- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canim cok uzuldum ne denir bilemedim başin sag olsun. Rabbim bu evladini sana bagislasin. Saglikla kucagina alip buyutmek nasip olsun insallah.Slm arkadaşlar bende 6+3 günlük hamileyim geçen aralık ayında 40+6 günlük bebeğimi doğum beklerken karnımda kalbinin durduğunu öğrendim çok dua edin benim için
Hangi doktora gittin canımben normalde özel muayeneye gidiyorum ama birkaç kere Medikal Parka kadın doğuma gittim genel olarak memnun kaldım ulaşım sıkıntı olmazsa orayı da düşünebilirsin
İyi olda sağlık olsun canım .Girmiyorum pek canım
Canım çok geçmiş olsun .Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
bende perşembe günü gidicem kısmetse. naptın gittin mi kontroleYok canim gitmedim erken diye pzt gidicem insAllah 5+5 oluyoruz.cuma gunu 397 ydi sen gittin mi hic ?
Süt u yeni içmeye başladım ama findik ceviz felan yiyordum acı da düşük yapıyor mu ona da dikkat etmem lazım inşallahBen günde iki bardk süt yiyebildipimce yoğurt bir kase ceviz fındık bade 4,5 adet hepsinden ve normal yiyecejlerdwn ıdrar yolunda enfeksiyon ve kum döküyormuşuö dr bol bol su iç dedi içebildiğim vehatırlyabildiğim kaxar su içmeye çalışıyom.
Kola, maydonoz, acı, nar, ywşil çay, bunalrı tükwtmiyorum çünkü düşük yapmaya neden oluyormuş ve zarar veriyormuş
Ben de kullandım bi kez bi kereden bişey olmaz bence ama bi daha kullanma bence enjektörle önce tuzlu su sonra normal çeşme suyu sıkınca açılıyoGerçektenmi? Ben kullandım bi kez
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
Canım IgG daha önce geçirmişsin demek. Onun için endişelenmene gerek yok. Vücudun buna bağışıklığı olduğunu gösterir hatta iyi bile.TOXO IgG 2,70 ( grayzone ) yazıyor, normal değer 0-1,56 olması gerekmiş.
RUBELLA IgG 120.00 pozitif bu değer de.
Lökosit 29 çıkmış , normal değeri 5 olması gerek.
Bu değerler de çok önemli, riskleri bebek için çok ciddi netten araştırdığım kadarıyla.
Gittim canim keseyi gördük çok şükür darısı basinizabende perşembe günü gidicem kısmetse. naptın gittin mi kontrole
Günaydın kızlar.
ayyy maşallahh çok sevindimm.. banada umut olduGittim canim keseyi gördük çok şükür darısı basiniza
Kızlar hepinize hayırlı olsun bebisleriniz inşallah bende haziran annesi adayıyım rabbim kucagima nasip ederse
Bişey sorucam 17 Ekim 1112
22 Ekim'de 2922 çıkti kan testim henüz hastaneye gitmedim ama artış bana az gibi geldi birde birini hastanede birini sağlık ocağında verdim ya umarım sağlıklıdır bebeğim
çok geçmiş olsun, herşeyin hayırlısı allahım hakkında hayırlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah en doğru zamanda.Günaydın kızlar.
Hosgeldin :)
Farkli cihazlarla ölçüm yapıldığındanda kaynaklaniyor olabilir olcum yaptirdigin yerde sordunmu bisey dedilermi ?
Sagol canim Amin insAllah sen dinledin mi kalp atışlarını? bilmiyorum dr söylemedi ultrason kagidindan da anlayamadımHayırlı olsun canım ınsallah bir dahaki kontrolde hem bebek hem kalp atışını görürsün kesen kaç mm
Günaydın kızlar.
Canım çok geçmiş olsun. Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı seni cok iyi anlıyorum ama Allah'ın izniyle yine gebe kalacaksin ve ınsallah her şey çok güzel olacak.Günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?