2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım kalp atisini gördü ise endişe edecek birşey yoktur. Bende dün gittim kalp atışını gördüm ama sesini duymadım. İlerleyen haftalarda net duyarsın hiç endişe etme

Folik asiti ne zaman bırakıcaksınız benim bitti bi daha almadım 3. Aydan kullanılmıyor diye doktorumu arayıp sorucam bi. Sizin doktorunuz bişey dedimi bu konu hakkında?
İlk gebeliğim de ilk 3 ay kullandım, sonrasında kesti doktorum. Kan ilacı baslatacaktir doktorun canım gittiğinde söyler zaten.

duydum canim ben 2kasimda kontrole gittim istanbula. 2embriyom transfer olmustu ama biri tutunmus. 6
+4 tum gittigimde doktorum 6+6 dedi. bak goruntusunude ekleyim sana..
Oy maşallah miniğe ben 6+0 da gitmiştim 5+2 ölçmüştü doktor ama vajinal bakmadı sonra da her şey iyice netleşsin diye 20 gün sonraya randevu verdi 2 Kasım'da gitmiştim 22 simde gidicem sata göre 8+5 gibi bir şey olacak hayırlısı bakalım :)

Bence de dinletebilirdi belki o özellik yoktur ultrasonda ondan dinletmemiştir

Folik asiti ne zaman bırakıcaksınız benim bitti bi daha almadım 3. Aydan kullanılmıyor diye doktorumu arayıp sorucam bi. Sizin doktorunuz bişey dedimi bu konu hakkında?
Ben dün gittiğimde bırak folik asiti dedi onun yerine omega 3 tableti ve demir+folik asit içeren başka bi tablet daha verdi bugün onlara başladım artık

Kizlar ben bugune kadar hic bulanti tiksinme yasamamistim yumurta ve balik harici her seyi yiyodum bugun her seyden tiksiniyorum sadece meyve ve kraker yiyorum normalde folik asiti gece yatmadan alirdim bugun ilk defa sabah aldim ondan mi oldu ki cok kotu bi hismis

Aldın mı canım hayırlı olsn ben de düşünüyorum orayı hangi doktoru düşünüyosun ? İki can mı aldın hastane paketi mi canım çok soru sordum ama :)
iki can aldım canım çünkü bebeğin aşıları falanda yapılması gerekiyor ya hem zaten tekli yoktur heralde :) başak hanım çok ünlü orda ona gideceğim :)

Buarada iki can dediğim demir hayat sigortası sen direk hastaneden mi paket satın aldın sigortadan mı
sigortadan aldım çünkü daha mantıklı hastanede yapılan kan tetkiki sayılı iken demir hayattasınırsız. nst hastanede sınırlı sigortada sınısız. bide vergi indirimi var daha mantıklı geldi.

keske bende o kadar ice bilsem 6 7 bardak anca iciyorum su
gariptir ki bardakla içtim mi midem almıyo koyuyorum şişeye içiyorum bi bakıyorum 1 saat sürmeden bitmiç 1,5 litre tabi daha fazla içerm 4.4,5 falan ama dk bir lavaboya gitmekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…