Evet kızlar biz paşamızı gördük teyzeleri.. uyuyordu yüzünü gösterdi çok şükür . Son an uyanıp eliyle burnunu tuttu doktor refleksleri gelişiyor dedi resmen avuçladı o küçük parmaklarıyla burnunu. Eşim yine video kaydına aldı evde izleriz diye bu arada kilosu 1950 gram 32+1’iz. Boyumuzda 43 cm.
Aliexpress ganimetleri devam ediyor :) sadece dolap içi organizer kaldı gelmeyen bu hafta gelir o da.
Keselere bayıldım su geçirmez ve kocaman baya bi iş görür hem hastane çantasında hem sonrasında
El ayak izi tablosu diğeri de bakalım nasıl olacak
Yok kuzum yaa...bugün doktorla rapor işini konuştum en son 34+6 da gitmen gerekiyor dedi. Bende 35+4 gibi düşünüyordum 1 saatcik yol sanki nolacak . Alırız bugün bileti muhtemelen.
Yoktu cnm. 7 ay önce erken doğumla kaybettim bebeğimi. Doğum sonrası doğum kanalı tam kapanmamış bu yüzden Serklaj dikiş atılacak. Dikiş öncesi doktor ikili test için %70 güvenli, bu test daha garanti dedi. O yüzden soruyorum. Öncekinde çok şükür o tarz bir sorunumuz olmadı
Ben iyi birsey almayi dusunuyorum eltim o sebepten cok pişman oldu sarkık bir göbeği kalmıştı yamuna alacagim ben yaz falan demeyecegim sapır sapır terlesemde takacağım napim
Arkadaşlar omega 3 aldım oceans marka kullanan var mı ben gebelik boyunca toplasan 4 kere falan yemişimdir balık. Omega 3te belli bi marka olmasına gerek var mı acaba?
Kızlar şimdi çıktım tosuncuğum yüzünü azıcık gösterdi dudakları kocaman yanakları kocaman bi oğluş 2700 olmuş kilosu herşeyi iyiymiş yalnız duruşu hala tuhaf öne eğik bi şekilde durmam gerekiyomuş kanala rahat girmesi için. Normal doğum olur ama zor olur dedi ama ben istemem zor olcaksa eğer inşallah doğuma kadar döner şimdilik bu kadar kasılmalar gayet normalmiş gece uyandırması vs. Kan, demir, magnezyumunu ihmal etmeden iç dedi bende ihmal ediyorum hep ama dikkat edicem artık.
Kızlar ben mama aldım her ihtimale karşı. Golden goat aldım kullanan yakınlarımdan önerenler oldu.
Ama ne zaman veriliyor mama ?
Meme tutmayınca mı süt gelmeyince mi ?
Siz verecek misiniz??
Benim kaldı maalesef,ama ben korseyi pek düzenli takamadım belki taksam işe yarardı. Sadece 10 gün taktım. Benim teyzem 40’ı çıkana kadar takmış iyice sarmış karnını. Şuan 40 yaşında 3 çocuk annesi benden az göbeği var taş gibi hâla
Canım benim o haftada 1500 du maşallah yine ne var kilosunda boşver hiç takma doğduktan sonra cok da güzel kilo alıyorlar ben 3 kilo dogurdum oglumu tosun gibi oluyorlar ilerde
Evet kızlar biz paşamızı gördük teyzeleri.. uyuyordu yüzünü gösterdi çok şükür . Son an uyanıp eliyle burnunu tuttu doktor refleksleri gelişiyor dedi resmen avuçladı o küçük parmaklarıyla burnunu. Eşim yine video kaydına aldı evde izleriz diye bu arada kilosu 1950 gram 32+1’iz. Boyumuzda 43 cm.
Yok kuzum yaa...bugün doktorla rapor işini konuştum en son 34+6 da gitmen gerekiyor dedi. Bende 35+4 gibi düşünüyordum 1 saatcik yol sanki nolacak . Alırız bugün bileti muhtemelen.
Yoldan korkma zaten hic etkilemiyor. Hazirliklarin tamamsa sorun olmaz gec gelmen. Herseyi bitirdim kış uykusuna yattim sanki gozumu acamiyorum artik hemen yoruluyorum
Kaynanama bugğn acayip sinirlendim insan çocuk bakmayı hiç mi bilmez Allah ım nstye giricem diye kaynanama bıraktım eve bi geldim önüne vermiş kabuklu çekirdeklieri yarı k abuk yemiş yarı içini napıosun sen ya dedim o ayırıo dedi ne ayırması görüyorum ben dedim topladım önünden bi kabuk yutmasına bakar boğazına takılsa kalsa ne halt edicek 3 buçuk yaşımda çocuğa verilirmi. Nese içeri geçti oturdum yarım saat sonra mutfağa gittiler kv resim kursuna gidioyor. Resmi wrmış yapıcak mutfakta onun ön çizimini yapıo karakalemle aradan zaman geçti napıo oğlum diye mutfapa girdim yine bi şok oğlumun önüne yağlı boyaları koymuş fırçayıda vermiş bir bardağın içine de tineri koymuş tinere batırıp boyaya batrıp resim yapıo kokusunu hiç demiyorum bile aldım hemen sinirle oğlumu içeri. Bide bana diodu sen doğum yaptıktan sonra alırım oğlanı gezeriz bakarım ben sen de rahat rahat ilgilenirsin kızla sana çocuğu nasıl emanet edeyim ki Allah korusun çocuğun başına hertürlü şey gelir onun yanındayken