Bende öyle yoğurtla makarnayı karıştırıyorum üstünede domates sos yapıyorum sarımsaklı onu yediğim gibi hiç bişiyi iştahlı yiyemiyorum :)Bu aralar tek yediğim makarna iştahım hiç yok kokan yiyecekleri yiyemiyorum ekmek ten tiksindim
Ayy allah yardımcın olsun soda falan içsen geçmiyormu? Allahtan benm bulantım yokta mide yanmam oluyor yağlı ağır şeyler yediğim zaman dün 2ye kadar uyuyamadım mide yanmasından :/Aynıyız resmenben eskiden hiç tatlı aramazdım hamurcuydum şimdi tatlı canavarı oldum resmen ama bulantımda var çıka garip bi his bugün ilk defa deli gibi bişey istedi canım resmen aşerdim gittim aldım yaptım yedim ohh dedim ama nasılsın midem bulanıyor anlatamam
Kızlar bu aralar canım yemek istemiyor akşamları canım ne istiyosa onu yapıp yiyorum. Mesela dün canınız çekmesin makarna salatası yaptım onu yedim bugünde mercimekli köfte canm çekti onu yapıp yedim sulu yemek yemiyorum bi kaç gündür yanlış mı yapıyorum acaba :/ Siz akşamları neler yiyosunuz genelde?
Kızarmış kuru ekmek ve peynir, taze sıkılmış meyve suyu harici birşey yiyemiyorum. Yemek yapamıyorum da yiyemiyorum da.. sabah akşam menu aynı..
Yemek yemeyi özledim gerçekten..
kullandigimiz folik asit ve vitamin iş görüyordur muhakkak.
Benim bildiğim ilk 3 ay bebek annenin depolarindan kullanabiliyor 3 aydan sonrasi önemli olan..
Beynimiz hamurlaşıcakBende öyle yoğurtla makarnayı karıştırıyorum üstünede domates sos yapıyorum sarımsaklı onu yediğim gibi hiç bişiyi iştahlı yiyemiyorum :)
Böyle böyle geçecek işte bu günler Bebişler sağlıklı olsun daAyy allah yardımcın olsun soda falan içsen geçmiyormu? Allahtan benm bulantım yokta mide yanmam oluyor yağlı ağır şeyler yediğim zaman dün 2ye kadar uyuyamadım mide yanmasından :/
duydum canim ben 2kasimda kontrole gittim istanbula. 2embriyom transfer olmustu ama biri tutunmus. 6Canım sen kalp atışını duymuş muydun 4 gün var da aramızda merak ettim
İyi akşamlar canım liv hospitalden paket aldım bugün.En içime sinen orası oldu.Canım ben dün görüştüm liv ile bilgi verebilirim sana . Ben de şuan araştırıyorum
Aslında batıkentte oturuyorum sincan yakın sayılır bize o yüzden olabilir diye düşünmüştüm ama inatçı eşim bişey duydu ya hayatta ikna edemem onu artık..
Canım merakla bekliyoruz seni keşke gitaeydin ama dinlenmişsin o da iy olmuş dediğin gibi en azından ilerlemeden yaşadın bunu ve gerçekten bebek sağlıksızsa şimdiden böyle olması da iyi her şerde vardır bi hayır öyle düşün... yne de başka doktora mutlaka git
Benim de hep sol tarafım sızlıyor ilk öğrendiğimden beri ara ara sancı giriyor
Arkadaşlar kalp atışından sonra doktorlarınız sizi ne kadar zamanda bir çağırdı kontrol içinbana ayda 1 geliceksin dedi [
canim kalbini erken duyduysan zaten 2. kontrolu 10 ya da 11.haftada istiyolar ama senin bunuda geciyo mu? kac haftaliksin simdi?
sen gittin mi canim kontrole ? ins. hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz inssss @HE de dahillll. nolur guzel haberleri gelsin.duydum canim ben 2kasimda kontrole gittim istanbula. 2embriyom transfer olmustu ama biri tutunmus. 6
+4 tum gittigimde doktorum 6+6 dedi. bak goruntusunude ekleyim sana..
cokk guzel ya. hadi gozunuz aydin darisi duymayanlara bir an evvel duysunlar ins.Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 8+2 bebeğim 12.30 mm olmuş çok şükür kalp atışlarınida duyduk allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin insallah
NIFT istanbul florance nighting gale da doktorum orda dusunmustum 3000 civari dedi.. kizlarNifty var bir de sanırım bu testlerin sadece isimleri değişik uygulama şekli aynı bi ablamız yaptırmıştı 3 sene önce 2bin liraya
saglicakla giysin canim cok guzellllEki Görüntüle 2204752 Kızlar dayanamadım
hemen hepimiz ayniyiz sanirim canim. ben bugun eczaneye ilac almaya gittim geldim 2saat uyudum. oyle yorulmusumkiiiYorulmak neyse de böyle sürekli bir halsizlik bitkinlik halı var bir yere gidip gezmeye mecalim yok..
Enerjisi sıfır.
Sizde de oluyor mu bu ? Yoksa bir bende mi anormallikler
Evet canım öyle gerçekten insan daha görmeden nasıl sevebiliyor demi her adım atışımda onu düşünüyorum :)Böyle böyle geçecek işte bu günler Bebişler sağlıklı olsun daen büyük korkum o yoksa biz herşeyin üstesinden geliriz:)
ilk uc ay ve emzirirken oneriliyor bildigim..Folik asiti ne zaman bırakıcaksınız benim bitti bi daha almadım 3. Aydan kullanılmıyor diye doktorumu arayıp sorucam bi. Sizin doktorunuz bişey dedimi bu konu hakkında?
keske bende o kadar ice bilsem 6 7 bardak anca iciyorum su3 litre suyumun son yudumunu sizin şerefinize içiyorum kızlar
masallah canim. ben yaklasik 3haftadir 2bardak suyu zor iciyorum . bulaniyo hemen midem3 litre suyumun son yudumunu sizin şerefinize içiyorum kızlar
esim organik sucuk aldi canim benim istahim yok yiyemiyorum. ama gecen annem yapmis sucuklu yumurta baya guzeldi yedim. organigini deneyebilirsin. macrocenterdan almis.Sabahta kahvaltıda ceviz yumurta kepekli ekmek yemekten tiksindim artık inanırmısın kahvaltı hazırlarken çok hevessiz hazırlıyorum canım patates kızartması, sosis, sucuk, börek vs değişik şeyler istiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?