- 3 Şubat 2017
- 107
- 109
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben folbiole basladim bugun isim ise cinsiyete gore karar verecegim. Ama buradan yardimlasiriz ne dersinArkadaşlar 2 tane sorum var folik asit kullaniyomusunuz ve isim dusundunuzmu
Fitil olarak kullanıyorum ben bana çok etki etmedi,ben çok hamile gibi değilim zateninsallah atlatirim bu durumu. progestan ilk kez kullandim fitil olarak sersemletiyor mu?

Kese yuvarlaksa erkek tahmini yapılıyordu galiba öyle okudum diye hatırlıyorum cnmKızlar ya dün de sordum ama arada kaynadı benim soru cevap veren olursa sevinirim kese yuvarlak olunca cinsiyet tahmini ne oluyordu tutacak mi diye merak ediyorum benim kese hiç oval değil baya yuvarlak
ben fitil olarak kullanmadım, günde üç kez içtim. umarım fitil gibi olunca etkileri daha azdır. uyumaktan başım ağrıyordu beniminsallah atlatirim bu durumu. progestan ilk kez kullandim fitil olarak sersemletiyor mu?
Anladım kuzum. Ben de eve gelince hiçbirşey yapamıyorum. İşyerinde tek bu durumu yaşayan ben miyim merak ettiydim. Daha işyerinden kimseye de söylemedim. Masabaşı olması iyimiş benimki çok ağır değil ama yine de hareket halindeyim işteÇok zor kuzum eve gidince hiç bi iş yapamıyorm erkenden yatıyorum Allahtan masa başı çalışıyorumda o çok zorlamıyor
Merhaba hoş geldin :)
İnşallah kuzum ya ne güzel bir haber olur gerçekten
Amin canım inşallah. Dışarı çıkmasam yine iyi de dışarda en fazla oturuluyo. Eve geldim yatağa attım direk kendimi :) uzanmayınca belim ağrımış. Halsizlik baya zorladı bugün ilk haftalar olduğundan sanırımAllah güç kuvvet versin ben evde zorlanıyorum bu süreçte halsizlik hala devam ediyor benim
Tamam canımBeni etiketleyerek yaz canım bilgilerini
Kolay gelsin canım. Tam herşey üst üste gelmiş dikkat et kendine çok yorulmamaya çalışBugün resmen rengim soluk, uykusuz ve yorgunum
Tam bir atom karınca kızım var, babam var, yemek bulaşık,temizlik varda var...
Kafamı yastığa koysam bayılacak gibiyim de daha uyumaya 3-4 saat var.
Sağ ol canım , bir şekilde idare ediyorum artık , uykusuzluktan aynı şöyleyimKolay gelsin canım. Tam herşey üst üste gelmiş dikkat et kendine çok yorulmamaya çalış![]()
Nasıl yani? 10. Haftaya kadar nasıl anlamadın canım![]()
İyi ki söktürücü ilacı kullanmamışsınızÖğrenmeden doktora gitmiştim 1 ay oncesi gebelik yok demişti adet sokturucu ilaç verdi almamıştım daha sonra kasiklarim da ağrı olmuştu acile gitmiştim orda öğrendim hamile olduğumu hiç bir belirti yoktu çünkü
benimde ilk hamileliğim rahat geçiyor şuanlık bir kaç nokta dışındaKeseden hiç duymadım canım. Ama olsa bile hurafedir. En erken 13. Hafta publis mi ne ondan Bi tahmine varılıyorKızlar ya dün de sordum ama arada kaynadı benim soru cevap veren olursa sevinirim kese yuvarlak olunca cinsiyet tahmini ne oluyordu tutacak mi diye merak ediyorum benim kese hiç oval değil baya yuvarlak
Bende bugün başladım folibole de aile hekimi vermekte kararsız kaldı şaşırdım isimde hiç beğenmiyorum bakalım kısmet yardimlasirizCanım ben folbiole basladim bugun isim ise cinsiyete gore karar verecegim. Ama buradan yardimlasiriz ne dersin![]()
Verdi canım doktorum folattro diye bi folik asit d vitamini takviyeli isim için erken gibi daha bence :)Arkadaşlar 2 tane sorum var folik asit kullaniyomusunuz ve isim dusundunuzmu