Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5+5 te doktora gidiyorum yarın .kızlar 5+3 te kese ile birlikte bebeği görebilir miyim,pazartesi kontrolüm var
benm 5+1 de sadece kese göründükızlar 5+3 te kese ile birlikte bebeği görebilir miyim,pazartesi kontrolüm var
Tamam şuan için normal ben şuanda 5 civarinda sandim bu tsh da baş belası kurtulamıyorsun bir türlüşuan 2,93 tekrar bi gittiğim doktora göstermeyi düşünüyorum bende,ilk gittiğimde de demişti tiroitler tembel bebekle ikinize yetmeyebilir
Ben 5+5 ye sadece keseyi görmüştüm canım , keseyi görebilirsin bencekızlar 5+3 te kese ile birlikte bebeği görebilir miyim,pazartesi kontrolüm var
kese görüleli iki hafta oldu..P Prensescann Allahtan ümit kesilmez ben hala beklemen taraftarıyım inşallah bebeğin sağlıklıdır
Ben de dün 5+3tüm sadece keseyi görebildim canım ama doktorum karından baktı sadece sanırım vajinal ultrasonla bakıp görebilenler olmuştu o tarihte umarım görebilirsinkızlar 5+3 te kese ile birlikte bebeği görebilir miyim,pazartesi kontrolüm var

Canım hakkında hayırlısı arkadaşım hayr ı şerri biz bilemiyoruz umudunu kaybetme , h.sonu güzel haberlerle gelirsin inşallahkese görüleli iki hafta oldu..
artık umudum kalmadı..
cumartesi ne diyecek dr um bakalım

Bende şimdi okuyordum bu konuyu benim doktor karından baktiginda sağ tarafta duruyo degisecekmi bakalım
Amiinn inşallah
bilmiyorum yaAyrıntılı ultrason oluyormuş birde onunla mı bakıyorlar ? Bence birde öyle baksınlar hemen kürtaj demesinler.
Bencede canım bende 4de gidicem doktora çok heycanlıyımmGünaydın canım benimde daha sık olmaya başladı takip ediyorum yorulduğum günler ve sonraki gün oluyor sonra geçiyor seninki öylemi acaba ve dediğin gibi şu gibi değil umarım birşey çıkmaz senin sonucuna göre bende giderim olmazsa ama normaldir bence
Canım bebek gözükmüyordu bak gözükmüş işte belki geç döllenmeydi seninki küçük olduğu için canlılık yok demiştir kötü düşünme sakınBen başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı
Gitde bakalım senin minnosun kaç mm olmuş gerçi artık cm olmuştur oda 2 cm civarı idi benimki 1 hafta önce :) belki hareket bile eder sende görürsün :)Bencede canım bende 4de gidicem doktora çok heycanlıyımm
Bizim günümüz seninle aynı bakalım neler görüceksin neler duyucaksın. Beni de ayın 3ünde çağırdı bakalım kalp atışını o zaman duyabiliriz dedi hadi hakkında hayırlısıBen 5+5 te doktora gidiyorum yarın .
Ne gördüklerini söylerim sana
Sen gördün demi keseyiBizim günümüz seninle aynı bakalım neler görüceksin neler duyucaksın. Beni de ayın 3ünde çağırdı bakalım kalp atışını o zaman duyabiliriz dedi hadi hakkında hayırlısı

Kaç haftalık baya büyük görünüyor :)Bende bugün doktora gittim kızlar baya kesenin sol tarafında bebek ,hep içime kız doğuyordu şaşırdım![]()
Ay inşallh devlete gidicem çok öyle bakamam hareketlerine heralde özeldekine benzemez :) ama en azından iyi olduğunu biliyimde. 15 gün önce falan 0,83 cmdi canım 2-3 cm olmuştur heralde :)Gitde bakalım senin minnosun kaç mm olmuş gerçi artık cm olmuştur oda 2 cm civarı idi benimki 1 hafta önce :) belki hareket bile eder sende görürsün :)