merhaba arkadaslar bende 2embriyo transfer edilmis ve heyecanla 1kasim ilk ultrason randevusunu bekleyen haziran 2019 anne adayiyim kismetse. :) allah hepimizin yardimcisi olsun. isteyenlerede bu duyguyu en kisa zamanda nasip etsin.
Tansiyon şekere baktılar canım tansiyonum çok az düşük çıkmıştı ama o zamanda açtım doktor normal dedi. Kan şekerim düşüyor galiba aç kalınca bende anlamadım 2 seferdir aynı şey oluyor.
01.09. 2018 de atte girdim ve
01.10.2018 de adete girmedim normalde ay ay giriyom ve geçigince zamanla dr a gidince hamile oldupumu öğrendim şimdi düzeltmeye çalişiyorum ama olmuyor yada ben mi yanliş yapıyorum bilemwdim ki canım yaa detaylı yazdım ama
Kızlar iyi akşamlar herkese. Birşey soracağım bu karın ne zaman tam olarak belli olmaya başlar. Bugün elbise giymiştim iş yerinde 1 yıl önce ayrılan bir arkadaşım gelmiş ziyarete karşıdan gördü beni kız sen hamilemisin diye bağarmaya başladı 172 boyum 49 kiloyum bildiğin kürdan birazcık göbüşüm belli oluyor ve anladı kız hemen ben şokkk
01.09. 2018 de atte girdim ve
01.10.2018 de adete girmedim normalde ay ay giriyom ve geçigince zamanla dr a gidince hamile oldupumu öğrendim şimdi düzeltmeye çalişiyorum ama olmuyor yada ben mi yanliş yapıyorum bilemwdim ki canım yaa detaylı yazdım ama
Ben günde iki bardk süt yiyebildipimce yoğurt bir kase ceviz fındık bade 4,5 adet hepsinden ve normal yiyecejlerdwn ıdrar yolunda enfeksiyon ve kum döküyormuşuö dr bol bol su iç dedi içebildiğim vehatırlyabildiğim kaxar su içmeye çalışıyom.
Kola, maydonoz, acı, nar, ywşil çay, bunalrı tükwtmiyorum çünkü düşük yapmaya neden oluyormuş ve zarar veriyormuş
140 tl canım eşim yuvarlayarak söyledi sen nereye gidiyosun? Aslında bakarsan bana normal geliyo medstarda 115 tl ve küçücük bi hastane. Medicalparka göre fiyatı normal buluyorum.
Bizim burdada çok güzel özelde bir dr var ücreti 70 tl ama tahliller çok pahalı ve bu bile fazla geliyor bize çünki şuan yeni evliyiz ve çok eksiklerimiz var iş sıkıntısı var allahım yardım etsin inşallah bebeğim rıskıyla gelir ve bize şans getirir onun için elimdwn geleni yapmak isterim umarım rabbim yardım ederde herşey yoluna girer
Dr um öyle dio 6hafta 5 günlüğüm şuan iki hafta so ra kalp atışina gidicem bir kaç gün önce köntröldeydim kalp atışi duyulmadı ve iki hafta sonra gel dedi dr zaten ultrason fotoğrafında da 6 haftalık görünüyor du
Dr um öyle dio 6hafta 5 günlüğüm şuan iki hafta so ra kalp atışina gidicem bir kaç gün önce köntröldeydim kalp atışi duyulmadı ve iki hafta sonra gel dedi dr zaten ultrason fotoğrafında da 6 haftalık görünüyor du
Hmm anladım benim son adet tarihi 15 eylül yani a5 gün fark doğum tarihindedir seninle 15 fark gözüküyo olsun sağlıklı olsunda artık tarih marin önemli degil
Koltukta uyuyakalmışım 4 saatAyy yok kız almaya çalışıyorum alamıyorum bebişimle alırım inşallah en az 5 kiloda doğumdan sonra kalır umarım. İyi geceler herkese
Koltukta uyuyakalmışım 4 saatAyy yok kız almaya çalışıyorum alamıyorum bebişimle alırım inşallah en az 5 kiloda doğumdan sonra kalır umarım. İyi geceler herkese
Kilo almak kadar kolay bir şey mi var yediğin tüm yemekleri ekmekle tüket tok karınla hamur işi çikolata tatlı yeee ve boll meyve bak nasıl kilo alıyon ve mümkünse gece yee
Hmm anladım benim son adet tarihi 15 eylül yani a5 gün fark doğum tarihindedir seninle 15 fark gözüküyo olsun sağlıklı olsunda artık tarih marin önemli degil