercekten

Canım sen devlette mi çalışıyordun özelde mi? Raporu 5 günlük fln mı alıyorsun? Dikişin vardı hatırladığım kadarıyla heyet raporu almayı denedin mi? Ölçümler farklı olabiliyor bir de, devlette 4 gün önce 400 gram çıkan bebeğim 4 gün sonra başka bir drda 500 gram çıktı benimde. İki dr da detaylı bakmıştı bir de düşün. Ufak milimetreler bile çok farkediyor dr alelacele ölçmüşse buyüzdendir.

Bu hafta içinde heyet raporu için hem riskli gebelikten hem gebelik takibi bölümünden randevu aldım bakalım inşallah olumlu sonuçlanır kilosunu 370 demişti ama ultrason kağıdında 387 yazıyor

Özel sektörde çalışıyorumdevletteki bir doktor sıkıntısız verdi heyet raporunu diğeri vermedi ben bugün özel bi hastanedeki doktora gittim herzamanki gibi çok ilgisizdi bakalım cihazla demesem bakmadan yollayacaktı

Bu hafta içinde heyet raporu için hem riskli gebelikten hem gebelik takibi bölümünden randevu aldım bakalım inşallah olumlu sonuçlanır kilosunu 370 demişti ama ultrason kağıdında 387 yazıyor
Kesin yanlis falan ölçtü onuda neyseki haftaici gittiginde ogrenirsin bebis iyidir icini ferah tut canim kiloyla boyu dedigim gibi 28. Haftadan itibaren onem kazaniyormus bende bir ara herkesle kiyasliyordum normalmi falan diye simdi bakmiyorum bile saglikli olsunda zayif olmus sisman olmus farketmez senin icin rahat degilse ama bebise kilo aldiracak yiyecekler de yiyebilirsin canim

Ben özeldeki drumdan aldım heyet raporu 30 günlük. Benim kistim nedeniyle çok ağrılarım oluyordu ayakta durunca, haftada iki gün acildeydim, öğretmenim bir de derslerim sürekli boş geçiyordu, özeldeki drumdan rica ettim ücretli öğretmen bulunabilmesi için uzun süreli bir rapor gerekiyordu, zar zor da olsa verdi. Özeldeki druna sordun mu hiç heyet raporu işini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…