3 haftadır ilerlemio bu haftam ya 7+1 olmam lazım 6+5 oldu yine doktor bebek oluşmuş gibi duruo ama emin olalım dedi detaylı ultrosona yönlendirdi bide kan testi istedi dua edin de bebişi oluşmuş olsun
Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
Ben günde iki bardk süt yiyebildipimce yoğurt bir kase ceviz fındık bade 4,5 adet hepsinden ve normal yiyecejlerdwn ıdrar yolunda enfeksiyon ve kum döküyormuşuö dr bol bol su iç dedi içebildiğim vehatırlyabildiğim kaxar su içmeye çalışıyom.
Kola, maydonoz, acı, nar, ywşil çay, bunalrı tükwtmiyorum çünkü düşük yapmaya neden oluyormuş ve zarar veriyormuş
Günaydın kızlar.
Bugün sabaha karşı düşük yaptım. Maalesef Haziran 2019 annesi olamadım. Allah yavrularınizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirirsiniz. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim
Doktor daha iyi bilir sonuçta ama eğer son adet tarihin 1 eylül ise Hamilelik takviminde yazan tarih doğru hesaplanmis tarih ama geç döllenme felan diyolar ya öyle bişey olmuş olabilir
Evet canım karindan gördüm, İnşallah gorursib hatta kalp atışını bile duyarsın insallah.
Annem yeni emekli hemşire , çalıstigi hastane devlet o yüzden herkes tanıdık diye oraya gidiyorum. Testleri de devlette yaptırdım
kızlar takip ettiğim kadarıyla bir çok kişinin ultrason muayenesinden sonra haftası geriliyor. geç döllenmenin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum. benim 17 gün ileriye attı tahmini doğumu. çok can sıkıcı. günler hiç geçmiyor gibi geliyor
Günaydın kızlar
Kan sonuçlarım temizmis , oh bir rahat nefes aldım
Keseyi gördüm ama kalp atiei icin erken dedi ...
Ayın 1'inde gidecegim inşallah görürüm