2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol için bana ayda 1 geliceksin dedi
İki haftada bir gittim ben.Tahliller filan istemişti benden,onları yaptırdım,sonuçlara baktı.Sonra tekrar gittim.İkili tarama için randevu aldım

Yani bence de öyle olması lazım. Sözde özel hastane he az paragöz olun dimi şöyle 2 haftada bir çağırın
Paragöz olmalarına gerek yok ki canım benim;senin şöyle bir hakkın var.2 hafta içerisinde kontrol amaçlı tekrar doktoruna gidebilirsin.Yani ayda bir kere paranı ödersin.İkili tarama için randevunu al;testlerini yaptır.Örnek veriyorum bir hafta sonra da test sonuçları için git;hem bebeğini de görürsün.Ben öyle yapıyorum

Bebek için endişelenmene gerek yok. İlk üç ay içerisinde ihtiyacı olan her şeyi annenin rezervlerinden alıyormuş zaten. Ama kendi sağlığın için inşallah bir an önce düzelirsin

Kızlar birşey soracağım benim çamarışlarım bana olmuyor. Alişverişe çıktım özellikle dikkat etmem gereken hususlar var mı? Tecrübesizlik işte böyle herşeyi soruyoruz

ne güzel yazmışsın her kelimesine %100 katılıyorum sabahtan beri tüm sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlara ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…