2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ins. canim allah gonlune gore versin. bir an evvel kavus sende.

Canım senin tansiyon problemin varmiydi önceden acaba geçen ki börek olayında da açlıktan olmuştu diye hatırlıyorum sen yinede bi git doktora şeker tansiyon bi baksınlar tekrar değerlerine bende çok aç ve halsiz kalıyorum ama küçük küçük hep atistiriyorum ceviz fındık fıstık vs hep elimin altında duruyor belki ondan olmuyo bana aklında olsun :)

ins. canim. hakkinda hayirlsii

Benimde 2 kasımda canım ama biraz araştırdım bu haftalarda çok belirti olmayabiliyomuş bende belki gitmem doktora bilemedim şimdi
Ay benimkide taa ayın 6 sinda ama ben 10 unda gidicem çünkü hadta sonu müsait ancak eşim çatlıyorum :) burdaki doktora gittim ama adam ben tuvaletten dönene kadar arkadaşımın eline kağıtları sıkıştırıp çıkarmış soru filan soramadık yani :)çıldırtiyor beni bu doktor sanırım bu 2m ve son gidisimdi:)

Ya kızlar utanarak birşey sorucam,Ağda yaptırsak birşey olurmu,çünkü ben hep ağda yaptıyorum
Bir güzellik uzmani olarak söylemeliyim ki ben çocukluktan beri bu işin içindeyim kaç hamileye ağda yaptım ve hala yapıyorum hiç birine birşey olmadı :) ha çok sıkıntı geçiyorsa agdacin eli ağır biriyse yada senin canın çok tatlıysa alışkın değilsen yada son aylarda sıkıntı oluyor bu aylarda başlamak ve birine alışmak en iyisi :)

Tansiyon şekere baktılar canım tansiyonum çok az düşük çıkmıştı ama o zamanda açtım doktor normal dedi. Kan şekerim düşüyor galiba aç kalınca bende anlamadım 2 seferdir aynı şey oluyor.

Merhabalar benim de tup bebek. Bu haftaya kadar cok kasik agrilarim oldu. Tedaviden sonra kistlerim olusmus buyumus ve agrinin o yuzden olduğu ayrica rahim büyümesinden kaynakli da oldugu söylendi. Bol bol su icmemi soyledi dr. Su an iyiyim cok şükür. Kasik agrilari bel agrilarina dönüştü ve o da azaldi biraz. Korkmayin gececek bol bol dinlenin su icin

Ay niye öyle yapmışki devletemi gidiyosun canım?

Sen ara ara birşeyler at ağzına canım şimdi çocukta baskı uygulamaya başladı oda yapıyor olabilir çünkü benimde arada gözüm kararıyor olur böyle şeyler bence hani hep dalgasına başım dönüyor midem bulanıyor diyene hamilemisin derler ya ondan pay biç

ben sosyal medyaki halini muayenemde bulamadım maalesef zahide hanımın....
instagramdan takip ediyorum bende kendisini. aslında çok şaşırdığımı söylemem lazımdı ama şaşırmadım nedense. sosyal medyadan birini seçecek olsam youtube de videolarından çok faydalandığım, sahte gülücük saçmaya uğraşmak yerine çok fazla kimsenin vermediği bilgileri veren ve gerçekten insanı rahatlatan Kağan Kocatepe'yi seçerdim.
eğer youtube da denk gelmediyseniz tavsiye ederim(tüm arkadaşlara). düşük korkumu sayesinde yendim. Banu hanımın videolarını izlemek istemedim mesela nedense.. insana bi korku salıyor

Ay niye öyle yapmışki devletemi gidiyosun canım?
Ay yok normalde medicana ya gidiyorum burdaki devlete kan takibi ve ilk ultrason için gitmiştim 15 gün sonra gel demişti gitmiycektimde hep merak işte gittim ve yine pişman oldum diyelim ama akıllandım cins bi adam burdaki doktor ya arkadaşım video için kalp atışını çekiyordu sesi bir daha açarmısınız dedi adam o daha konuşmaz dedi inanabiliyomusun

Şuan medicana ayla eser :) bak devlette gatada bi doktorum var çok şeker murat dede çok sevdim ben o adamı bilmiyorum onuda tavsiye ederim ilgili bir doktor :)
Medicana da doğum yapanlar çok memnun. Düşünecem doktorunu çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…