2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlkim ömer,ikinci kız olursa ömür olsun diyorum uyumlu ama erkek olursa yiğitde bulutda uuyumsuz oluyo oğlum inanılmaz takmış bulut diyo başka bişey demiyo

ayy nerdeeee
Yemeğine şap atcam yakında

Ayy yavrumm .
Aynen en güzeli 3 ay dolsun .

biz de hiç yaşamadık. zaten hormonlardan mıdır nedir bilemedim hiç isteğim yok. doktor aslında bu konuda birşey demedi ama 3 ay olmasa olur benim için.. tabi karşı tarafı da düşünmek lazım

Sagol canim Amin insAllah sen dinledin mi kalp atışlarını? bilmiyorum dr söylemedi ultrason kagidindan da anlayamadım

Kalp atışı var dedi ama daha kalbi çok küçük olduğu için bizim makine algılamaz dedi açtı biraz makineyi ama tam duyamadık haftaya inşallah duyarız pıtpıtları :)

Hoşgeldin canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Hadi hadi hadiii tek kaldım buralarda gelen yok midir acaba :))
merhaba formu yeni kullanmaya başlıyorum 7 haftalık hamileyim ankarada yaşıyorum henüz hiç hastaneye gidip kayıt olmöadım sadece kalp atışlarını ve kesesini görmek için polikliniğe gittim acaba ankarada yaşayıp önerebileceği bir hastane olan var mı aslında 3, gebeliğim ama diğerlerini devlet hastanesinde doğum yaptım ve pek memnun kalmadım

Merhaba hoşgeldiinnn

Hadi inşallah kan testınde onaylamaya

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.Yumurtlama döneminde vücudumuzda belirtiler oluyor mu acaba?Ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar.Tecrubesi olan paylaşır mi?
canım bn yumurtlama döneminde kışın bile olsa hiç üşümüyodum vücut ısım artıyordu bide akıntı yoğunluğundan biliyordum sinir stres de cabası

3 haftadan beri 6. Haftamdayım her gittiğinde 1 hafta geriye atıo sinrim bozuldu iyice

merhaba bende idrarda pozitif çıktıktan 3 hafta sonra gidip ultrasonda baktırdım ve kese bebek göründü adetimden 5 gün önce öğrendim bu 3, gebeliğim ve ilk defa bu kadar erken öğrendim hamileliğimi şu anda nerdeyse 8 haftalığım ama hiç bir belirti yok doktor görmese inanmıycam hamile olduğuma

Bebeği gördük canım tahlil istedi bir sürü haftaya gel dedi bakalım nolcak
ya bende doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım yani 12. haftada 2 li tarama yapıolar o zaman gidiyim diyorum ama sizden tam olarak ne tahlili istediler bide ne zaman gelin dediler

Hayırlı olsun canım
Hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…