Aslında bana da öyle söyledi de ben daha erken olmaz mı dedim merak ediyorum çok dedim adam da o zaman ne zaman istersen gel dedi bende 10. Haftayı bekliyorum
Paragöz olmalarına gerek yok ki canım benim;senin şöyle bir hakkın var.2 hafta içerisinde kontrol amaçlı tekrar doktoruna gidebilirsin.Yani ayda bir kere paranı ödersin.İkili tarama için randevunu al;testlerini yaptır.Örnek veriyorum bir hafta sonra da test sonuçları için git;hem bebeğini de görürsün.Ben öyle yapıyorum
Seninde kilon azmış endişe etme bence ben kendimi çok kötü hissediyorum kaç gündür bebeği beslenemezsen diye ağlıyorum bide reflü oldu çok kötü durumdayım
Seninde kilon azmış endişe etme bence ben kendimi çok kötü hissediyorum kaç gündür bebeği beslenemezsen diye ağlıyorum bide reflü oldu çok kötü durumdayım
Bebek için endişelenmene gerek yok. İlk üç ay içerisinde ihtiyacı olan her şeyi annenin rezervlerinden alıyormuş zaten. Ama kendi sağlığın için inşallah bir an önce düzelirsin
Bebek için endişelenmene gerek yok. İlk üç ay içerisinde ihtiyacı olan her şeyi annenin rezervlerinden alıyormuş zaten. Ama kendi sağlığın için inşallah bir an önce düzelirsin
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 8+2 bebeğim 12.30 mm olmuş çok şükür kalp atışlarınida duyduk allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin insallah
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 8+2 bebeğim 12.30 mm olmuş çok şükür kalp atışlarınida duyduk allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin insallah
Kızlar birşey soracağım benim çamarışlarım bana olmuyor. Alişverişe çıktım özellikle dikkat etmem gereken hususlar var mı? Tecrübesizlik işte böyle herşeyi soruyoruz
Her 10 Kasımda o sireni duyduğumdan gözlerimdeki yaşları tutamam. Şimdi yazarken bile gözlerim doldu. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü tanımayı o kadar çok isterdimki nurlar içinde uyusun bazen içim okadar daralıyorki emanetine sahip çıkamıyoruz o kadar çok yobaz varki Allahım izin verirde bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse Atatürkçü bir evlat yetiştireceğim içim kendimi gururlu hissediyorum. Herşeye rağmen asla unutmayacağız ve unutturmayağız
Kızlar birşey soracağım benim çamarışlarım bana olmuyor. Alişverişe çıktım özellikle dikkat etmem gereken hususlar var mı? Tecrübesizlik işte böyle herşeyi soruyoruz