• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhabalar benim de tup bebek. Bu haftaya kadar cok kasik agrilarim oldu. Tedaviden sonra kistlerim olusmus buyumus ve agrinin o yuzden olduğu ayrica rahim büyümesinden kaynakli da oldugu söylendi. Bol bol su icmemi soyledi dr. Su an iyiyim cok şükür. Kasik agrilari bel agrilarina dönüştü ve o da azaldi biraz. Korkmayin gececek bol bol dinlenin su icin
Benimde iğne tedavisinden dolayı kistlerim var , 4 tane 6 cm bu hafta boyutunu sormadım biraz daha büyümüş demişti dr, benimde çok ağrı yaptı hatta geçen Perşembe gecesi ağrıdan hastanelik oldum ama şuanda daha iyiyim
Senin kistlerin ne durumda

Tuhaf olmuş gerçekten eşim 2 kere ameliyat oldu orda özel sağlık sigortamiz yatarak tedaviyi %100 karşılıyordu o zaman ayakta tedavi indirimliydi sadece ve biz devlette yada başka yerde yaptırdığımız emar sonuçlarıyla filmlerle gittik doktor hiç başka test istemedi kontroller için yardımcı oldular falan sadece ilk gittiğimiz gün para verdik 12 lira mı ne sonra 5 kuruş istemediler direk yatış olarak gösterdiler çünkü size denk gelmis galiba :KK43:

bizimle sağlık sigortamız var hiç para vermiyorduk ama birkaç kötü deneyimden sonra bıraktık hastaneyi belki bizim şanssızlığımızdır yada sizin şansınız :) benim deneyimim pek olumlu değildi

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. benim midem sıkıntı oluşturuyor. hep bir şiş gazlı ağrıyor. Allah izin verirse 7+0 ile çarşamba günü kalp atımı var mı diye bakacaz randevum var. iştahımı bu ağrılar kapatıyor biraz ama keşke ağrı olmasa da iştahım olsa. Bende durumlar böyle. 1 gün kaldı. bakalım kalbi atacak mı ya da atıyor mu tatlının:dua:
Hadi inş
bir gün var aramızda benimde Perşembe 7+0 da kontrol, 6+1 de kalp atımını gördük ama sesi duymamıştık inş güçlenmiştir miniğim duyarız güm gümleri

Aynen canım bizde dün annemle kayınvalideme söyledik hamile olduğumu:) eşim dedi annesine doktor muane ücreti 150 lira anne haberin olsun dedi anneside tamam oğlum vercez artık yapcak bişey yok dedi :) sanırım muane ücretinden yırttık:KK53:
Yaa sen medicslparka gidiyordun değilmi orda muayene ücreti 150 liramı hastane olarak ne yüksekmiş
İyi bari iyisiniz o zaman :))

Kızlar çok şükür kesenin içinde bebegimizi de gördük kalp atışı var dedi ama makine daha çok küçük olduğu için tam yakalayamıyor 10 gün sonra gine gelin dedi sağolsun çok ilgilendi hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Gözün aydın canım Rabbim bizlere de duymayı nasip eder inşallah ❤️

Kızlar çok şükür kesenin içinde bebegimizi de gördük kalp atışı var dedi ama makine daha çok küçük olduğu için tam yakalayamıyor 10 gün sonra gine gelin dedi sağolsun çok ilgilendi hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Gözün aydın canımmm
Bizde inş Perşembe sabah duymaya gidicez geçen cuma sadece görebilmiştik
İnş sende 10 gün çabuk geçer duyarsın mucizenin sesini

Cok sevindim senin adina canim gozun aydin. Saglikla büyüsun bebisin insallah.

Yaa sen medicslparka gidiyordun değilmi orda muayene ücreti 150 liramı hastane olarak ne yüksekmiş
İyi bari iyisiniz o zaman :))
140 tl canım eşim yuvarlayarak söyledi :D sen nereye gidiyosun? Aslında bakarsan bana normal geliyo medstarda 115 tl ve küçücük bi hastane. Medicalparka göre fiyatı normal buluyorum.

Ya ben her ağdada illaki pişiyorum arkadaş nedir bu alanın mı suçu benim mi cildim hhassas çok sinir bi durum
Benimde öyle oluo canım her defasında oluosa cildin hassas demek ki bazen oluosa alan kişiyle alakalıdır

Üniverste de genetik testler felan yapıldı eşim ve benim için ama hiç bişey çıkmadı
Zaten genelde genetik anomalisi olan bebekler erken haftalar da düşüyor. Nasibi yokmuş demek ki dünyada diyelim. İnşallah bir daha yaşanmaz böyle şeyler. Allahım miniklerimizi korusun. Ben de çok korkuyorum o olaydan maalesef ama olacağı varsa önüne geçemeyiz tabi :(

Burnu tıkanan var mı benim gibi? Benim her akşam muhakkak bi tarafı tıkanıyo normalde iliadin aşığıyım ama haliyle kullanamıyorum. Tuzlu suyla açıyorum arkadaşlar haberiniz olsun. Hormonlardan dolayı burun tıkanıyomuş
İlliadin neden kullanamıyosun??

Tabi canım bizim hiç bi sıkıntı yoktu ne oldu nasıl oldu bizde anlamadık rabbim benişlerimizi
Zaten genelde genetik anomalisi olan bebekler erken haftalar da düşüyor. Nasibi yokmuş demek ki dünyada diyelim. İnşallah bir daha yaşanmaz böyle şeyler. Allahım miniklerimizi korusun. Ben de çok korkuyorum o olaydan maalesef ama olacağı varsa önüne geçemeyiz tabi :KK43:
Bende çok korkuyorum bebeğimin kalbini duymaya gideceğim ama hep bi korku var işte

Back
X