2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlarr birsey sorucaktim doktora gittigimde pasamiz onden cikiyor diyor dogum tarihi de ona gore degisiyor SAT a gore mi yoksa son soyledigi tarihe gore mi dogum olur kafam karisti
SAT a göre olur canım çünkü kalma süresi 40 hafta olması gerekiyo ölçülerin değil bide o ölçümler %100 doğru olmayabiliyo

Arkadaşlar omega 3 aldım oceans marka kullanan var mı ben gebelik boyunca toplasan 4 kere falan yemişimdir balık. Omega 3te belli bi marka olmasına gerek var mı acaba?

Allah korusun canım onda kromozom bozukluğu var mıydı? İnş sağlıkla doğsunlar
Yoktu cnm. 7 ay önce erken doğumla kaybettim bebeğimi. Doğum sonrası doğum kanalı tam kapanmamış bu yüzden Serklaj dikiş atılacak. Dikiş öncesi doktor ikili test için %70 güvenli, bu test daha garanti dedi. O yüzden soruyorum. Öncekinde çok şükür o tarz bir sorunumuz olmadı

Benim dolabında şekli ayni boyle cok gelişmiş gibi dursada cok az eşya aliyor bu arada cok cok güzeller sanirim cok az kiyafet almissin ben 9-12ay bile aldim

Bir kısmını ortadan kaldırdım gelen giden çok diyor canımı sıkıyor diye

Eklentiler

• 79B9690C-1D80-4287-BFED-D91C491B0CF6.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 70
  • A7F9166B-38FD-4F85-95D5-8FBE2185B3F0.webp
    89 KB · Görüntüleme: 75
Cok güzel olmuş hepsi yalniz kiyafet az geldi bana sanirim ben asiri aldim

Iki gündür dinleniyorum ama çok sıkıldım ya
Ben ilk 3 ay korkudan yattım 28. Haftada erken doğum riski ortaya çıktı 1 hafta daha çalıştım 29 da izne ayrıldım 4. Hafta oldu yatmaya başlayalı sıkıcı ama ne yapalım doktor bana 34 ü doldur sonra ister yürü ister koş ister zıpla dedi :)

Sanırım herkese aynı seyi diyorlar bana da öyle dedi 34te tehlike kalkıyor demekki az kaldı 31deyim sen kactasin ?

Iyi yapiyorsun bosver kolaysa onlar taşısınlar bebisleri ben kimseyi bulamayınca kendimle bile kavga ediyorum düsün

Sanırım herkese aynı seyi diyorlar bana da öyle dedi 34te tehlike kalkıyor demekki az kaldı 31deyim sen kactasin ?
32 haftalık oldu bizim de 34 ü doldurursa dışardan desteğe gerek kalmayabilirmiş yani prematüre oluyor ama solunum desteği vs ihtiyacı olmuyor kilosu da iyiyse benim yeğenim 34 haftalık doğdu hiç girmedi küveze

Ya canım sorma doktor bugün 23 nisan bütün bebişler yüzünü gösterdi dedi umudum yoktu şaşırttı beni sanırım utangaç olacak walla cinsiyet olayı zaten olaydı
Yaaaa kocaman olmus ama bende bu haftalarda bir görsem biz cok ufakken görmüştük birdaha da göstermedi bizimki ne zaman gitsek elleriyle kapatıyor

Şu ana kadar 2 defa yaptırdım alttan muayene ama bu biraz garip geliyor doğrusu
Nasıl söyleyeyim acı hic hissetmedim sadece baskı hissettim ben ama rahatsiz edici bir durum evet birde kendini sıkarsan ciddi ağrıyormuş olabildiğince rahat olman lazım yani ben başıma geleceği bilmediğimden rahattım sanirim birdaha 37de yapacakmış ama korku falan kalmadi saolsun oyle işlemlerden gectimki acik varmi diye alttan muayeneler falan nerdeyse utanma duygumu yitireceğim

Ikimizin de az kalmis insallah atlatırız da 38lerde birdaha konuşuruz bu konuları

Gecen ay digiturku kapatip tivibuya gecen kafamiza tukureyim nerden izleyecegiz simdi.ben daha başlamadım 2 3 bolum biriksin dedim
En iyisini yapmissin ilk 2 bölüm geçiş bölümü gibiydi zaten 3 ten sonra olayın rengi değişecek bu arada heryerde konuşuluyor dikkat et spoiler yeme

Korse ben miyom ameliyatından sonra basit bi kilot korse almıştım yine onu giymeyi düşünüyorum yazın sıcakta çok zor olur ya
Ben iyi birsey almayi dusunuyorum eltim o sebepten cok pişman oldu sarkık bir göbeği kalmıştı yamuna alacagim ben yaz falan demeyecegim sapır sapır terlesemde takacağım napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…