• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bilmem belki belli olmaz :) şaka bi yana da o kadar zayif olunca ve biraz bile göbek insanlarda hemen o izlenimi verebilir :) bi ara bende ayni kiloydum seninle boyumuzda ayni sistiyse karnın normal :)
Ehh birazcık var birde şirkette kim ne yiyorsa göz hakkı al bakayım anne böreği evden getirdim göz hakkı al bakayım meyve bırak şirketin karşısındaki komşu krep yapıp getirmiş bugün:halay:geçen gün aşure getirenler falan valla nasıl geçecek bu dönem bilmiyorum 100 kilo olup çıkıcam heralde diyorum:KK53:

Ehh birazcık var birde şirkette kim ne yiyorsa göz hakkı al bakayım anne böreği evden getirdim göz hakkı al bakayım meyve bırak şirketin karşısındaki komşu krep yapıp getirmiş bugün:halay:geçen gün aşure getirenler falan valla nasıl geçecek bu dönem bilmiyorum 100 kilo olup çıkıcam heralde diyorum:KK53:
Yok yok yeme :D yani bir parçacık ye sonra sıkıntı oluyor o kilolar :D ben evlenince aldım 10 kilo o bile bi tuhaf yaptı beni şimdi en fazla 10 kilo alayım diyorum ama benimde sürekli karnım aç nasıl olacak bilemedim :D

• Beğen
Reactions: BYV
Benim kan tahlillerinde kanda virüs gözüküyor olumlu düşünmeye , kötü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil stres oldum :işsiz:
Doktorum da bu hafta yok, teli de kapalı yurtdışındaymış.
Olmadı yarın başka doktora göstereceğim sonuçları.
Wbc mi yüksek çıktı?
Benim de yüksek kendi doktorumla randevuma daha var yarın başka doktora sorucam sanırım endişelendim baya.

Wbc mi yüksek çıktı?
Benim de yüksek kendi doktorumla randevuma daha var yarın başka doktora sorucam sanırım endişelendim baya.
TOXO IgG 2,70 ( grayzone ) yazıyor, normal değer 0-1,56 olması gerekmiş.
RUBELLA IgG 120.00 pozitif bu değer de.
Lökosit 29 çıkmış , normal değeri 5 olması gerek.

Bu değerler de çok önemli, riskleri bebek için çok ciddi netten araştırdığım kadarıyla.

TOXO IgG 2,70 ( grayzone ) yazıyor, normal değer 0-1,56 olması gerekmiş.
RUBELLA IgG 120.00 pozitif bu değer de.
Lökosit 29 çıkmış , normal değeri 5 olması gerek.

Bu değerler de çok önemli, riskleri bebek için çok ciddi netten araştırdığım kadarıyla.
Canım korkma ıgg daha önceden geçirmişsin demek bu ıgm olsaydı şuanda olurdu. Bağışıklığın var yani iyi birşey. Bende evde 4 tane kedi var ve toxo negatif çıkmış. Şimdi deli gibi dikkat ediyorum tuvalet temizliğinde negatif çıkması olumsuz birşey aslında keşke benimde pozitif olsaydı. Ama lökosit için bir yorumum yok bilmiyorum ama stress yapma boşuna:KK200:

Merhabalar benim de tup bebek. Bu haftaya kadar cok kasik agrilarim oldu. Tedaviden sonra kistlerim olusmus buyumus ve agrinin o yuzden olduğu ayrica rahim büyümesinden kaynakli da oldugu söylendi. Bol bol su icmemi soyledi dr. Su an iyiyim cok şükür. Kasik agrilari bel agrilarina dönüştü ve o da azaldi biraz. Korkmayin gececek bol bol dinlenin su icin
Bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bol su içiyorum ama daha dikkat edeceğim.

Neden ki hangi doktora gidiyordun canım sen merak ettim şimdi

ben Seda Atlıman a gidiyordum doktor olarak çok sıkıntı yaşamadım ilgili bir doktordu ama bir rahim filmi çekti evlere şenlik götürdüğüm tüm dr lar bu ne dedi, ama diğer bölümlerinde ve doktorlarında çok sorun yaşadık sanırım doktorlara belli bir kota veriyorlar onu doldurmak için saçmasapan testler yapıyorlar, en son eşim grip diye girdi ciğerler bitmiş dediler akşama kadar yapmadık test bırakmadılar psikolojimizi bozdular sonrada aa gripmiş deyip yolladılar genel olarak hastanede sıkıntı var bence benim deneyimim bu şekilde

Kizlar simdi ciktim doktordan kalp atisini duydum rahatladim. Normalde 7 haftalik oldu bugun 6 haftayla uyumluydu umarim sorun yoktur. Cok sukur
Gözün aydın canım
Hemen hemen çoğumuzda aynı durum sözkonusu yani olması gerekenden geride haftası.. neden acaba

ben Seda Atlıman a gidiyordum doktor olarak çok sıkıntı yaşamadım ilgili bir doktordu ama bir rahim filmi çekti evlere şenlik götürdüğüm tüm dr lar bu ne dedi, ama diğer bölümlerinde ve doktorlarında çok sorun yaşadık sanırım doktorlara belli bir kota veriyorlar onu doldurmak için saçmasapan testler yapıyorlar, en son eşim grip diye girdi ciğerler bitmiş dediler akşama kadar yapmadık test bırakmadılar psikolojimizi bozdular sonrada aa gripmiş deyip yolladılar genel olarak hastanede sıkıntı var bence benim deneyimim bu şekilde
Tuhaf olmuş gerçekten eşim 2 kere ameliyat oldu orda özel sağlık sigortamiz yatarak tedaviyi %100 karşılıyordu o zaman ayakta tedavi indirimliydi sadece ve biz devlette yada başka yerde yaptırdığımız emar sonuçlarıyla filmlerle gittik doktor hiç başka test istemedi kontroller için yardımcı oldular falan sadece ilk gittiğimiz gün para verdik 12 lira mı ne sonra 5 kuruş istemediler direk yatış olarak gösterdiler çünkü size denk gelmis galiba :KK43:

Gözün aydın canım
Hemen hemen çoğumuzda aynı durum sözkonusu yani olması gerekenden geride haftası.. neden acaba
Benimde öyle. 2 hafta önce kalp atışı diye gittik kese küçük bebek haftayla uyumlu değil dedi ömrümden ömür gitti. Ama şu an başka bir dr a gidiyorum bir hafta geride olsa da hiçbir sorun yok diyor merak etmeyin yetişir inşallah miniklerimiz

Arkadaşlar özellikle neleri yemeye dikkat ediyorsunuz ben yeni öğrendiğim için arastiriyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istedim:KK36:

Yok canım bişey olmaz dün ben de kendime yaptım mesleğim kuaförlük olduğu için kendim yapıyorum
Ya ben her ağdada illaki pişiyorum arkadaş nedir bu alanın mı suçu benim mi cildim hhassas çok sinir bi durum

Canım korkma ıgg daha önceden geçirmişsin demek bu ıgm olsaydı şuanda olurdu. Bağışıklığın var yani iyi birşey. Bende evde 4 tane kedi var ve toxo negatif çıkmış. Şimdi deli gibi dikkat ediyorum tuvalet temizliğinde negatif çıkması olumsuz birşey aslında keşke benimde pozitif olsaydı. Ama lökosit için bir yorumum yok bilmiyorum ama stress yapma boşuna:KK200:
Çok sağ ol balım , moral oldun :KK68:
Yarın sabah gidip sonuçları göstereceğim içim rahat etsin.
Çok olumsuz şey yazıyor çünkü nette.:KK19:

Kızlar çok şükür kesenin içinde bebegimizi de gördük kalp atışı var dedi ama makine daha çok küçük olduğu için tam yakalayamıyor 10 gün sonra gine gelin dedi sağolsun çok ilgilendi hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Gözün aydın canım :nazar::emir_bebek::KK200:

Back
X