2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yoldan korkma zaten hic etkilemiyor. Hazirliklarin tamamsa sorun olmaz gec gelmen. Herseyi bitirdim kış uykusuna yattim sanki gozumu acamiyorum artik hemen yoruluyorum
Hazırlıklarım tamam sadece ankaraya bi sağ salim gitmem kaldı . Evet ya bende artık gözlerimi açamıyorum sabahları çok zor uyanıyorum

Sezaryende kalıyor göbek genelde normal doğumda sporla falan atlatılıyor inş kalmaz göbüşler çok fazla ☺ benim sezaryen napalım bakalım görücez
Yooo aldim normal dogum yapti kuzu o korkuttu beni zaten mutlak korse al al diye sezeryande iz bile kalmıyor artik hic sıkıntı etme

Sürekli ağda olunca kıl koku sert cikmiyor hatta baya azalıyor diyebilirim ben 3 senedir jilet vurmadım hic batik icin bol bol kese yapmak lazim birde sicak su elimle yada cımbızla çıkartıyordum bende cildiye doktoru cok kizmisti artırırsın oyle yaparak demisti hamilelikte yok denecek kadar azaldı benimde ilginçtir bepanten kasintiyida alıyor mutlaka sür hemen banyo yapma dedigim gibi cunku kıl köklerini aldığımız icin oraya direk sıcak suyu dayarsak batiga malzeme veriyormuşuz

Benim esimde ona goder haklisin bana gelir haklisin hayatta da tavir yapmaz bu ara bende cok doluyum Ay hamile hamile bizi üzüyorlar ya Allah sorsun hesabını ben artık Allaha havale ettim
Olsun canım en azından senide ezdirmio bazıları annem neder se ne yaparsa haklıdır modunda kocalar konusunda şanslıyız uzak olsunlar bize nefret ettim iyice

Cibinligi tek satiyolarmi acaba ? Birde a101de hala varmıdır ya bende istiyordum ikea da cok pahalıydı alamadim

valla bende 2 senedir ağdayla alıyorum ama ne azalıyo ne zayıflıyo benim öyle bir batıkki yani iğneyle falan deşiyodum resmen başka türlü nasıl çıkacak o sonra yürüyo içerden

benim kv görsen oda öyle hayatta emanet edemezsin bide ısrarla bebek doğunca gelip bakarım diyo istemiyorum dememe ramen ne el yıkamak var ne bir şey zaten çocuk tutamam yıkayamam diyor kendi çocuklarınıda pek kendi büyütmemiş zaten nerden geliyor bu özgüven anlamıyorum bide bana cahilsin bilemezsin diyor siz o cahillikle büyüttüyseniz ben hayli hayli büyütürüm yani şimdi bide eskisi gibi değil ki internet var her şeyi araştırıyoruz zaten amann zaten bu toruna bir şey alıp etme mevzularında çok canımı sıktı geçen en sonunda laf sahibi yaptı beni de ne biliyosam söyledim çocuk 3 aylıktı badi alayım onu mu alayım bunu mu alayım diye diye bu zamana geldi 2 tane 3 tane çıtçıtlı badi aldı en sonunda zorla bide senelerr önce bebek yorgan yaptırmış onu getirdi kp ile ayrılar bide ama adam eve gelip gidiyo para falan veriyo daha söylememiş hamile olduğumu bide altın yapamadım yok şu kadar olmuş altın bi yapsaydım diye bana dert yanıyo dedim ben gelinim bana her şeyi yansıtma ee ozaman dedm annemler her şeyi aldı odasına kadar siz hiç bir şeyde yardımcı olmadınız ne düğünde ne ev kurarken toruna da bi altın takında gelirken yüzünüz olur sonra misafir gibi kalıyorsunuz dedim benim gibi sessiz insana bunları dedirtti valla bide gelirim çocuğa bakarım diyo gerek yok dedm siz kendi çocuğunuza sahip çıkında eşimde sanki anasız babasız gibi öksüzler gibi kalıyo herseferinde üzülüyorum valla aman hepsi aynı ya bide hamile hamile benm kafamı şişirdi aylarca onu mu alsam bunu mu yapsam diye hep lafta ha bide geçen komşusunun torununun eskilerini toplamışta gelmiş böyle şeyleri yadırgamam aslında benim yakınım olsa ama o kim ya doğru düzgün tanımam etmem sonra bende onun kızına para verdim diyo bide bana bu kadar olur dedm niye getirdin annemler görseydi çok kızardı yapamayıpta ordan burdan toplanır mı hiç hangi zamandayız dedn

Yaaaa kocaman olmus ama bende bu haftalarda bir görsem biz cok ufakken görmüştük birdaha da göstermedi bizimki ne zaman gitsek elleriyle kapatıyor
İnş görürüsün canım sende belki anneciğine süpriz yaparda gösterir yüzünü mucize gibi dünden beri yanımdan ayırmıyorum bakıp bakıp duruyorum

Hahahahaha e niye kaldirdin ki dizsene hepsini ne güzel olur aynen boyle cok azmis gibi durmus

İnş görürüsün canım sende belki anneciğine süpriz yaparda gösterir yüzünü mucize gibi dünden beri yanımdan ayırmıyorum bakıp bakıp duruyorum
Bizde detaylida gorunce oyle olmustuk insan gorunce dayanamiyor ya alip gidesi geliyor valla bizde videosu var ozamandan 3500 kere izlemisizdir kesin insallah bu sefer gösterir 4 mayısta gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…