• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım gec gitmek daha iyi bak ben geç gittim gümbür gümbür duydum çok şükür hem bebekte biraz daha büyümüş olur gelince atarsin resmini
Goreyim de insallah atarim mutlaka canim bide ben biraz fazla yuruyunce yada ayakta durunca kasiklarim ve belimde agri oluyor sizde varmi oyle bir durum

Bazilarinda kontrol suresi 10 gun bazilarinda 1 hafta ozellerin arti gitmete de bahane olmasi lazim
Benim gittiğim özel hastanenin 2 haftaydı ,çok da rahat şekilde bahane bulabilirsin.Zaten 3 ay iki hafta da bir doktora gidiyorsun
5.hafta keseyi gör
7.hafta kalp atışı
9.hafta testler ve ikili tarama randevusu
Ben iki haftada bir çok da rahat bir şekilde gittim :halay:

Benim gittiğim özel hastanenin 2 haftaydı ,çok da rahat şekilde bahane bulabilirsin.Zaten 3 ay iki hafta da bir doktora gidiyorsun
5.hafta keseyi gör
7.hafta kalp atışı
9.hafta testler ve ikili tarama randevusu
Ben iki haftada bir çok da rahat bir şekilde gittim :halay:
Benim gittigim hastane para kazanmaya 10 gün gecince cagirir kesin doktorlari iyi ama naparsin gidiyoruz

Bulantim vardi bugün bütün gün kustaracak kadar degil ama cok rahatsiz etti o guzelim istahimda gitti resmen

Ya benim ailenin yanina gittik metrobus falan epey yurume mesafeside var ordan ciktik yine baya yuruduk sinemaya gittik falan falan uzun zamandir evden cikmiyordum ben hem kasigim hem belim koptu ayrica midem bulaniyor
hehhh sonunda söylenirken bulantı sanada yapışmış ne güzel rahattın..

Olur öyle yarın bolbol dınlenırsın geçer ınsallah :)

hehhh sonunda söylenirken bulantı sanada yapışmış ne güzel rahattın..

Olur öyle yarın bolbol dınlenırsın geçer ınsallah :)
Kendim ettim kendim buldum resmen. Yarin cikmam dinlenirim zaten bu arada bu erken haftalarda bacak agrisi olurmu yoksa bende meniskus var ondan mi agriyor bilemedim ya

ilerleme şeklimiz aynı seninle canım bende 5+3 te gittim vajinal ultrasonla keseyi gördü..2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi.7+3 pazartesi gidicem bende,çok tedirginim ne yalan söylim,inşallah güzel haberler alırız.yarın haber ver mutlaka

Cnm bugün gittim bebegi ve kalp atisini duyduk az da olsa daha yeniymis 6+5 cikti ultrasyonda karindan normalde 7+4 dü bugün doktor fazla bastirmadan ölçüyorum bikac hafta sonra gününü yakalar normal küçük oldugu icin dedi sen nezaman gidicen

yaa büyümüş maşallah benim bebiş nerelerde acaba o_O ama bence şu an sivrilik yok normal ilerki aylarda o belli oluyor
Bebekten kilodan mı bilmiyorum canım ama göbeğim baya belli :)) Dün herkes anneme var galiba bir şeyler demiş o da daha bizim bildiğimizde bir şey yok ama istiyorlar diye geçiştirmiş birdaha söyleyene kadar kalabalığa girmeyi düşünmüyorum :))

aynen şurda zaten az bişey kaldı cinsiyete ama benm bir kaybım oldu oda sağdaydı bence benim hep sağda olucak sağdan yumurtluyorum başta çürüdü bu teori bende :))
Bi ara burda bi ay sagdan bi ay soldan yumurtladigimizi okumustum ne kadar dogru bilmiyorum.ama.

Back
X