2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ayyy maşallahh çok sevindimm.. banada umut oldu
5+5 temi gittin, bidaha ne zaman çağırdı karnından mı baktı. gün azaldıkça heyecanlanıyorum
Evet canim 5+5 ti karindan bakti ama göremedi rahim seklinden dolayi dedi alttan bakinca gördük.2 hafta sonra gidicem insAllah dayanabilirsem:) senin ne zaman kontrolun erken gitmezsen görürsün insAllah:)

Canim cok üzüldüm Allah yardimcin olsun insAllah yeniden sağlıklı bir bebege hamile kalirsin

çok çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile olursun..

hayırlı olsun öncelikle.. her zaman tam 2 kat artış olmayabilir özellikle 1000den sonrasında.. bi de cihazlar arası fark olabiliyor. benim aynı gün sağlık ocağında 644 hastanede 895 çıkmıştı..

Benim cok sık tıkanır iliadin kullanirdim hamilelikte kullanmadim nane yağı koklarim yastigima damlatirim o da cok Guzel aciyor tuzlu su açmıyor beni

günaydın canım çok geçmiş olsun .. inşallah gönlüne göre sağlıklı bi bebeğin olur en kısa zamanda

Hangi doktora gittin canım

Ahmet Süha Özer, Ertan Öztürk birde Süleyman isminde birine gittim 3ü de genel olarak bilgili ve herşeyi tek tek açıklayıcı doktorlardı ben beğendim memnun kaldım gayet, ama gebeliğim riskli olduğu için kendi doktorum Prof Mehmet Erdem'le devam ediyorum

hayırlı olsun öncelikle.. her zaman tam 2 kat artış olmayabilir özellikle 1000den sonrasında.. bi de cihazlar arası fark olabiliyor. benim aynı gün sağlık ocağında 644 hastanede 895 çıkmıştı..

Yaa yüreğime su serptin valla gece uyuyamadım hiç düşünmekten keseyi gördünüz mü siz bu değerde benim kese görünür mü gitsem mi acaba hastaneye

Allah sabır versin canım 2 kere düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum, umudunu hiç yitirmeden inşallah bir an önce sağ salim kavuşursun bebeğine

Geçmiş olsun

Yaa yüreğime su serptin valla gece uyuyamadım hiç düşünmekten keseyi gördünüz mü siz bu değerde benim kese görünür mü gitsem mi acaba hastaneye
Canım benim değer 2000 lerdeydi geçen hafta gördüm keseyi çok şükür önümüzdeki hafta bi aksilik olmazsa bebeğimi görmek ve kalp atışını duymak için gideceğim

teşekkürler canım süleyman beyin ismini duymuştum daha önce

ben 895i gördükten 3 gün sonra gittim karından ultrasonla gördük ama çok çok küçüktü daha yeni oluşuyordu.. ama seninki 2000leri geçm,iş kişiden kişiye ve cihazdan cihaza değişse de görebilirsin diye düşünüyorum :)

Tmm cnm çok sağol inşallah görebilirim sende bebeğini sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…