• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende bugün 9+0ım bakalım doktora gidicem inşallah ultrason fotoğrafı verirde atarım :) Sizde ne gibi belirtiler var?
Koku hassasiyeti çok canım midem hep bulanıyor ama sadece sabahları kusma oluyor, sende nasıl canım belirtiler aynı haftadayız :)

• Beğen
Reactions: H E
Kızlar ben de bugün gittim kontrole. 6+0 çıktı. Kese görmüştük zaten şimdi büyümüş kese içinde yolk sac da oluşmuş. Henüz bebiş yok haftaya tekrar çağırdı bakalım :)
Yolk sac varsa zaten bebişte olucak demektir kuzum doktor bana öyle demişti bebek yok ama boş gebelik olma ihtimali yok. Yolk sac var çünkü dedi :)

Bazılarında olmazmış canım kaç kişide duydum öyle doğum yapanlarda, bence çok şanslısın bende geçsin biran önce diye bekliyorum :KK12:
Evet canımda insan oğlu işte hiç memnun olmuyo bişeyden. Genede içim rahat değil doktor gel bakalım bi dedi koku hassasiyetim vardı o bile yok çünkü. İnşallah iyidir bebeğim. Annem ben 3 aylık olmuşum öyle öğrenmiş beni belkide anneme çekmişimdir :)

Evet canımda insan oğlu işte hiç memnun olmuyo bişeyden. Genede içim rahat değil doktor gel bakalım bi dedi koku hassasiyetim vardı o bile yok çünkü. İnşallah iyidir bebeğim. Annem ben 3 aylık olmuşum öyle öğrenmiş beni belkide anneme çekmişimdir :)
Genelde anneye benziyor
Öyledir canım anneye benzer oluyomuş zaten, bi arkadaşım var doğumu yaklaştı mesela ilk bebeği ama hiç bulantısı hassasiyeti olmamış ,içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz :) bebeğinin fotografını :)

kizlar transfer tarihim 4 ekim : 2 embriyo
transferden sonra 11.gun beta hcg :442
13.gun : 891
20.gun : 11750,36

bu arada troid yukselmis sizde durumlar nasildi?

Kurban bayramı itibariyle folik asit kullanmaya başladım Folbiol, hamilelikden 3 ay öncesinden başlamayı öneriyorlarmış ama benim geç haberim olmuştu :) kullanmayanlar varsa direkt başlasın bence :)

Kız ve Erkek isimlerimiz hamilelikten öncesinde bile düşünüyorduk tam netleşmedi ama bikaç isim var :)

Aminn İnş. Kalp atışını duymak için can atıyorum bende ama biraz daha zamanım var sanıırm :)
Sağol canim bende hicbir hazırlık olmadığı için şaştım kaldım

Back
X