- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
İşte kuzum ben daha dün hastaneye gittim orda arkadaşım çalışıyor başak hanım çok yoğun olduğu için iki can içinde olmadığını söyledi bir de ayrıntılı ultrason ve sezeryan olursa eğer epiduralı karşılamyormuş iki can sigortası o yüzden ben direk hastaneden almayı düşündüm.sigortadan aldım çünkü daha mantıklı hastanede yapılan kan tetkiki sayılı iken demir hayattasınırsız. nst hastanede sınırlı sigortada sınısız. bide vergi indirimi var daha mantıklı geldi.
su içmek amniyon sıvısını yeniliyomuş canımmasallah canim. ben yaklasik 3haftadir 2bardak suyu zor iciyorum . bulaniyo hemen midemnazar:
Ben her şeyi yiyorum ama kabızlığa dikkat etmek lazım önden bi çorba ya da yemek yanında salata mutlaka olmalı ben de adapte olamadım yemek düzenine ama bulantılar geçsin toparlıcam, bu arada kaçırmış olabilirim sizin cinsiyet belli oldu muKızlar bu aralar canım yemek istemiyor akşamları canım ne istiyosa onu yapıp yiyorum. Mesela dün canınız çekmesin makarna salatası yaptım onu yedim bugünde mercimekli köfte canm çekti onu yapıp yedim sulu yemek yemiyorum bi kaç gündür yanlış mı yapıyorum acaba :/ Siz akşamları neler yiyosunuz genelde?
yok benim poliçemde iki can oalrak geçiyor :)İşte kuzum ben daha dün hastaneye gittim orda arkadaşım çalışıyor başak hanım çok yoğun olduğu için iki can içinde olmadığını söyledi bir de ayrıntılı ultrason ve sezeryan olursa eğer epiduralı karşılamyormuş iki can sigortası o yüzden ben direk hastaneden almayı düşündüm.
beni endişelendiren dr un bu kadar yoğun olması birkaç kişi aynı anda doğum yapsak ne olacak, birde çok yoğun oldugu için işini bazen mecburiyetten aceleye getiriyor şeklinde duyum almıştım ama yinede tercih ettimİşte kuzum ben daha dün hastaneye gittim orda arkadaşım çalışıyor başak hanım çok yoğun olduğu için iki can içinde olmadığını söyledi bir de ayrıntılı ultrason ve sezeryan olursa eğer epiduralı karşılamyormuş iki can sigortası o yüzden ben direk hastaneden almayı düşündüm.
Ben bırakalı 10 gün falan oluyor en iyisi doktoruma sorayım belki devam etmemi söyler.ilk uc ay ve emzirirken oneriliyor bildigim..
Öylemi bi bakalım canım markası varmıydı?esim organik sucuk aldi canim benim istahim yok yiyemiyorum. ama gecen annem yapmis sucuklu yumurta baya guzeldi yedim. organigini deneyebilirsin. macrocenterdan almis.
Alakası oldugunu sanmıyorum ben gece ıcıyorum ve malesef bulantı ve arada ıstıfr edıyormKizlar ben bugune kadar hic bulanti tiksinme yasamamistim yumurta ve balik harici her seyi yiyodum bugun her seyden tiksiniyorum sadece meyve ve kraker yiyorum normalde folik asiti gece yatmadan alirdim bugun ilk defa sabah aldim ondan mi oldu kicok kotu bi hismis
Kan ilacını herkese veriyolarmı? Benim kan değerim baya iyide 14tü hamileliğimi ilk öğrendiğimde yaptırdığımda doktor çok çok iyi kanın demişti.İlk gebeliğim de ilk 3 ay kullandım, sonrasında kesti doktorum. Kan ilacı baslatacaktir doktorun canım gittiğinde söyler zaten.
Evet baktim.tesekkurlerTSH canim. T3 , T4 VE TSH degerlerine bakiliyo ve ona gore ilac kullaniyosun.
Öylemi canım bende doktoruma sorayım daha gitmeme 2 hafta var belki başka bi ilaç söyler gidene kadar kullanırımBen dün gittiğimde bırak folik asiti dedi onun yerine omega 3 tableti ve demir+folik asit içeren başka bi tablet daha verdi bugün onlara başladım artık
Azcik kaldi sayilirBakalım nolcak
Daha önce de yazmıştım ilk gebeliğimde 3. Randevumda açmıştı doktorum nerdeyse 11 hafta falandı net hatırlamıyorum yine aynı doktora gidiyorum bu sefer ilk randevuda açtı sesi çok şaşırdım hiç beklemiyordum, belli bi seviyeye ulaşınca mı açıyorlar acabaBen yaklaşık 8+1 im sat a göre. Halen kalp atışı duymadım yani doktorum dinletmediçok küçük olmaz zararlı dedi kalp attımı var dedi burası küçük bi tıp merkeziydi 2d ultrasonla bakıyor, acaba sesi mi yok eski olduğu için... yani 5 sn dinlesem hiçbişi olmazdı bence. Neyseki asıl dr uma başlıcam bakalım inşallah duyarım.
2 doktorumda ben sormadan gecme dedi. Kenardan gecince guvenlik hemen gebe misiniz diyor demekbki cok karsilasiyorlarArkadaşlar bu AVM lerde o kapıda ki zimbirtidan geçiyor musunuz ?
Yok canım 2 hafta sonra randevum var ikili test yapılıcak o zaman belli olur belki ama ben biraz geç öğrenmek istiyorum yani tam belli olsun tahmin söylemesin tahmin söylendiği zaman hayaller kuruluyor sonra insan şaşırıyor en iyisi biraz geç öğrenmek.Ben her şeyi yiyorum ama kabızlığa dikkat etmek lazım önden bi çorba ya da yemek yanında salata mutlaka olmalı ben de adapte olamadım yemek düzenine ama bulantılar geçsin toparlıcam, bu arada kaçırmış olabilirim sizin cinsiyet belli oldu mu
Bu konuda her doktorun yaklaşımı farklı sanırım burdan okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Kimisi iyice büyüyene kadar asla dinletmiyor kimisi de daha rahat. Benim doktorum 6.haftadan beri her gittiğimde dinletiyor 5-6 saniye kadarDaha önce de yazmıştım ilk gebeliğimde 3. Randevumda açmıştı doktorum nerdeyse 11 hafta falandı net hatırlamıyorum yine aynı doktora gidiyorum bu sefer ilk randevuda açtı sesi çok şaşırdım hiç beklemiyordum, belli bi seviyeye ulaşınca mı açıyorlar acaba
Bende de var vallaYorulmak neyse de böyle sürekli bir halsizlik bitkinlik halı var bir yere gidip gezmeye mecalim yok..
Enerjisi sıfır.
Sizde de oluyor mu bu ? Yoksa bir bende mi anormallikler
11. Hafta da söylemişti oğlumun cinsiyetini, erkekse pek şaşmıyor da kız da değişebiliyor ay çok heyecanlı en dayanamazdım heralde, Allah gönlüne göre versinYok canım 2 hafta sonra randevum var ikili test yapılıcak o zaman belli olur belki ama ben biraz geç öğrenmek istiyorum yani tam belli olsun tahmin söylemesin tahmin söylendiği zaman hayaller kuruluyor sonra insan şaşırıyor en iyisi biraz geç öğrenmek.
Hımm olabilir canım bir arkadaşımda 12.haftada duyurdu drm dedi acaba doktor görüyor kalp atımı geçsüzde güçlensin diye mi bekliyor ki ya da ikiye ayrılıyor doktorlar direk dinletenler ve bekletenler olarak :))Daha önce de yazmıştım ilk gebeliğimde 3. Randevumda açmıştı doktorum nerdeyse 11 hafta falandı net hatırlamıyorum yine aynı doktora gidiyorum bu sefer ilk randevuda açtı sesi çok şaşırdım hiç beklemiyordum, belli bi seviyeye ulaşınca mı açıyorlar acaba
Lütfen pozitif ol be doğadan iyiyi çağır. Bebeğin iyi ve seninleAma icimdede korku var yasiyormu yaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?