- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
Evet canim 5+5 ti karindan bakti ama göremedi rahim seklinden dolayi dedi alttan bakinca gördük.2 hafta sonra gidicem insAllah dayanabilirsem:) senin ne zaman kontrolun erken gitmezsen görürsün insAllah:)ayyy maşallahh çok sevindimm.. banada umut oldu
5+5 temi gittin, bidaha ne zaman çağırdı karnından mı baktı. gün azaldıkça heyecanlanıyorum
Insallah canimHadi inş
bir gün var aramızda benimde Perşembe 7+0 da kontrol, 6+1 de kalp atımını gördük ama sesi duymamıştık inş güçlenmiştir miniğim duyarız güm gümleri
Tabi canım ama sancım tuttu doğum için gittim hastaneye o zaman öğrendim bigün önceside kontrole gitmiştim ve bebeğim 4 kilo doğduSizde genetik sorun olmasa bile, bebekte olabiliyor
Canim cok üzüldüm Allah yardimcin olsun insAllah yeniden sağlıklı bir bebege hamile kalirsinGünaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
Amin canım rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın rabbim kimsenin elini boş çevirmesin çok zorCanim cok uzuldum ne denir bilemedim başin sag olsun. Rabbim bu evladini sana bagislasin. Saglikla kucagina alip buyutmek nasip olsun insallah.
çok çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamile olursun..Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.
hayırlı olsun öncelikle..Kızlar hepinize hayırlı olsun bebisleriniz inşallah bende haziran annesi adayıyım rabbim kucagima nasip ederse
Bişey sorucam 17 Ekim 1112
22 Ekim'de 2922 çıkti kan testim henüz hastaneye gitmedim ama artış bana az gibi geldi birde birini hastanede birini sağlık ocağında verdim ya umarım sağlıklıdır bebeğim
Benim cok sık tıkanır iliadin kullanirdim hamilelikte kullanmadim nane yağı koklarim yastigima damlatirim o da cok Guzel aciyor tuzlu su açmıyor beniBurnu tıkanan var mı benim gibi? Benim her akşam muhakkak bi tarafı tıkanıyo normalde iliadin aşığıyım ama haliyle kullanamıyorum. Tuzlu suyla açıyorum arkadaşlar haberiniz olsun. Hormonlardan dolayı burun tıkanıyomuş
Günaydın kızlar.
Hangi doktora gittin canım
hayırlı olsun öncelikle..her zaman tam 2 kat artış olmayabilir özellikle 1000den sonrasında.. bi de cihazlar arası fark olabiliyor. benim aynı gün sağlık ocağında 644 hastanede 895 çıkmıştı..
Günaydın kızlar.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Canım benim değer 2000 lerdeydi geçen hafta gördüm keseyi çok şükür önümüzdeki hafta bi aksilik olmazsa bebeğimi görmek ve kalp atışını duymak için gideceğimYaa yüreğime su serptin valla gece uyuyamadım hiç düşünmekten keseyi gördünüz mü siz bu değerde benim kese görünür mü gitsem mi acaba hastaneye
teşekkürler canım süleyman beyin ismini duymuştum daha önceAhmet Süha Özer, Ertan Öztürk birde Süleyman isminde birine gittim 3ü de genel olarak bilgili ve herşeyi tek tek açıklayıcı doktorlardı ben beğendim memnun kaldım gayet, ama gebeliğim riskli olduğu için kendi doktorum Prof Mehmet Erdem'le devam ediyorum
ben 895i gördükten 3 gün sonra gittim karından ultrasonla gördük ama çok çok küçüktü daha yeni oluşuyordu.. ama seninki 2000leri geçm,iş kişiden kişiye ve cihazdan cihaza değişse de görebilirsin diye düşünüyorum :)Yaa yüreğime su serptin valla gece uyuyamadım hiç düşünmekten keseyi gördünüz mü siz bu değerde benim kese görünür mü gitsem mi acaba hastaneye
ben 895i gördükten 3 gün sonra gittim karından ultrasonla gördük ama çok çok küçüktü daha yeni oluşuyordu.. ama seninki 2000leri geçm,iş kişiden kişiye ve cihazdan cihaza değişse de görebilirsin diye düşünüyorum :)
Başınız sağolsun : (Tabi canım ama sancım tuttu doğum için gittim hastaneye o zaman öğrendim bigün önceside kontrole gitmiştim ve bebeğim 4 kilo doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?