- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
ins. canim allah gonlune gore versin. bir an evvel kavus sende.Kızlar merhaba bende üç ay önce kürtaj oldum kalp atışı durmuştu bebeğimin maaleseftüp bebekti şimdi bu ay nasipse tekrar dondurulmuş transfer olacak dua edin İnşâAllah bu sefer nasip olur bende 2019 haziran annesi olmak istiyorum isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde İnşâAllah
Canım senin tansiyon problemin varmiydi önceden acaba geçen ki börek olayında da açlıktan olmuştu diye hatırlıyorum sen yinede bi git doktora şeker tansiyon bi baksınlar tekrar değerlerine bende çok aç ve halsiz kalıyorum ama küçük küçük hep atistiriyorum ceviz fındık fıstık vs hep elimin altında duruyor belki ondan olmuyo bana aklında olsun :)Benimde hiç yok belirti sadece bu sabah geç kalktım bide kalkınca hemen kahvaltı yapmamıştım kahvaltıyı hazırlarken kan şekerim düştü soğuk soğuk terledim gözlerim karardı bayılcak gibi oldum zor hazırladım kahvaltıyı buda belirti sayılır demi canım? Doktorum gel bi bakalımda için rahat etsin dedi gidicem bakalım.
ins. canim. hakkinda hayirlsiimerhaba. benim çikolata kistim var. daha önce 1 dış gebelik geçirdim. bu ay hsg den sonraki ilk ayım. progestan kullanıyorum. aslında ümidim vardı ama erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. bat 24 eylül. çok düşük bir ihtimal de olsa ben de bekliyorum umarım bir mucize olur :)
Çok üzüldüm canım dediğiniz gibi biraz göz boyama sanırım bu sosyal medya işi inşallah bu bebeğini sağ saglim alırsın kucağınaBen de malesef. bir önceki hamileliğimde ona gitmiştim ve sonuç düşük
Ay benimkide taa ayın 6 sinda ama ben 10 unda gidicem çünkü hadta sonu müsait ancak eşim çatlıyorum :) burdaki doktora gittim ama adam ben tuvaletten dönene kadar arkadaşımın eline kağıtları sıkıştırıp çıkarmış soru filan soramadık yani :)çıldırtiyor beni bu doktor sanırım bu 2m ve son gidisimdi:)Benimde 2 kasımda canım ama biraz araştırdım bu haftalarda çok belirti olmayabiliyomuş bende belki gitmem doktora bilemedim şimdi
Bir güzellik uzmani olarak söylemeliyim ki ben çocukluktan beri bu işin içindeyim kaç hamileye ağda yaptım ve hala yapıyorum hiç birine birşey olmadı :) ha çok sıkıntı geçiyorsa agdacin eli ağır biriyse yada senin canın çok tatlıysa alışkın değilsen yada son aylarda sıkıntı oluyor bu aylarda başlamak ve birine alışmak en iyisi :)Ya kızlar utanarak birşey sorucam,Ağda yaptırsak birşey olurmu,çünkü ben hep ağda yaptıyorum
Hahaha vallaAyyy sorma canim cok sukur . zorla senin kesleri de ikiz yapacaktik :))
İnşallah ben henüz doktor bulamadım bakalım...Aynen canım masajlarla yaglarla yapıyorlar mümkün yani umarım benim doktorumda benim gibi düşünüyordur :) tabi anatomi de önemli :)
Tansiyon şekere baktılar canım tansiyonum çok az düşük çıkmıştı ama o zamanda açtım doktor normal dedi. Kan şekerim düşüyor galiba aç kalınca bende anlamadım 2 seferdir aynı şey oluyor.Canım senin tansiyon problemin varmiydi önceden acaba geçen ki börek olayında da açlıktan olmuştu diye hatırlıyorum sen yinede bi git doktora şeker tansiyon bi baksınlar tekrar değerlerine bende çok aç ve halsiz kalıyorum ama küçük küçük hep atistiriyorum ceviz fındık fıstık vs hep elimin altında duruyor belki ondan olmuyo bana aklında olsun :)
P Piknik tup canim kontrolun nasil gecti?
İnsanın asla içine tam sinmiyor zaten pimpirikliyse :) umarım bulursun benim Şuan ki doktorum sakın ve bilgili görünüyor öneririm :)İnşallah ben henüz doktor bulamadım bakalım...
Merhabalar benim de tup bebek. Bu haftaya kadar cok kasik agrilarim oldu. Tedaviden sonra kistlerim olusmus buyumus ve agrinin o yuzden olduğu ayrica rahim büyümesinden kaynakli da oldugu söylendi. Bol bol su icmemi soyledi dr. Su an iyiyim cok şükür. Kasik agrilari bel agrilarina dönüştü ve o da azaldi biraz. Korkmayin gececek bol bol dinlenin su icinMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek sonucu 6 haftalık hamileyim. İlk gebeligim ama gece yatarken ve bazen gün içinde adet gibi sancılar, batmalarim oluyor. Normal midir ya da endişe etmelimiyim? Bu dirumu yaşayanlar var mı?
Ay niye öyle yapmışki devletemi gidiyosun canım?Ay benimkide taa ayın 6 sinda ama ben 10 unda gidicem çünkü hadta sonu müsait ancak eşim çatlıyorum :) burdaki doktora gittim ama adam ben tuvaletten dönene kadar arkadaşımın eline kağıtları sıkıştırıp çıkarmış soru filan soramadık yani :)çıldırtiyor beni bu doktor sanırım bu 2m ve son gidisimdi:)
Kimdi doktorun. Önerilere açığım :)İnsanın asla içine tam sinmiyor zaten pimpirikliyse :) umarım bulursun benim Şuan ki doktorum sakın ve bilgili görünüyor öneririm :)
Sen ara ara birşeyler at ağzına canım şimdi çocukta baskı uygulamaya başladı oda yapıyor olabilir çünkü benimde arada gözüm kararıyor olur böyle şeyler bence hani hep dalgasına başım dönüyor midem bulanıyor diyene hamilemisin derler ya ondan pay biçTansiyon şekere baktılar canım tansiyonum çok az düşük çıkmıştı ama o zamanda açtım doktor normal dedi. Kan şekerim düşüyor galiba aç kalınca bende anlamadım 2 seferdir aynı şey oluyor.
instagramdan takip ediyorum bende kendisini. aslında çok şaşırdığımı söylemem lazımdı ama şaşırmadım nedense. sosyal medyadan birini seçecek olsam youtube de videolarından çok faydalandığım, sahte gülücük saçmaya uğraşmak yerine çok fazla kimsenin vermediği bilgileri veren ve gerçekten insanı rahatlatan Kağan Kocatepe'yi seçerdim.ben sosyal medyaki halini muayenemde bulamadım maalesef zahide hanımın....
Ay yok normalde medicana ya gidiyorum burdaki devlete kan takibi ve ilk ultrason için gitmiştim 15 gün sonra gel demişti gitmiycektimde hep merak işte gittim ve yine pişman oldum diyelim ama akıllandım cins bi adam burdaki doktor ya arkadaşım video için kalp atışını çekiyordu sesi bir daha açarmısınız dedi adam o daha konuşmaz dedi inanabiliyomusunAy niye öyle yapmışki devletemi gidiyosun canım?
Şuan medicana ayla eser :) bak devlette gatada bi doktorum var çok şeker murat dede çok sevdim ben o adamı bilmiyorum onuda tavsiye ederim ilgili bir doktor :)Kimdi doktorun. Önerilere açığım :)
Medicana da doğum yapanlar çok memnun. Düşünecem doktorunu çok teşekkür ederim :)Şuan medicana ayla eser :) bak devlette gatada bi doktorum var çok şeker murat dede çok sevdim ben o adamı bilmiyorum onuda tavsiye ederim ilgili bir doktor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?