Hazırlıklarım tamam sadece ankaraya bi sağ salim gitmem kaldıYoldan korkma zaten hic etkilemiyor. Hazirliklarin tamamsa sorun olmaz gec gelmen. Herseyi bitirdim kış uykusuna yattim sanki gozumu acamiyorum artik hemen yoruluyorum
Yooo aldim normal dogum yapti kuzu o korkuttu beni zaten mutlak korse al al diyeSezaryende kalıyor göbek genelde normal doğumda sporla falan atlatılıyor inş kalmaz göbüşler çok fazla ☺ benim sezaryen napalım bakalım görücez
Sürekli ağda olunca kıl koku sert cikmiyor hatta baya azalıyor diyebilirim ben 3 senedir jilet vurmadım hicjilet sürmüyorum ama ağdanında benim için jiletten pek farkı olmuyor çıkarken gene kazık gibi batık batık çıkıyor oturur batık çıkarırdım şimdi onları da göremiyorm iyce kıl dönmesi olmam inş doğumdan sonra ilk işim batıklara bir el atmakben evde yapınca direk duşa giriyordum ya o an olmuyor ama çıkarken çok fena kaşına kaşına bir hal oluyorm acayip kalın benim bepanthen iyi fikir 3-4 gün sürünce batıkları azaltıyor sonrasında
Olsun canım en azından senide ezdirmio bazıları annem neder se ne yaparsa haklıdır modunda kocalar konusunda şanslıyız uzak olsunlar bize nefret ettim iyiceBenim esimde ona goder haklisin bana gelir haklisin hayatta da tavir yapmaz bu ara bende cok doluyum Ay hamile hamile bizi üzüyorlar ya Allah sorsun hesabını ben artık Allaha havale ettim
Cibinligi tek satiyolarmi acaba ? Birde a101de hala varmıdır ya bende istiyordum ikea da cok pahalıydı alamadimyok canım vardır böyle yerleştirince tam oluyor . bize çok hediye de geldi şimdiden ondan böyle dolu dolu oldu
evet kuzum çok şükür hazır artık her şeyimizperdeyi instagramda evmila dan yaptırdım
bana da doğuma kdr vitamin ve demir kullanacaksn demişti canım
yok canım beşikte cibinlikte çilekten baby cotton serisi.küvet en çok yer kaplayan şey galiba ya
onları da geçen hafta a101 den aldm
sata göre oluyor canım önde ya da geride olması önemli değil.
yani şöyle ilk 3 ayki duruma göre haftası belirleniyormuş daha sonra öne geçmesi veya geriye düşmesi önemli değilben,m arkadaşımın 3 hafta fln önden gidiyordu yine 40. haftasında doğdu bebeği
ben ocean mummy kullanıyorm memnunum
sat tarihini baz alıyorlar
maşallahh
valla bende 2 senedir ağdayla alıyorum ama ne azalıyo ne zayıflıyoSürekli ağda olunca kıl koku sert cikmiyor hatta baya azalıyor diyebilirim ben 3 senedir jilet vurmadım hicbatik icin bol bol kese yapmak lazim birde sicak su elimle yada cımbızla çıkartıyordum bende cildiye doktoru cok kizmisti artırırsın oyle yaparak demisti hamilelikte yok denecek kadar azaldı benimde ilginçtir bepanten kasintiyida alıyor mutlaka sür hemen banyo yapma dedigim gibi cunku kıl köklerini aldığımız icin oraya direk sıcak suyu dayarsak batiga malzeme veriyormuşuz
Bepanten yada sudocrem hiç birşey kalmıyor kuzumBepanten diyorsun sureyim ben dunden beri sisti resmen yillarin jilet gormuslugu agdadan sonra sok gecirdi
küveti diyosan 101lerde kalmamıştı ama şokta vardı balıklıCibinligi tek satiyolarmi acaba ? Birde a101de hala varmıdır ya bende istiyordum ikea da cok pahalıydı alamadim
Disari cikinca da insanlarla kavga ediyorum cok pislik birsey oldum vallaBendeeewhatsapptan falan destan yaziyorum once sonra kendimle atışıyorum
ok kuzum organizer çekmece icinküveti diyosan 101lerde kalmamıştı ama şokta vardı balıklı
Sanırım 34ten sonra kilosuda iyiyse kuveze falan girmiyorlar kuzum 34ekadar yürüyüş yasak 3 haftam var bizde 34e gelsek hayirlisiylaBugun 34 oldum cok sukur o zaman icim rahatladi biraz
Torrent biliyorsan orda var kuzum internet linki istiyorsan bu akşam bir kurcaliyim bulabilecekmiyimdaha ilk bolumu izlemedim hazirda varsa atta aksam izleyeyim
benim kv görsen oda öyle hayatta emanet edemezsin bide ısrarla bebek doğunca gelip bakarım diyo istemiyorum dememe ramen ne el yıkamak var ne bir şey zaten çocuk tutamam yıkayamam diyor kendi çocuklarınıda pek kendi büyütmemiş zaten nerden geliyor bu özgüven anlamıyorum bide bana cahilsin bilemezsin diyor siz o cahillikle büyüttüyseniz ben hayli hayli büyütürüm yani şimdi bide eskisi gibi değil ki internet var her şeyi araştırıyoruz zaten amann zaten bu toruna bir şey alıp etme mevzularında çok canımı sıktı geçen en sonunda laf sahibi yaptı beni de ne biliyosam söyledim çocuk 3 aylıktı badi alayım onu mu alayım bunu mu alayım diye diye bu zamana geldi 2 tane 3 tane çıtçıtlı badi aldı en sonunda zorla bide senelerr önce bebek yorgan yaptırmış onu getirdi kp ile ayrılar bide ama adam eve gelip gidiyo para falan veriyo daha söylememiş hamile olduğumu bide altın yapamadım yok şu kadar olmuş altın bi yapsaydım diye bana dert yanıyo dedim ben gelinim bana her şeyi yansıtma ee ozaman dedm annemler her şeyi aldı odasına kadar siz hiç bir şeyde yardımcı olmadınız ne düğünde ne ev kurarken toruna da bi altın takında gelirken yüzünüz olur sonra misafir gibi kalıyorsunuz dedim benim gibi sessiz insana bunları dedirtti valla bide gelirim çocuğa bakarım diyo gerek yok dedm siz kendi çocuğunuza sahip çıkında eşimde sanki anasız babasız gibi öksüzler gibi kalıyo herseferinde üzülüyorum valla aman hepsi aynı ya bide hamile hamile benm kafamı şişirdi aylarca onu mu alsam bunu mu yapsam diye hep lafta ha bide geçen komşusunun torununun eskilerini toplamışta gelmiş böyle şeyleri yadırgamam aslında benim yakınım olsa ama o kim ya doğru düzgün tanımam etmem sonra bende onun kızına para verdim diyo bide bana bu kadar olur dedm niye getirdin annemler görseydi çok kızardı yapamayıpta ordan burdan toplanır mı hiç hangi zamandayız dednKaynanama bugğn acayip sinirlendim insan çocuk bakmayı hiç mi bilmez Allah ım nstye giricem diye kaynanama bıraktım eve bi geldim önüne vermiş kabuklu çekirdeklieri yarı k abuk yemiş yarı içini napıosun sen ya dedim o ayırıo dedi ne ayırması görüyorum ben dedim topladım önünden bi kabuk yutmasına bakar boğazına takılsa kalsa ne halt edicek 3 buçuk yaşımda çocuğa verilirmi. Nese içeri geçti oturdum yarım saat sonra mutfağa gittiler kv resim kursuna gidioyor. Resmi wrmış yapıcak mutfakta onun ön çizimini yapıo karakalemle aradan zaman geçti napıo oğlum diye mutfapa girdim yine bi şok oğlumun önüne yağlı boyaları koymuş fırçayıda vermiş bir bardağın içine de tineri koymuş tinere batırıp boyaya batrıp resim yapıo kokusunu hiç demiyorum bile aldım hemen sinirle oğlumu içeri. Bide bana diodu sen doğum yaptıktan sonra alırım oğlanı gezeriz bakarım ben sen de rahat rahat ilgilenirsin kızla sana çocuğu nasıl emanet edeyim ki Allah korusun çocuğun başına hertürlü şey gelir onun yanındayken
İnş görürüsün canım sende belki anneciğine süpriz yaparda gösterir yüzünü mucize gibi dünden beri yanımdan ayırmıyorum bakıp bakıp duruyorumYaaaa kocaman olmus ama bende bu haftalarda bir görsem biz cok ufakken görmüştük birdaha da göstermedi bizimki ne zaman gitsek elleriyle kapatıyor
Hahahahaha e niye kaldirdin ki dizsene hepsini ne güzel olurKız benimde çoktu etiketlerini çıkarıp oturma odasının halısının üstüne koydum çarşamba pazarı gibiydi ama yıkayıp ütüleyip yarısını bavula yarısını askıya yarısınıda dürüp koyunca hiç yokmuş gibi kaldı valla
Bizde detaylida gorunce oyle olmustuk insan gorunce dayanamiyor ya alip gidesi geliyor vallaİnş görürüsün canım sende belki anneciğine süpriz yaparda gösterir yüzünü mucize gibi dünden beri yanımdan ayırmıyorum bakıp bakıp duruyorum
ha kalıyor genelde o tarz ufak şeyler vardır çok zaman geçmediyse bir bak :)ok kuzum organizer çekmece icinküveti e bebekten almistim ben
Eşim gelsin de baktirtayim ben paso yatişha kalıyor genelde o tarz ufak şeyler vardır çok zaman geçmediyse bir bak :)
Ayyy kuzum.onu hic yapma daha kötü olmasına yol acarsınvalla bende 2 senedir ağdayla alıyorum ama ne azalıyo ne zayıflıyobenim öyle bir batıkki yani iğneyle falan deşiyodum resmen başka türlü nasıl çıkacak o sonra yürüyo içerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?