- 26 Aralık 2017
- 218
- 283
- 33
Bebek solda olunca erkek demekmi oluyor anlayamadımBende bugün doktora gittim kızlar baya kesenin sol tarafında bebek ,hep içime kız doğuyordu şaşırdım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek solda olunca erkek demekmi oluyor anlayamadımBende bugün doktora gittim kızlar baya kesenin sol tarafında bebek ,hep içime kız doğuyordu şaşırdım![]()
Adet gününe göre 8+4 ama ultrasonda 9+1 çıkıyoKaç haftalık baya büyük görünüyor :)
Öyle tahmin yapıyorlar canım ,az önce öyle konuşmuşlar bende o yüzden koydum olan varda diyeBebek solda olunca erkek demekmi oluyor anlayamadım
Bende bugün 9+0ım bakalım doktora gidicem inşallah ultrason fotoğrafı verirde atarım :) Sizde ne gibi belirtiler var?Adet gününe göre 8+4 ama ultrasonda 9+1 çıkıyo![]()
Koku hassasiyeti çok canım midem hep bulanıyor ama sadece sabahları kusma oluyor, sende nasıl canım belirtiler aynı haftadayız :)Bende bugün 9+0ım bakalım doktora gidicem inşallah ultrason fotoğrafı verirde atarım :) Sizde ne gibi belirtiler var?
Olumsuz olma bakalim birde kendi doktorun gorsun.Ben başka bir profa gittim ve baktı baktı baktı ama bebek var ama canlılık Yok dedi
Kesen eğri dedi
Kendi dr um Cumartesi çağırmıştı
O gün beni bir kürtaj daha bekliyor sanırım ...,
Bu da olmadı
Bende hiç belirti yok canım o yüzden gidiyorum bugün hastaneyeKoku hassasiyeti çok canım midem hep bulanıyor ama sadece sabahları kusma oluyor, sende nasıl canım belirtiler aynı haftadayız :)
Önemli birşey değildirEvet birazdan hastaneye gidecegim
Yolk sac varsa zaten bebişte olucak demektir kuzum doktor bana öyle demişti bebek yok ama boş gebelik olma ihtimali yok. Yolk sac var çünkü dedi :)Kızlar ben de bugün gittim kontrole. 6+0 çıktı. Kese görmüştük zaten şimdi büyümüş kese içinde yolk sac da oluşmuş. Henüz bebiş yok haftaya tekrar çağırdı bakalım :)
Bazılarında olmazmış canım kaç kişide duydum öyle doğum yapanlarda, bence çok şanslısın bende geçsin biran önce diye bekliyorumBende hiç belirti yok canım o yüzden gidiyorum bugün hastaneye![]()
Evet canımda insan oğlu işte hiç memnun olmuyo bişeyden. Genede içim rahat değil doktor gel bakalım bi dedi koku hassasiyetim vardı o bile yok çünkü. İnşallah iyidir bebeğim. Annem ben 3 aylık olmuşum öyle öğrenmiş beni belkide anneme çekmişimdir :)Bazılarında olmazmış canım kaç kişide duydum öyle doğum yapanlarda, bence çok şanslısın bende geçsin biran önce diye bekliyorum![]()
Genelde anneye benziyorEvet canımda insan oğlu işte hiç memnun olmuyo bişeyden. Genede içim rahat değil doktor gel bakalım bi dedi koku hassasiyetim vardı o bile yok çünkü. İnşallah iyidir bebeğim. Annem ben 3 aylık olmuşum öyle öğrenmiş beni belkide anneme çekmişimdir :)
Öyledir canım anneye benzer oluyomuş zaten, bi arkadaşım var doğumu yaklaştı mesela ilk bebeği ama hiç bulantısı hassasiyeti olmamış ,içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz :) bebeğinin fotografını :)Evet canımda insan oğlu işte hiç memnun olmuyo bişeyden. Genede içim rahat değil doktor gel bakalım bi dedi koku hassasiyetim vardı o bile yok çünkü. İnşallah iyidir bebeğim. Annem ben 3 aylık olmuşum öyle öğrenmiş beni belkide anneme çekmişimdir :)
Evet bana da herşey güzel haftaya dananın kuyruğu kopacak dedi :) :)Yolk sac varsa zaten bebişte olucak demektir kuzum doktor bana öyle demişti bebek yok ama boş gebelik olma ihtimali yok. Yolk sac var çünkü dedi :)
Sağol canim bende hicbir hazırlık olmadığı için şaştım kaldımKurban bayramı itibariyle folik asit kullanmaya başladım Folbiol, hamilelikden 3 ay öncesinden başlamayı öneriyorlarmış ama benim geç haberim olmuştu :) kullanmayanlar varsa direkt başlasın bence :)
Kız ve Erkek isimlerimiz hamilelikten öncesinde bile düşünüyorduk tam netleşmedi ama bikaç isim var :)
Aminn İnş. Kalp atışını duymak için can atıyorum bende ama biraz daha zamanım var sanıırm :)
Tek sikayetim bas agrim ve sivilceler.cok sukur bel kasık agrim gecti.kizimda hic olmamisti agriBaş ağrılarım başladı hayırlı olsun bana