• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende 24 yaşndayım 56 kiloyum . Korkutuyosuun benı :KK48::KK48:
aten ben böyle gidersem 100 kilo alırım kesınde :eek:
Yaşın ve başlangıç kilon ilk hamileliğim ile aynı :)
Son 3 ay çok zorlu bir süreç en çok kiloyu o dönem alıyorsun, bilinçli beslenmeyi öğrenmemiz gerek.
:KK200:

Merhaba hanimlar

Daha önce Ağustos 2012 anneleri olarak burada çok paylaşımlarınız oldu. İlk bebeğimdi ve bu topikten bebeğimi buyuturken çok şey öğrendim. Eminim yine en yakınımıza anlatamadığımiz sorunlarımızı üzüntülerimizi birbirimize destek çıkarak atlatacagiz.
Beni de listeye ekler misiniz? Feeling07 Feeling07
Yaş. 34
Sat.06.09.2018

Kaçıncı bebek. 2
Yaşadığım şehir. Izmir
hayırlı olsun.

Hic midem bulanmamıştı dogum yaptigim gune kadar gezip tozdum en ufak agrim olmamisti bide o zaman bilincsizdim belki.dikkat ederim bu defa diyorum da kunefe getir hemen diye esimi arayip durmaya basladim:KK12:

Umarım tatlı konusunda çok zorlanmazsın :)
Henüz başındayız bunun son düzlüğü var bir de :KK48:

Yediklerim sağlıklı .Kuruyemiş , ceviz , fındık falan yıyorum bırde meyve :110:
Akıntı normal . Çok az bazen olmuyor .
Kasık ağrım ara ara giiriyor ama geçiyor .
Kabızlık problemım vardı . Çok şükür o geçti .
Gaz durumları hala devam .

Şuan belimde ağrı var :110: Birde akşam oldugunda acayip yorgun oluyorum . başım dönuyo .
2 Gündür saat 9 da uyuyorum . Yine de sabah ölü gibi kalkıyorum :110:
vallahi aynı beni anlattım bazen yemeğin başında başım dönüyor lokmayı zor ağzıma götürüyorum:deli:

İnşallah canım şimdiden gözün Aydın hatırlıyorum ben seni “her ay bekleyenler “topiklerinden inş sorunsuz sağlıklı hamileliklerimiz olsun yetsin beklediklerimiz
Ben seni hatırlayamadım ama konuşmalardan hatırlarım belki ben bayağıdır giremiyorum gerçekten zor süreçler atlattık Rabbim mukafatini verir insallah :dua::KK200:

Ben kizimda birakamadim cok icmistim.
O zaman midemde bulanmadi hic.10 yil gecti aradan bu defa bulanir midem.tiksinirim ins birakabilirim.
ne kadar içiyosun günde. canın istediğinde küllük kokla özellikle suyun içinde söndürülmüş izmarit kokusu :kusmuk:

Haha kunefede koptm olsada yesek :KK70: kızın mı var oğlun mu?
Ben asırı tatlıcı cıkolataxı oldum kı ben hııııc sevmezdımmmm kızım oldu :) sımdıde sankı tatlıya dusuyorum bakalım ne olcak
Kizim var 10 yasinda : ))kizimda 1 kac defa karpuz istedi canim basla birsey istemedi ne bulsam yiyordum zaten:KK53:

Bende sıgara kullanıyordum.. ılk gebelıkte kan verdım hemen olucagını dusunmedıgımden hamılesın denılınce paketı cope fırlattım :)

Emzırdım yıne ıcmedım sonra basladım tabı bıldıgın ıcıcıyım yanı
bunda da sılık gordum hemen paket çöpeee..
kı ben onceden denemıs ve bırakamamıs bırıyım ama hamıleyım kesınlıklee bundan degerlı hıc bırsey olamaz kesınlkllee kafanda bıtıyor. Yanı ben bebek yokken cabaladım bırakamadım ama nasıl bıraktım kaç haftadır ıcmıyorum bıtmıstır. Icenlerın yanında durmuyorum ınsallah bıdaha baslamam... bak cok zararlı bılıyosun ama bebegın dogdugunda ona zararı buyuk dokunabılır.

Sözlerım umarım agır gelmez tamamen ıyılıgınız ıcın dıyorum ve senı anlıyorum
yok aksine yardım için yazdım kuzum bende bugün son sigarayı içtim ve tövbe ettim gerçekten değerli bişey olamaz

Kizim var 10 yasinda : ))kizimda 1 kac defa karpuz istedi canim basla birsey istemedi ne bulsam yiyordum zaten:KK53:
Hahaha tatlı yıyormuydun dıye merak ettım :D suan adım atsam herkes hamıle cevremde :D cınsıyet olaylanı çözümlemeeye calısıyorum o kaldıydı :D

ne kadar içiyosun günde. canın istediğinde küllük kokla özellikle suyun içinde söndürülmüş izmarit kokusu :kusmuk:
Normalde 1 paket bitiyor gunde kizimda malesed aynen devam etmiştim. Simdi hafif bulanti gibi bir huzursuz midem ama yinede 10 tane falan iciyorum sanirim.bide uyusuk yorgunum useniyorum balkona gitmeye ins midem bulansa tiksinsem.ne guzel.olur

yok aksine yardım için yazdım kuzum bende bugün son sigarayı içtim ve tövbe ettim gerçekten değerli bişey olamaz
Ayy lütfeeen ıcmeeee bak ben cok okudum sıgara ıcenler cocukları genelde hava va alıyolar dıye. He ıcmesek olmazmı ? Evet olabılır ama senın sucun degıl sonucta onu dusunnnn ve ıcme ığrenc pis pis kokuyo ıyyyyyy cocuguda havasızmı bırakalım ohhhh ıcme mis gibi havayı ıcıne cek ynında sıgara ıctırme uzaklas. Hadı ınsallah

Yaşın ve başlangıç kilon ilk hamileliğim ile aynı :)
Son 3 ay çok zorlu bir süreç en çok kiloyu o dönem alıyorsun, bilinçli beslenmeyi öğrenmemiz gerek.
:KK200:
Aynen çok haklısın şuan zzararlı hiçbir şey yemıyorum . İnşallah böyle devam eder :dua:

Normalde 1 paket bitiyor gunde kizimda malesed aynen devam etmiştim. Simdi hafif bulanti gibi bir huzursuz midem ama yinede 10 tane falan iciyorum sanirim.bide uyusuk yorgunum useniyorum balkona gitmeye ins midem bulansa tiksinsem.ne guzel.olur
çok içiyon kuzum ben öğrendiğimde 5e düşürdüm sonra 3 bugün 3 tane içtim ve sonuncu bu deyip söndürdm bir daha asla ağzıma almicam diye söz verdim

Hahaha tatlı yıyormuydun dıye merak ettım :KK70: suan adım atsam herkes hamıle cevremde :KK70: cınsıyet olaylanı çözümlemeeye calısıyorum o kaldıydı :KK70:
Aşkolsun 47 kilo bu tatli eksi aci ne bulsam yiyordum : ))ben durum belirleyici olmaz cinsiyete.
Simdi yine kiz geciyor icimden ama kizim kiskanir mi diye dusunuyorum.
Sol meme sagdan buyukse erkek diye duydum
Bide karninin uzerinde yuzuk cevir bakalim ne çıkacak

Ayy lütfeeen ıcmeeee bak ben cok okudum sıgara ıcenler cocukları genelde hava va alıyolar dıye. He ıcmesek olmazmı ? Evet olabılır ama senın sucun degıl sonucta onu dusunnnn ve ıcme ığrenc pis pis kokuyo ıyyyyyy cocuguda havasızmı bırakalım ohhhh ıcme mis gibi havayı ıcıne cek ynında sıgara ıctırme uzaklas. Hadı ınsallah
İşte bana destek yok içen ortamdayım :KK12: bugün söz verdim içmicem kesinlikle bu vicdan azabı çok fena bişey olacak mı korkusu falan...

Bende
Aşkolsun 47 kilo bu tatli eksi aci ne bulsam yiyordum : ))ben durum belirleyici olmaz cinsiyete.
Simdi yine kiz geciyor icimden ama kizim kiskanir mi diye dusunuyorum.
Sol meme sagdan buyukse erkek diye duydum
Bide karninin uzerinde yuzuk cevir bakalim ne çıkacak
bende kız hıssedıyorum tabııııı önce saglık ama ben kız delisiyimmmm :emir_bebek: Ahaaaa sol meme sagdan buyuksemı:deli: yenı bır teorı dahaaaa :D
Valla bu gebelık kuzımdan cook farklı bulantı meme ucuydu bunda komple sankı bırazdan emzırcem okdsr acıyooo bılemıyorum... yuzuge ınanmıorm ama kıme yapsam dogru cıktı :D

Inş birakirim bende.yakip yarim yarim iciyorum ama hic yakmamak lazim
içme canım yazık o can'a..
Acabayla yaşamaktansa için huzur dolu olur sonuçta sen içmedin vicdanende rahat olursun ben ilkimde inanılmaz rahattm ağzıma dahi sürmedim vicdan azabıda çekmedim

Back
X